Maski do włosów

Revuele Beauty & Care, Oil Therapy Hair Mask Maseczka do włosów

Revuele Oil Therapy

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 10:42
    Moja ulubiona maska
    Zapach maski jest cudowny! Działa cuda na włosach, gdy ją odkryłam stała się moją ulubioną maską do włosów. Dzięki niej moje włosy są lśniące i cudownie pachną. Mam wrażenie, że dużo lepiej się układają. Na plus duże opakowanie, wydajność oraz konsystencja
    Zalety:
    • Cudowny zapach
    • Konsystencja
  • 23 lutego 2025 o 19:06
    Włosy niskoporowate i długie
    Słoiczek jest wygodny w użyciu. Na plus pojemność, ponieważ przy mojej długości włosów nie kończy się szybko. Maska ma żółto-złoty kolor oraz średnio gęstą konsystencję, przez co łatwo rozprowadza się na włosach. Nie ma problemu z jej zmyciem. Ja nie mam większych problemówz włosami, dlatego dla mnie to jest fajne domknięcie pielęgnacji i dodatkowe wygładzenie. Zapach jest według mnie specyficzny, rzadko spotykany, ponieważ mi przypomina męskie perfumy, ale podoba mi się. Według mnie warto wypróbować.
  • 9 maja 2024 o 12:36
    Super wygładza
    Bardzo dobra i tania maska. Wygładza, niweluje puszenie i nie obciąża. Ma dobry skład. Moje średnioporowate włosy się po niej błyszczą i są miękkie w dotyku. Bardzo przyjemnie się ją wczesuje, włosy się nie plączą.
  • 10 marca 2024 o 0:22
    Rewelacja
    Maska ta to treściwy emolient o złotym kolorze. Zakochałam się w jej zapachu, przypomina męskie perfumy lub zapach typowy dla kosmetyków z olejkiem arganowym, jest intensywny, ale bardzo przyjemny, że nie mogę się nim nacieszyć. Pozostaje delikatnie na włosach, po ich wysuszeniu nadal wyczuwalny. Juz podczas mycia włosów i zmywania maski, czuję, że moje włosy z tępych stają się "śliskie" i dociążone. Konsystencja maski jest mocno oleista, a tego właśnie potrzebują moje włosy - porządnego nawilżenia puchu . W efekcie działania maski moje włosy stają się bardzo miękkie, sypkie i wygładzone.
  • 21 września 2023 o 20:53
    Jak na dość ekonomiczny zakup maska jest super
    Maskę ta kupiłam w drogeriach Hebe. Była na promocji za ok 12 zł. Opakowanie 500 ml także spore. Dobry skład oleje. Moje włosy są wysoko porowate także potrzebuje czegoś co mocno je nawilży wygładzi i odżywi. Ta maska w sumie taka budżetowa sprawdziła się. Jest mega wydajna nie trzeba dużo żeby nałożyć i rozprowadzić ja na całych włosach Daje uczucie że włosy są nawilżone i napewno gładsze. Nie są takie suche po myciu. Maska jak dla mnie pięknie pachnie. Kolor taki złoty jakby tam złoto było rozpuszczone. Włosy po niej są odżywione gładsze i ładnie się układają. Napewno jeszcze nie raz kupię.