Kremy uniwersalne

Apricot Beauty & Healthcare Smooth Criminal Hyaluron Facial Pads Płatki hialuronowe na twarz

• 7 grudnia 2024 o 18:25
    Zbędny gadżet w zbyt wysokiej cenie
    Tak jak poprzedniczki dostałam te płatki w prezencie. Na początku wydawały mi się bardzo ciekawym rozwiązaniem i alternatywą dla jednorazowych płatków. Płatki te zapakowane są zgrabny kartonik, a wewnątrz przyklejone do kawałeczka foli. Płatek ten nie jest niczym nasączony, to po prostu kawałek silikonu, który przykleja się do skóry. W chwili noszenia skóra pod spodem się nie marszczy i to chyba jedyny pozytywny sposób działania. Jest przezroczysty, więc można nosić go w ciągu dnia, aby nie marszczyć czoła. Ja jeszcze próbuję nałożyć pod spód grubiej kremu i nałożyć ten płatek, wtedy może ma to jakiś sens. Tak czy inaczej, to zbędny gadżet, zwłaszcza za tę cenę.
    Zalety:
    • wielorazowość
    Wady:
    • brak działania
  • 23 listopada 2023 o 18:19
    Kto to w ogóle kupuje
    Gdyby mi się to nie trafiło w kalendarzu adwentowym, nigdy bym tego nie kupiła. Co za ściema. Płatek jest gruby, solidnie wykonany, silikonowy. Dobrze trzyma się skóry. Na chwilę faktycznie wygładza lwią zmarszczkę, ale po kilku minutach pojawia się ona znowu. Dla mnie to bezsensowny produkt. Wydajny, bo płatki są wielorazowe. Można sobie nałożyć dla relaksu, ale nie ma tu realnego działania ani dobroczynnego wpływu na naszą skórę.
  • 17 lutego 2023 o 11:48
    Ta cena to jakiś żart
    Tak jak poprzedniczki - ja również znalazłam ten produkt w kalendarzu adwentowym. Sprawdziłam jego cenę i uważam, ze to jakiś żart. Ktoś płaci 110 zł za kawałek silikonu, który naprawdę nic nie robi? Wypróbowałam i nie ma żadnych efektów. Nie kupujcie tego i nie dajcie się oszukiwać ???? Juz lepiej ta kasę wydać na porządną paletkę cieni lub krem.
    Zalety:
    • Ekologiczne opakowanie
    Wady:
    • Nie działa
    Medea05
    7 stycznia 2023 o 15:37
    Żadnych rezultatów po 1 opakowaniu
    Sama nigdy czegoś takiego pewnie bym nie kupila, ale plasterek znalazłam w kalendarzu adwentowym. W sumie ciekawy gadżet, dlategood razu wzięłam go do testów. Jest to plasterek w formie silikonowego tojkacika, wielorazowego użytku - ma starczyc na 30 użyć. Powinno się go rpzyklejać na sucha skóre na co najmniej godzinę. Ja staralam się na 2/3, kilka razy zdarzylo mi sie uzyc na noc. Plaster ma za zadanie zniwelować zmarszczki na czole, zwłaszcza tak zwana lwia bo przykleja sie go na czole między brwiami. Ale ja po miesiacu uzytkowania nic szczegolnego nie zauwazylam. Sam plasterek pod koniec "czasu uzytecznosci" juz slabomsi etrzymal skory. Wiec z pwoodu braku efektow i w sumie nie do konca przyjemnego dla mnie uzytkowania - na pewo po niego nie segne
    Ganette
    4 stycznia 2023 o 14:42
    Dla mnie zbędny gadżet...
    Znalazłam w kalendarzu adwentowym, dostałam więc przetestowałam, sama na pewno bym nie kupiła, bo takie plasterki są dla mnie zbednym gadżetem:) plasterek jest wykonany z silikonu, z tego co wyczytalam jest wielorazowy, kleilam kleilam i mogę powiedzieć, że skóra jest lekko napięta po jego odklejeniu, nie jest to efekt, który utrzyma się bardzo długo, no chyba że będziemy regularnie stosować kilka miesięcy, ja nie będę bo plasterek jest na 30 dni i trzeba wyrzucić, A następnych na pewno nie kupię. Nie uczulił, nie podrażnił, fajnie się go używa, nie odkleja sie. Jeśli ktoś lubi takie plasterki to na pewno będzie zadowolony.