Błyszczyki

Essence Juicy Bomb, Shiny Lipgloss Soczysty owocowy błyszczyk do ust

Bodyland.pl
Essence Juicy Bomb Shiny Lipgloss błyszczyk do ust 10 ml dla kobiet 103 Proud Papaya
Essence Juicy Bomb Błyszczyk do ust, 16
Essence Juicy Bomb
Essence Juicy Bomb Błyszczyk do Ust 102

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2025 o 20:47
    Najlepsze
    Uwielbiam te błyszczyki za wszystko : za zapach, smak, działanie, niską cenę a nawet nieco dziecinne opakowanie. Mam w swoich zasobach trzy wersję : białą-Lovely Litchi czerwoną-Poppin Pomegranate różową- Witty Watermelon Na promocji można je kupić nawet poniżej 5 zł co uważam za super cenę. Zapachy obłędne, słodkie w smaku że można co chwile dokładać . Opakowanie -mała plastikowa tubka niczym z lat 2000 ale ma swój urok. To co najważniejsze to działanie. Błyszczyk ma gęsta konsystencje która idealnie się rozkłada na ustach i trwa na nich nawet długo jak na tego typu produkt. Do tego faktycznie zmiękcza wargi, pielęgnuje je i nawilża. Co tu dużo pisać . Za 5 zł mamy super kosmetyk który można wrzucić do torebki, kieszeni płaszcza i używać bez lusterka. Dla mnie genialny a fakt że mam kilka sztuk i na pewno na tym nie poprzestanę świadczy jak bardzo go lubię.
    Monbaa
    11 marca 2025 o 7:51
    Świetny błyszczyk
    Mam kilka kolorów ale moim ulubionym jest zdecydowanie 104 Poppin’ Pomegranatte. Przyjemny smak, kolor cudowny, bardzo wydajny i jeszcze ta cena. Czego chcieć więcej? Używam tych błyszczyków już kilka miesięcy i jestem naprawdę zadowolona. Chyba nie znam niczego w tak niskiej cenie i tak bardzo dostępnego.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Niska cena
    • Wysoka dostępność
    • Ładny kolor
    • Duży wybór
  • 26 lutego 2025 o 11:16
    są świetne!
    Oczywiście jestem zwolenniczką koloru różowego dlatego zakupiłam kolor 104 Poppin' Pomegranate i jest super! Daje delikatną poświatę różu do tego fajnie nabłyszcza i odżywia usta. Ma owocowy smak. Nie pozostawia uczucia lepkości na ustach i fajnie nawilża. Usta nie pękaja i są pod pełną ochroną. Kupiony w Rossmann za 6 zł. Polecam !
    Zalety:
    • pięknie pachnie, tani i fajnie odżywia usta
  • 22 lutego 2025 o 10:13
    Kocham te błyszczyki
    Miałam już wiele kolorów teraz mam żółty i jest bardzo fajny moim faworytem jest różowy, ale każdy jest super jak za taką cenę, nie lepi się mega ładnie wygląda na ustach a do tego zmieści się do torebki i nie zajmuje dużo miejsca
  • 21 lutego 2025 o 21:05
    Dobry błyszczyk
    Przede wszystkim – zapach. Ten owocowy aromat jest cudowny, lekki, ale naprawdę wyczuwalny. To coś, co sprawia, że aplikacja staje się prawdziwą przyjemnością. Nawet jeśli zapach nie utrzymuje się długo, to samo uczucie przy nakładaniu błyszczyka sprawia, że usta są jakby... soczyste! Jeśli chodzi o konsystencję, to nie mogę jej nic zarzucić. Jest lekka, ale dobrze nawilża, co dla mnie jest kluczowe. Często błyszczyki są zbyt klejące, ale tutaj mamy pełen komfort. Błyszczyk daje naturalny, subtelny efekt – doskonale sprawdza się na co dzień, kiedy zależy nam na świeżym wyglądzie bez mocnego koloru. Mówiąc o trwałości – jest to produkt, który zdecydowanie wymaga poprawek ale jak dla mnie, jest to normalne w przypadku błyszczyka.
    Zalety:
    • Owocowy, świeży zapach
    • Subtelny blask, idealny na co dzień
    • Cena – super przystępna!