Emulsje, esencje i boostery

Cosrx Two in One Poreless Power Liquid Esencja zmniejszająca widoczność porów

COSRX Two in One Poreless Power Liquid Chłodzący Toner-Esencja do Twarzy 100ml COS-1655
COSRX Two in One Poreless Power Liquid Chłodzący Toner-Esencja do Twarzy 100ml
Cosrx Two in One Poreless Power Liquid 100 ml
Cosrx

• 12 czerwca 2024 o 13:59
    świetna baza pod pielęgnację
    Toner i esencja to świetna baza pod dalszą pielęgnację. Kupiłam cały zestaw pielęgnacyjny z Cosrx i jestem zadowolona ze wszystkich kosmetyków i nie wykluczam kupienia kolejnych rzeczy. Nie zauważyłam, co prawda, aby ta esencja zmniejszała widoczność porów, ale nie jest to jej wadą. -wygodne opakowanie z pompka -szybko się wchłania -nawilża -baza pod dalszą pielęgnację -nie zostawia lepkiej warstwy -wydajne
  • 28 grudnia 2022 o 13:59
    Warto nie rezygnować z esencji
    Kiedyś uważałam, że esencja to zbędny krok, który wszedł w modę po rozpropagowaniu go przez koreanki. Na ten produkt natomiast trafiłam poszukując pomocy na problem rozszerzonych porów i nie pożałowałam. Nie trzeba rezygnować ze swoich ulubionych serów z konkretnymi składnikami aktywnymi, a można skórze dodać dodatkowego kopa. Esencja ta ma niemal zupełnie wodną konsystencję, lekko wpadającą w emulsję. Wchłania się w mgnieniu oka, a wspomagała moją walkę z porami i dodawała nawilżenia. Polecam, bo wklepanie kilku kropel w skórę nie zajmuje dużo czasu, a esencja jest niesamowicie wydajna i wzniesie Waszą pielęgnację na nieco wyższy level!