Odżywki do włosów

Action Plex Care 2 Restoring Broken Hair Bonds Conditioner Odżywka do włosów zniszczonych

• 22 października 2024 o 23:27
    Polece
    Bardzo dobra, rzadka, przez co dobrze się rozprowadza na długich włosach, których na mokro nie da się przeczesa. Ładnie pachnie. Włosy po niej- miękkie przez wiele dni! Za tą cenę to jedna z lepszych!
    Zalety:
    • Nadaje blask i miękkość
    Wady:
  • 13 października 2024 o 13:19
    Mega wygładzenie włosów
    Kupiłam odzywkę wraz z szamponem w Action i to odżywka zrobiła na mnie większe wrazenie (szampon jak szampon). Ma dość mocny zapach, który przypomina mi arbuza. Jest dość rzadka, ale nie spływa z włosów, a po jej zmyciu po kilku minutach trzymania, włosy są tak gładkie i lejące, jakich dawno nie miałam! Chętnie będę do niej wracała.
  • 12 marca 2024 o 10:58
    śmierdzący połysk
    Dziiiiwna odżywka. Podczas aplikacji śmierdzi niemiłosiernie, na szczęście, po zmyciu i wysuszeniu włosy pachną ładnie, uff. No ale przyjemności w nakładaniu nie ma. JEDNAK! Nigdy po żadnej odżywce nie miałam tak gładkich, lejących się włosów. Nigdy! Efekt pokazuje się dopiero na następny dzień, po spaniu. Jakbym wyszła od fryzjera. Testuję naprawdę wiele odżywek, a ta zapadła mi w pamięć.
    Zalety:
    • gładkie, sypkie włosy
    • super cena
    Wady:
    • bardzo śmierdzi
    • ciężko wydobyć produkt jedną ręką (twardy plastik)
  • 19 lutego 2024 o 18:47
    Szkoda pieniędzy, okropieństwo
    Plex Care 2 okazał się być kompletnym zawodem. Nie zauważyłam żadnych efektów po jego użyciu. Najbardziej irytująca jest ta rzadka, wodnista konsystencja, co sprawia, że trudno jest poczuć, że produkt w ogóle działa na włosy. Nawet nie leżał obok prawdziwego "Olaplexu", szkoda pieniedzy
    Ka_tax
    19 grudnia 2023 o 18:02
    Przyjemna odżywka
    Odżywkę kupiłam wraz z szamponem i uważam, że w tym duecie sprawdza się najlepiej ponieważ bardzo dobrze nawilża wtedy włosy i ułatwia rozczesywanie. Produkt kupiłam zachęcona niską ceną i nie miałam jakiś wygórowanych oczekiwań co do niego, ale po użyciu zostałam miło zaskoczona. Produkt ma przyjemną konsystencje i delikatny zapach. Włosy po jej użyciu są lekkie i miękkie. Za tą cenę warto jej spróbować.