Kremy na noc

Bielenda CBD Cannabidiol, Krem nawilżająco-kojący na dzień i na noc

• 4 grudnia 2023 o 21:12
    Moje odkrycie CBD
    Używam olejku Cbd wewnętrznie dla zdrowia ale do kremów nie byłam przekonana ,zaryzykowałam i to był strzał w dziesiątkę Krem ma dość bogata konsystencję białą ale bardzo dobrze się rozprowadza na twarzy ,skóra go wprost pije Używałam go tylko i wyłącznie na noc co 2,3 dni w razie potrzeby jak moja cera była przesuszona po kwasach aha ,retinolu czy płynach micelarnych albo kremach spf50 na dzień Sprawdzał mi się wybornie-nawilżal skórę ,wygładzał i nawet trochę rozjaśnił przebarwienia Bardzo go polubiłam i dla nawilżenia jest to mój jeden z ulubionych kremów ,zawsze go mam w swojej kosmetycznej Zapach -specyficzny ,taki trochę nieprzyjemnie ziołowy jak go konopie ale do przeżycia ,działanie to rekompensuje ,z drugiej strony mam już dość perfumowanych kremów czy owocowych a to miła odmiana
    Zalety:
    • Nawilża skórę wygładzał i rozjaśnia
    • Idealny na noc
    Wady:
    • Trochę zapach -nie jest nieprzyjemny bardzo po prostu ziołowy
    tiruru
    13 grudnia 2022 o 6:46
    Najlepszy jaki miałam krem na dzień
    Krem zakupiłam kiedy szukałam kremu na dzień pod makijaż, który zarazem nie podrażni mojej wrażliwej skory, nawilży wystarczająco dobrze przez cały dzień oraz szybko się wchłonie, bym mogła nałożyć makijaż. Krem w słoiczku, ładnie wygląda. Krem ma łatwą konsystencje do rozprowadzania. Szybko się wchłania. Wydajny. Nie podrażnia. Koi zaczerwienioną skórę twarzy - w ciagu minuty niestety nie, nie oczekujmy cudów ;-) Na prawdę dobry krem. Krem w 100% spełnił moje oczekiwania. Jestem z niego na tyle zadowolona, że kończę właśnie 4. opakowanie. :) Polecam w 101% procentach.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • dobry pod makijaż
    • nie podrażnia wrażliwej skóry
  • 21 września 2022 o 19:04
    Niestety u mnie sie nie sprawdził
    Krem ma fajną konsystencje, ale niestety przy mojej delikatnej skórze powoduje podrażnienia, nieprzyjemnie ją ściąga. a tuz po aplikacji czuje dyskomfort. Drugi raz nie kupie. Pachnie mydlanie. Opakowanie jest ładne i minimalistyczne, ale niestety aplikacja przez to niehigieniczna.
    • wydajnosc
    Wady:
    • powoduje podraznienia
    • ściąga
    • mało higieniczny pojemnik
    • mydlany zapach
  • 28 marca 2022 o 20:30
    nie i nie
    Fajnie, że ma szklany słoiczek. Opakowanie kojarzy mi się z ekologią. Pojemność standardowa tak jak ma większość kremów. Zapach jest bardzo intensywny , rzecz gustu czy komuś sie podoba czy nie, mi nie przeszkadza. Krem jest dedykowany skórze suchej i wrażliwej , dlatego postanowiłam w końcu skusić się na niego. Na słoiczku piszę, że można go używać na dzień i na noc, ja go na dzień jednak nie stosuję, jest on zbyt treściwy i zostawia film na twarzy. Zauważyła też jakieś nowe niedoskonałości a skóra stała sie bardziej podrażniona. Niby nawilża, ale nie czuję komfortu mając go na sobie, jest niby treściwy ale nie , że skóra jest mięciutka i wygładzona. Jakoś się z nim nie polubiłam, na początku używałam go co wieczór, teraz stosuje go co 2 lub 3 dzień . Więcej na pewno go nie kupie bo nie spełnił moich oczekiwań. Za podobną cenę można kupić dobre kremy w Aptece.
  • 9 czerwca 2021 o 15:15
    Super krem
    Stosuję go na noc, czasami w parze z serum z Make Me Bio. Jak na tą cenę jest to bardzo dobry krem, który w pełni odpowiada moim potrzebom. Ma lekką, ale treściwą konsystencję, nie pozostawia tłustego filmu na skórze i szybko się wchłania. Rano budzę się z odżywioną i nawilżoną twarzą.
    • lekka konsystencja
    • działania nawilżająco-odżywcze
    • świetnie się spisuje na noc
    Wady:
    • zapach (nie jest intensywny, dlatego nie przeszkadza mi jakoś szczególnie, ale wąchając krem ze słoiczka nie był on dla mnie zbyt przyjemny)

Zobacz także inne Kremy na noc