Maski do włosów

L'biotica Biovax Intensywnie regenerująca maseczka do włosów blond

Nasi użytkownicy zostawili 157 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    22 stycznia 2024 o 6:19
    Oj średnia
    Maska w wygodnym opakowaniu i ładnym zapachem się charakteryzuje. Maska ma gęstą konsystencję, łatwo się aplikuje i łatwo się spłukuje po zastosowaniu. Maska jesli chodzi o działanie to dla mnie zdecydowanie nie robi nic. Nie które odżywki do włosów więcej polepszą włosy niż ta maska, ani na kolor nie wpływa, ani nie powoduje że włosy są miękkie czy lśniące . Produkt wydajny. Nie obciąża włosów.
  • 19 czerwca 2020 o 17:46
    Nie dla mnie
    Mam gęste, ciężkie włosy. Mocno rozjaśnione. Lubią się puszyć. Po ostatnim keratynowym prostowaniu wyschły na wiór. Szukając ratunku trafiłam na biovax. Szampon i maska. I co? I lipa. Stosowałam jak wskazane przez producenta ale maska okropnie obciąża włosy! Dodatkowo nie poprawia ich kondycji ani nie nawilża. Rozczesywanie po ten masce to koszmar! Plusy: nie przetłuszcza i odświeża kolor. Zdejmuje żółć.
    EliMia
    9 stycznia 2020 o 21:51
    Tak średnio..
    Maseczce dałam już dwie szanse, bo stwierdziłam, że te dobre opinie nie biorą się znikąd. Ale jednak mam mieszane uczucia. Maska na moich włosach działa poprawnie. Krzywdy im nie zrobiła,ale też efektu wow nie było. Wyglądały przeciętnie, jak po pierwszej lepszej odzywce. Oprócz tego, jak każda maska z Biovax obciąża włosy. Więcej nie kupię..
  • 5 lipca 2019 o 16:10
    Czyni cuda, jak każda maska od biovax
    Świetna maseczka zamknięta w ślicznym pudełku. Mam blond włosy, korzystam z tej maski naprzemiennie z innymi maska i gdyż stosowana za często obciąża włosy ale to oczywiste. Włosy po niej są błyszczące, mięciutkie, wydaje mi się ze nawet jaśniejsze. Wsmarowujr ja również w skórę głowy i nie zauważyłam podrażnień. Przepięknie pachnie a zapach utrzymuje się na włosach. Na promocji można ją dorwać za 13 zł więc super :) bardzo wydajna, mi starcza na około pół roku Polecam w 100%
    Zalety:
    • Efekty
    Wady:
    • Przy stosowaniu solo może powodować lekkie obciążenie cienkich wlosow
  • 20 czerwca 2019 o 15:31
    Nie sprawdziła się
    Mam włosy rozjaśniane, przesuszone, grube, matowe, sztywne. U mnie się nie sprawdziła. Próbowałam po myciu pod czepek, przed myciem, z olejem, z serum (w tej wersji wypadła najlepiej). Nie robi krzywdy, ale też nie daje mi nic poza łatwiejszym rozczesywaniem. Włosy są nadal suszone i szorstkie. Nie zauważyłam wpływu na kolor włosów (mam jasny, popielaty blond), ale używałam jej na zmianę z innymi odżywkami i maskami. Jest bardzo wydajna, z trudem udało mi się ją zmęczyć (włosy do ramion).
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie.
    • Jest wydajna.
    • Dobre opakowanie, szczelnie zamykane, łatwo wybrać produkt do końca.
    Wady:
    • Włosy nie wyglądają po niej na zregenerowane.
    • Nie potrafiła wygładzić, nawilżyć ani dociążyć moich włosów.