Płatki pod oczy

One.two.free! Hyaluronic Eye Patches Hialuronowe płatki pod oczy

• 2 marca 2024 o 17:34
    Słaby produkt :/
    Płatki znalazłam w kalendarzu adwentowym. Płatki są bawełniane, dość cienkie. Przed użyciem trzymałam je w lodówce dzięki czemu uzyskałam delikatny efekt chłodzenia. Są bezzapachowe. Z efektu nie jestem zadowolona, płatki nic nie zrobiły z cieniami pod oczami, skóra pod oczami po ich użyciu została delikatnie nawilżona. Ich cena jest dość wysoka. W douglasie kosztują 19 zł, w tej cenie można dostać produkty dające dużo lepszy efekt.
    Wady:
    • wysoka cena produktu
    • efekty bardzo delikatne
  • 11 października 2023 o 14:55
    Spadające gwiazdy spełniają marzenia (nawet skóry pod oczami)
    Maseczka: Urocze dwa plasterki w kształcie spadających gwiazd o różowym kolorze i czarnych gwiazdkach, po nałożeniu na twarz stają się niewidoczne, widać tylko te małe czarne gwiazdki Zapach: Jak dla mnie niewyczuwalny Działanie: Świetnie nawilża wrażliwy obszar wokół oczu, redukuje obrzęki oraz sprawia, że skóra staje się napięta i ujędrniona. Zdecydowanie jest to lepszy efekt niż kremu po oczy. Płynu w środku opakowania było na tyle, że mogłam go użyć dwukrotnie dzień po dniu Podsumowanie: Skuteczny i uroczy zestaw mini maseczek pod oczy. Widocznie wpłynął na wygląd skóry pod oczami, a jego stosowanie to była sama przyjemność.
    Zalety:
    • Uroczy kształt
    • Działanie
    Wady:
  • 10 sierpnia 2023 o 18:48
    Są ok
    Płatki miałam i zużyłam. Bardzo fajne, cienkie, dobrze trzymające się. Mocno nawilżone. Przynoszą ulgę, przyjemnie chłodzą (trzymałam je w lodówce). Podoba mi się ich design. Takie śmieszne różowe w czarne małe gwiazdki. Skóra pod okiem była ukojona, ale po ich zdjęciu nie zauważyłam kompletnie niczego. Skóra nie była ani nawilżona, ani rozświetlona, ani nie wyglądała na bardziej wypoczętą. Szczerze mówiąc, wolę inne tańsze płatki, bo dają ten sam znikomy efekt, a nie trzeba za nie przepłacać. Zapach średnio wyczuwalny, typowy dla produktów tej marki. Mi się osobiście nie podoba. Ale jeśli ktoś już coś miał od nich, będzie wiedział, co to za zapach.
  • 7 lipca 2023 o 19:27
    Fajnie wyglądają
    Płatki pod oczy zapakowane w saszetkę. Wycięte w kształcie gwiazd w kolorze różowym z małymi czarnymi gwiazdkami na płatkach. Zapach sztuczny. Nie podobał mi się. Płatki dobrze trzymały się skóry, ale gdyby je dotknąć możnaby łatwo je przesunąć. Fajnie prezentowały się pod oczami. Jest to efekt, który na pewno przyciągnie wiele osób jeśli je sobie nałożymy. Podczas trzymania ich pod oczami po kilkunastu minutach czułam swędzenie. Może coś z nich mnie drażniło. Ale po ściągnięciu nie było widać jakiegoś podrażnienia skóry. Trochę nawilżyły okolice oczu, ale nie był to efekt wow.
  • 18 grudnia 2022 o 13:15
    One.two.free!, Hyaluronic Eye Patches (Hialuronowe płatki pod oczy)
    Płatki pod oczy One.two.free znalazłam w kalendarzu adwentowym z Douglas. Są porządnie zapakowane ale nie miałam problemu z ich otwarciem. Materiał płatków jest wycięty w kształt spadających gwiazd i jest porządnie nasączony produktem. Płatki bardzo dobrze trzymają się po oczami i nie miałam problemu z ich zsuwaniem. Produkt trzymałam jakieś 15 minut i używając ich pierwszy raz zauważyłam, że moja skóra pod oczami wydawała się w ciut lepszej kondycji niż przed ich nałożeniem. Jednak, żeby powiedzieć to z całą pewnością musiałabym użyć ich więcej razy. Cenowo płatki przedstawiają się średnio. Może jeszcze kiedyś kupię je na promocji. W normalnej cenie raczej bym ich nie kupiła.