Kremy na noc

Lirene Dermoprogram Natura, Eco krem wygładzająco-regenerujący na noc

• 3 lipca 2022 o 10:40
    Dobry krem
    Krem w szklanym słoiczku z plastikową nakrętką. Konsystencja odpowiednio gęsta, biała. Ma ładny zapach myślę, że kwiatowy. Po nałożeniu na twarz szybko się wchłania. Nie uczula skóry. Nie zostawia tłustego filmu. Działa na skórę wygładzająco. Po zużyciu nie całego słoiczka, bo szybko się przeterminował ( zrobił się lekko żółty i zaczął śmierdzieć ) nie zauważyłam jakiegoś super efektu. Ale skóra rano była wypoczęta i wygładzona. Lubiłam ten krem. Był lekki. Nie obciążał mojej skóry z porami. Nie zatykał ich.
  • 1 czerwca 2022 o 21:50
    Pozytywne zaskoczenie
    Krem ten kupiłam w sumie przypadkiem, dlatego że załapałam się akurat na fajną promocję. Nie miałam co do niego szczególnych oczekiwań, po prostu potrzebowałam na szybko jakiś krem na noc, a ten okazał się być świetny. Mam cerę suchą i niewiele kremów potrafi faktycznie ją nawilżyć, a ten sobie poradził. Faktycznie też delikatnie wygładza i nie zapycha. Dla mnie na minus jedynie zapach i opakowanie, bo preferuje kremy z pompką (chociaż ze słoiczka można przynajmniej zużyć krem do samego końca, jednak jest to mniej higieniczne).
  • 12 marca 2022 o 20:51
    Leciutenki
    Bardzo fajny kremik wygladzajacy. Zdecydowanie poprawia stan skóry, szybko sie wchlania oraz ma bardzo przyjemny zapach. Kupilam go na promocji ale stwierdzam ze nawet bez promki jest w dobrej cenie.
  • 1 października 2021 o 12:41
    Lekki krem nie tylko na noc
    Krem kupiłam w przypływie impulsu podczas promocji i jak zwykle się nie zqioflo. Krem ma piękny kwiatowy zapach. Jest delikatny, lekki, nie roluje się. Bardzo łatwo się go rozprowadza.
  • 9 września 2021 o 19:19
    Cudowny krem
    Kupiłam ten krem na promocji za niecałe 15 zł. Byłam do tego wręcz zmuszona, ponieważ poprzedni krem (również z naturalnym składem) mnie uczulił lub zapchał, w każdym razie na mojej twarzy pojawiało się coraz więcej niechcianych gości :/ gdy zrozumiałam, że to wina kremu, postanowiłam jak najszybciej go zmienić. Jeśli chodzi o krem z Lirene kupiłam go w ciemno, bez czytania recenzji. Tak naprawdę planowałam kupić zupełnie coś innego, ale widząc tak niską cenę bez wahania poszłam z nim do kasy (i wcale nie żałuję!). Krem jest cudownie aksamitny pod palcami, nawilżający, ale nie obciążający mojej skóry. Mam cerę mieszaną i już wiem, że będę go stosowała nagminnie latem i zimą, jest lekki, jednocześnie czuć to nawilżenie na skórze. Zapach ma raczej delikatny, neutralny, nie drażni mnie ale też i nie powala. Taki kremowaty, dla mnie w sam raz :p krostki momentalnie zaczęły znikać z mojej buzi! :D więc dla mnie jest to strzał w dziesiątkę. Jedynie opakowanie troszkę mi przeszkadza. Ładnie wygląda na półce, jest minimalistyczne, ale nie przepadam za kremami w słoiku, wydobywanie go palcami jest mało higieniczne, jeśli ktoś nie posiada szpatułki. Tak czy inaczej - polecam ❤️