Przyspieszacze do opalania

Onyx Booster Intensifier Przyśpieszacz opalania

• 22 maja 2015 o 12:27
    Daje efekt WOW
    Ja jestem zachwycona tym kosmetykiem :) Dlaczego? Ponieważ doskonale spełnia swoje zadanie związane z przyspieszaniem opalania. Teraz mogę iść, np. na 6-8 minut do solarium, a po posmarowaniu się tym balsamem wychodzę brązowa. Dzięki temu mogę opalać się rzadziej i krócej. Co do nawilżania... hmm, ja nie miałam nigdy problemów z suchą skórą, więc ciężko mi to dokładnie ocenić. Jednak po opalaniu moja skóra była gładka i delikatna, więc chyba tak powinno być :) Prawda? Poza tym podobno zapobiega starzeniu się skóry, a przy korzystaniu z solarium to bardzo ważne. Polecam gorąco! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 4 saszetki 15ml
  • 28 stycznia 2012 o 19:43
    Przyspiesza ale słabo nawilża :(
    Nie jest jakimś moim ulubieńcem, ale mimo wszystko jest godny polecenia. +faktycznie przyspiesza opalanie -słabo nawilża. Skóra po opalaniu jest sucha ... znam lepsze kremy, które oprócz fajnej opalenizny "dopieszczaja" również skóre -słodki - mandarynkowy zapach, z czasem robi sie mdły -ma zbyt "wodnista" konsystencje -nie niweluje tego solaryjnego "zapachu" -saszetka kosztuje mnie na solarium 5,50 zł i starcza na raz Używam tego produktu od: kupuje raz za czas ... Ilość zużytych opakowań: kilkanaście saszetek
  • 18 maja 2011 o 10:21
    bardzo dobry
    Mój ulubiony przyspieszacz;) ma miłą , lekką kosystencję,nawilża, mocno wygładza skórę i naprawdę przyspiesza opalanie i wyrażnie pogłebia koor opalenizny. Nie zawiera substancji brązujących i chwała mu za to!!!!! Pięknie pachnie !!! Do tego stopnua ze kilka razy po wyjściu z solarium byłam pytana czym tak ładnie pachnę;) Jak dla mnie niemal idealny - tyle ze nie udało mi się jeszcze kupić tuby i uzywam boostera w saszetkach. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: duuuuzo saszetek;)

Zobacz także inne Przyspieszacze do opalania