Emulsje, esencje i boostery

HOBB
FaceBoom Kolagenowe serum - booster 3 Prawdziwy Fenomen

• 1 marca 2025 o 15:13
    Ohydny zapach
    Ja dostałam to serum w nagrodę za zostanie Recenzentką Miesiąca, a nie jak tu większość do testów w ramach KR, stąd tyle dobrych recenzji. Rzeczywiście ten booster jest dobrym produktem. Ma fajną konsystencję - lejącą, ale nie jak woda, taką kremową i rzeczywiście czuć, że skórę nawilża i odżywia, otula ją. U mnie do stosowania tylko na noc, na dzień jest zbyt treściwe. Nie zapycha cery mieszanej, tego się obawiałam. Dość szybko się zużywa, ale mnie to nie przeszkadza. Niestety ciężko mi z niego korzystać przez jego zapach. Jest słodki, podobnie jak w kilku innych kosmetykach tego producenta, cukierkowy. I to jeszcze mogłabym znieść. Ale jest on zmieszany z wonią jakby zjełczałego oleju i to jest obrzydliwy zapach. Data ważności nie został przekroczona, więc specyfik nie jest zepsuty, konsystencja też ok, nie rozwarstwia się ani nie warzy. Na szczęśćie już po nałożeniu na skórę nie czuć tego, ale bardzo utrudnia to jego stosowanie.
  • 25 czerwca 2024 o 13:02
    Kocham
    Naprawdę pokochałam te serum,! Tak się dopasowaliśmy, że poprzednie serum poszło póki co w odstawkę. Kupiłam te serum na promocji za niewielkie pieniądze, a to jak działaaa przewyższa moje wszelkie oczekiwania! serum niesamowicie nawilża. Dosłownie czuje jak moja cera pije ten kosmetyk. Bardzo nawadnia cerę. Dodaje jej blasku i świeżego, zdrowego wyglądu. Serum posiada multum cennych składników. Działa przeciwzmarszczkowo, wygładza zmarszczki. Jest to totalny booster! efekt wygładzenia murowany. Jeżeli Twoja cera potrzebuję dużej dawki nawilżenia to nawet się kobieto nie zastanawiaj. Nie pozostawia tłustej powierzchni skóry, cudnie współgra z kremem na dzień innej firmy oraz z makijażem. jestem zakochana. !
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenia
    • działanie przeciwzmarszczkowe
    • rozświetlenie
    Wady:
  • 9 stycznia 2024 o 15:06
    Świetne
    Świetne serum w wygodnym opakowaniu. Łatwo się rozprowadza po skórze i szybko wchłania. Nadaje się pod makijaż. Serum charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Po zastosowaniu cera jest wygładzona, nawilżona i bardziej ujednolicona. Po regularnym stosowaniu widać poprawę jeśli chodzi o widoczność zmarszczek. Produkt rozświetla cerę i jest wydajny .
  • 8 maja 2023 o 17:25
    Złoto!
    Świetne serum w przeuroczym opakowaniu! Mam cerę mieszaną, z pierwszymi oznakami starzenia, ale i mega skłonna do zapychania a przy tym z problemami z barierą hydrolipidową. Serum używałam na noc jako wsparcie do mojego kremu. Sprawdziło się świetnie, skóra była lepiej nawilżona, odzyskała fajny koloryt, pomogło z uczuciem ściągnięcia po myciu. Zużyłam 6 opakowań i chętnie do niego wracam, bo działa naprawdę świetnie.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    Wady:
    Drogeria Cocolita.pl
  • 5 kwietnia 2023 o 21:57
    Rewelacja! ❤️
    Super serum wygładzające pierwsze zmarszczki. Naprawdę przypadł mi do gustu. Świetne do stosowania na noc. Super się wchłania. Wygodna aplikacja, opakowanie przyjemne dla oka k przede wszystkim działa. Super! Wzbogacony o krem jest jeszcze doskonalsze!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl