Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

KillyS, Cuticle Remover Gel (Żel do usuwania skórek)

KillyS, Cuticle Remover Gel (Żel do usuwania skórek)

Średnia ocena użytkowników: 4 /5

Kategoria
Marka
Pojemność 10 ml
Cena 16,00 zł

Zmiękcza skórki wokół paznokcia w kilka chwil, pozwalając na ich delikatne odsunięcie. Jednocześnie odżywia, zarówno skórki, jak i macierz płytki, wpływając na piękny wygląd paznokci.
Żel wzbogacony w olej z zarodków pszenicy znany z właściwości odżywczych; Witaminę E - silny antyoksydant który opóźnia starzenie komórek keratyny; Alantoinę i proteiny jedwabiu-sprzyjają nawilżeniu i regeneracji skórek oraz paznokci.

Recenzje 1

Średnia ocena użytkowników: 4 /5
Więcej ocen Schowaj

4 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Kupiony w: Drogeria Rossmann

Ocena szczegółowa:

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 4
  • Zapach: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 3

niezły

Żel zamknięty w szklanej buteleczce z pędzelkiem - rozwiązanie wygodne w użytkowaniu pozwalające na precyzyjną aplikację potrzebnej ilości produktu. Nie wiem, czy trafiłam na wadliwe opakowanie, czy jest to standard, ale mój egzemplarz nie dokręca się do końca, przez co zdarzyło mi się już, że produkt rozlał się w kosmetyczce w czasie transportu.
Działanie oceniam na plus, faktycznie zmiękcza skórki i znacząco ułatwia ich usuwanie. Nie podrażnia, nie uczula. Mimo wtopy z opakowaniem myślę, że warto go wypróbować, bo dobrze spełnia swoje zadanie.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1