Pędzle do oczu

5 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 28 marca 2023 o 7:50
    Pędzle do makijażu oczu to coś, czego nie może zabraknąć na mojej toaletce. Lubię wykonywać makijaże oczu, a do tego potrzeba oczywiście odpowiednich narzędzi, bez tego ładny makijaż oczu jest bardzo trudny do wykonania. Ucieszyłam się kiedy komplet tych pędzli dostałam w prezencie, takich praktycznych pędzelków nigdy za wiele. Obecnie mam te pędzle od ponad miesiąca i używam ich codziennie w makijażu dziennym i wieczorowym, świetnie sprawdzają mi się do tego celu. Zestaw Eye Need It to komplet podstawowych pędzli do makijażu oczu, które możemy wykorzystać na wiele sposobów. Mają miękkie włosie, ciekawy design i są bardzo praktyczne ze względu na mały rozmiar. Pędzle dostępne są w wielu wersjach kolorystycznych. Ja posiadam wersję metalików w różnych kolorach, są śliczne. Prezentują się bardzo ciekawie na toaletce, ciesząc przy tym oko. Włosie jest gęste i zbite, miękkie w dotyku, co sprawia, że wykonywanie makijażu jest przyjemne. Nie zniekształca się nawet przy częstym myciu, a sam materiał z którego pędzle zostały wykonane jest trwały i solidny, dzięki czemu nie odbarwia się i nie blaknie. W zestawie znajduje się 5 pędzli i tuba do przechowywania. Znajdują się w plastikowym, przezroczystym opakowaniu. Idealnie sprawdzają się przy nakładaniu cieni, świetnie blendują produkty. Pędzel do kresek pozwala na precyzyjny i dokładny makijaż brwi i rysowanie kresek eyelinerem. Pędzle języczkowe są świetne do aplikacji kosmetyków w zewnętrznym kąciku oka oraz korektora. Pędzel do blendowania idealnie rozprowadza i miesza ze sobą cienie, dzięki czemu zapobiega powstawaniu nieestetycznych plam. Praktyczna tuba z ozdobnym logo marki idealnie pasuje kolorystycznie do zestawu. Możemy w niej przechowywać pędzle i zabrać spokojnie ze sobą, bez obaw o ich zniszczenie w transporcie. Zestaw świetnie sprawdzi się przy codziennym makijażu. PLUSY: ładny design miękkie, delikatne włosie wszystkie podstawowe pędzle w 1 zestawie praktyczna tuba do przechowywania
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu