Szampony do włosów

Action Gotta Love Nature Go Coconut Shampoo Szampon do włosów

• 16 marca 2025 o 8:54
    Przypadek
    Byłam w Action na zakupach i przypomniało mi się, że kończy się szampon. Złapałam do ręki ten, kosztował około 7zl za dość dużą butelkę Umyłam głowę bez odżywki żeby sprawdzić jego właściwości. Włosy były sypkie, lekkie, całkiem dobrze się rozczesywalo...pięknie pachniały kokosem Szampon w połączeniu z jakąkolwiek odżywka, pięknie dba o włosy, a i sam dobrze je pielęgnuje Jestem na tak
  • 2 czerwca 2023 o 8:38
    Włosy świeże i sypkie
    Kupiłam szampon z ciekawości bo cena jest zachęcająca, butelka standardowych wymiarów a olej kokosowy jest powszechnie znanym i często stosowanym produktem sldo włosów. Aplikator jest wygodny, łatwo dozować szampon na dłoń. Konsystencja również na plus - nie rozlewa się, dobrze rozprowadza się na włosach, pieni się także bardzo dobrze, przez co włosy są idealnie domyte. Szampon ma kolor mętno-biały. Zapach delikatny, według mnie mało wyczuwalny ale to akurat dobrze bo szczerze mówiąc wolę owocowe zapachy kosmetyków :) Myję włosy dwukrotnie, dokładnie czyszcząc skórę głowy. Efekt po wysuszeniu jest od razu widoczny - włosy są naprawdę czyste, sypkie i błyszczące. Fakt, stosuję jeszcze różne odżywki ale po niektórych szamponach włosy są jakby zbyt obciążone. Po umyciu tym produktem jestem zawsze zadowolona z efektu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Dobrze myje włosy
    • Zmywa wszystkie kosmetyki
    Wady:
    • Dostępny tylko w Action