Błyszczyki

Nam Professional by Wibo Lip Volume Lip Gloss Błyszczyk do ust

• 1 grudnia 2024 o 16:11
    Ładny błysk ale ciut za wysoka cena
    Oceniać będę kolor nr 3 Paradise Pink Delikatny róż który daje minimalny kolor za to milion drobinek ślicznie lśni na ustach nadając makijażowi elegancki wygląd. U mnie wystarczy usta obrysować neutralna konturówka i wypełnić kosmetykiem NAM i efekt jest mega soczysty, Opakowanie jest charakterystyczne dla marki NAM. Duże , kwadratowe i wydaje się toporne. Ogólnie podoba mi się bo jest takie inne, wyróżniające się na toaletce. Pojemność błyszczyka to 3,5 ml więc niewiele a opakowanie o grubych ściankach daje złudne wrażenie że jest nalany po brzegi. Gdyby kosztował kilka złotych to ok nie czepiałabym się ale on kosztuje ponad 25 zł więc to trochę naciąganie kupującego. Aplikator jest standardowa gąbeczkowy raczej z tych większych. Mięciutki , idealnie rozprowadza produkt- bez zastrzeżeń Pachnie słodko cukierkowo i nie wietrzeje mimo że mam kosmetyk już kilka miesięcy. Konsystencja raczej gęsta przez co długo trzyma się ust. Jest w odczuciu taka tłusta, ślizga. Po chwili od nałożenia czuć delikatne pieczenie które poprawia krążenie i ma niby powiększać usta. U mnie jest to bardziej efekt optyczny który otrzymujemy za sprawą drobinkowego wykończenia. Faktycznie wtedy usta wydają się pełniejsze. Skład wzbogacony olejem jojoba, witaminą E które pielęgnują i odżywiają usta. Czuć to podczas noszenia błyszczyka bo wargi są nawilżone i zabezpieczone przed wiatrem itp. Fajny błyszczyk bo efekt który możemy nim osiągnąć przebija nawet droższe propozycje. Kupiony na promocji sprawi że każda osoba będzie z niego zadowolona. Oczywiście trzeba mieć na uwadze że to błyszczyk powiększający więc troszkę szczypie, piecze.
    Zalety:
    • mieniące się drobiny
    • ciekawe opakowanie
    • aplikator
    • trwałość
    Wady:
    • cena regularna
    • słaba wydajność
  • 19 kwietnia 2024 o 16:00
    wersja bezbarwna - bardzo dobry produkt
    testowałam produkt z drobinkami, po nim niestety wargi nieco szczypały, dlatego zrezygnowałam z kupna tej wersji. Wersja bezbarwna jest bezpieczna, nie pozostawia efektu szczypania, wargi nie są zaczerwienione i nie ma żadnego dyskomfortu. Produkt jest gęsty, o właściwej konsystencji. Dodatkowo posiada oznaczenie cruelty free.
    Zalety:
    • wersja bezbarwna jest bezpieczna, nie szczypie
    • produkt polski
    • z oznaczeniem cruelty free
    Wady:
    • wysoka cena
    klapki
    25 marca 2024 o 12:46
    Silna reakcja alergiczna
    Wybrałam transparentny blyszczyk z drobinkami. Efekt wizualny przepiękny, byłam zachwycona. Po kilku minutach zauważyłam zaczerwienienie wokół ust, usta spuchły i wyglądało to jakbym miała wielkie zajady w kącikach. Szkoda bo bardzo pięknie w pierwszej chwili wyglądał. Musi miec coś bardzo podrazniajacego w składzie. Zrobiłam test na dloni i też zrobiła się wielka czerwona plama.
  • 14 października 2023 o 15:23
    Jest moc
    Produkt zakupiony w Rossmann,ma klasyczne opakowanie gęstą konsystencję o słodkim zapachu, dobrą pigmentacje krycie ma piękny jasnoróżowy kolor z kolorowymi drobinkami błyszczyk cudownie nadaje ustom objętość i nadaje efekt większych ust jest przyjemny komfortowy na ustach.Wybrany kolor nr 02 Aurora Pink jasny róż.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Ładny kolor o cudownym blasku
    • Powiększa usta nadaje im objętość
    • Komfortowy w noszeniu
    KardiaM
    23 lipca 2023 o 12:20
    Miłośnikom drobinek i błysku powinien się spodobać :)
    Poszukiwałam błyszczyka na lato, więc skuszona promocją oraz oczywiście kolorem i błyskiem wybrałam odcień 04 Desert Sun. Opakowanie jest eleganckie i widać przez nie zawartość oraz ilość, która pozostała. Aplikator nabiera odpowiednią ilość błyszczyka i przyjemnie się go nakłada. Kosmetyk ma dość gęsta konsystencję, dzięki czemu nie spływa z ust. Kolor jest półtransparentny, wpada w odcienie różowego złota, a drobinki są złote. Po nałożeniu na usta czuję lekkie mrowienie, ale nie jest ono nieprzyjemne. Drobinki nie są duże, ale są wyczuwalne na ustach (mnie to na szczęście nie przeszkadza). Trwałość, jak na błyszczyk, oceniam na plus (myślę, że to zasługa treściwej konsystencji). Nadaje ładny blask, przez co usta wydają się optycznie wydatniejsze. Będzie się ładnie prezentował, zwłaszcza teraz w wakacje oraz przy opalonej skórze. Ale jest to na tyle uniwersalny odcień, że wielu typom urody podpasuje. Nie spowodował u mnie podrażnień, uczulenia i przesuszenia ust. Nie zauważyłam też nawilżenia i pielęgnacji, ale tego nie oczekiwałam. Nie wiem, czy do niego wrócę, bo lubię testować nowe kosmetyki, ale jestem pozytywnie zaskoczona :)