Lakiery klasyczne

Miss Sporty Clubbing Colours Quick Dry Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 699 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 sierpnia 2024 o 23:54
    Ładny kolor
    Lakier do paznokci ma ładny kolor, lecz trwałość słaba oraz jeśli chodzi z pomalowaniem tak samo bo kilka warstw muszę mieć by pokrycie było widoczne co za tym idzie lakier odpryskuje dość szybko. Cena jest niska to fakt . Ale trwałość słaba kolor ładny jest akurat.
    kaskaw8
    14 lipca 2024 o 11:56
    Swego rodzaju klasyk drogeryjny
    Małe, ale dające radę. Z czasem coraz lepsze. Nie są idealne, ale z drogeryjnej półki bardzo spoko. Lakiery Clubbing to chyba najczęściej wybierane przeze mnie produkty do paznokci z Rossmanna. Mają niezłe krycie, szeroki wybór kolorów, niewygórowaną cenę i spoko konsystencję. Szeroki pędzelek przyspiesza malowanie. Konsystencja lakierów jest dość gęsta, ale łatwa w „obsłudze”. Nie rozlewa się, nie marze. Trwałość w porządku. Nie jest to demon trwałości, jednak nie należy też do najmniej trwałych, więc jest ok. Dobra pigmentacja sprawia, że wystarczająca jest jedna warstwa, by zadowalająco pokryć paznokcie.
    • szeroka gama kolorów
    • szeroki pędzelek
    Wady:
    • nie schną w obiecywanym czasie
  • 24 maja 2024 o 22:54
    Bardzo je lubię polecam
    Koleżanki i koledzy ja lubię te lakiery do paznokci. Wiem, że firma Miss Sporty nie należy do jakiś luksusowych ( przeważnie kojarzoną jest z kosmetykami dla nastolatków). Ja skuszona niską ceną kupiłam te lakiery i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ich jakość. Sprawdziły się u mnie znakomicie łatwo się nimi maluję nie odpryskują i długo utrzymują się na paznokciach. Warte są wypróbowania chociaż teraz bardziej preferuję innych manicure to kupuje ja nadal np. do stóp lub gdy nie mam zrobionych paznokci na łapkach ( rękach). Duży wybór kolorów każda z Was znajdzie coś dla siebie!!! polecam wypróbujcie za tą ceną zdecydowanie warto. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.
    • jakość
    • działanie
  • 31 stycznia 2024 o 19:38
    O K E J .
    Jak w tytule: o k e j . pod wieloma względami, o których napiszę w sekcji wad i zalet, bo akurat o lakierze do paznokci, trudno jest mi się rozpisywać.
    Zalety:
    • klasyka lakierów do paznokci
    • szeroka paleta naprawdę ślicznych, modnych kolorów
    • dostępność w każdym Rossmannie
    • niewygórowana cena (często w fajnej promocji)
    • ładna buteleczka
    • szeroki pędzelek ułatwiający aplikacje
    • rzeczywiście szybkoschnący
    • nie ciągnie się, nie grudkuje
    Wady:
    • niektóre kolory mają bardzo słabe krycie i trzeba nakładać kilka warstw
    • w związku z tym niewydajny
    • łatwość usuwania go zmywaczem bardzo zależy od barwy
    • niestety niezbyt trwały
  • 1 sierpnia 2023 o 15:14
    Wszystko w porządku
    Mam kilka kolorów tych lakierów i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona ich trwałością. Nie odpryskują, nie ścierają się, naprawdę wszystko jest ok. Wybór kolorów jest bardzo duży, każdy znajdzie coś dla siebie. Pędzelek jest wygodny. Lakier całkiem dobrze się rozprowadza, ale aby uzyskać jednolity kolor, konieczne są dwie warstwy. U mnie bardzo długo schną, ale używam ich z utwardzaczem i wtedy wszystko jest ok. Ogólnie polecam, to naprawdę fajne lakiery w niskiej cenie.
    Zalety:
    • Duży wybór kolorów.
    • Nie odpryskuje.
    • Wygodny pędzelek.
    • Niska cena.
    Wady:
    • Długo schnie, ja używam z utwardzaczem.
    • Potrzebne są dwie warstwy aby uzyskać jednolity kolor.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne