Błyszczyki

Golden Rose Color Sensation Lipgloss Błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 84 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2024 o 8:53
    Szału nie ma
    Błyszczyk od Golden Rose kupiłam już jakiś czas temu, ponieważ jestem fanką takich rozwiązań na ustach, a zachęciła mnie cena, bo markę znam już od bardzo dawna i kilka ich produktów jest dla mnie topowych. Ma ciekawe opakowanie, a aplikator jest bardzo przyjemny. Dobrze rozprowadza się po ustach. Sam błyszczyk nie zastyga, ciągle na ustach mamy lepką warstwę. Szybko też się zjada. Niestety nie jest to jakościowo super błyszczyk.
    mm2991
    16 stycznia 2024 o 6:24
    Bardzo fajne błyszczyki
    Błyszczyk w standardowym opakowaniu dla tego typu produktów charakteryzuje się dość niska ceną regularna, dużym wyborem. Produkt ma wygodny aplikator, łatwo się nakłada. Błyszczyk na ustach pozostawia ładna taflę, nie lepi się w sposób drażniący. Jest średnio wydajny, ale to akurat normalne w przypadku tego typu produktów. Jestem bardzo zadowolona, nie wysusza ust a pięknie wykańcza makijaż stosowałam zarówno na pomadkę jak i bez pomadki.
  • 18 maja 2023 o 15:44
    Mało trwały produkt
    Produkt ma ładne kolory i piękne błyszczące wykończenie - prawdziwy lip gloss. Jednak nie kupię go ponownie, gdyż jest bardzo mało trwały a w ciągu dnia wyjeżdża poza kontur ust. Jest produktem klejącym się a zapach jest mocno alkoholowy.
    Zalety:
    • kolorystyka, nawilżenie
    Wady:
    • zapach, trwałość, klejenie się
    suzi27
    16 marca 2023 o 21:25
    Fajny efekt
    Odkąd nie mogę dostać blyszczyku z Biedronki firmy Bell z serii Shiny szukałam alternatywy i cieszę się, że kupiłam właśnie ten. Blyszczyk daje bardzo ładny efekt mokrych ust, z delikatnym odcieniem, moim wyborem był róż. Trwalosc, jak to błyszczyka nie jest duża, ale to dla mnie oczywiste, poza tym ładnie wygładza I w moim przypadku nawilża, efekt nawilżenia szczególnie widoczny, kiedy blyszczyk zniknie z ust. Zakup udany i myślę, że będzie kolejny, jak już się skonczy.
    Miroku
    26 lutego 2023 o 23:59
    Jedne z lepszych
    Miałam kilka kolorów z tej serii i muszę przyznać, że Golden Rose umie nie tylko w szminki, ale także błyszczyki-ta linia jest naprawdę udana i zapewne nieraz jeszcze jakiś kupię, przede wszystkim ze względu na szeroki wybór twarzowych kolorów oraz wykończeń: -kremowe bez drobinek dają półprzejrzysty, ale wyraźny i nasycony kolor. Równo kryją, nie robią smug czy prześwitów, a gdy się zjadą to schludnie i bez plam koloru. -opalizujące-lekko perłowe, ale bez tandetnego efektu. Pięknie i wielowymiarowo lśnią, ślicznie odbijają światło. Półtransparentne, ale dają widoczny poblask koloru bazowego. -z drobinkami brokatu. Znowu mamy subtelny i błyszczący efekt roziskrzonych ust, drobiny nie drapią i nie wyglądają bazarkowo. Te są najbardziej przejrzyste, ale też nadają odrobinę koloru. Są to bardzo przyjemne błyszczyki-gęste, ale jednocześnie nieprzesadnie kleiste. Komfortowo się je nosi, nie zbierają się w miejscu styku warg czy w kącikach w postaci białego nalotu. Otulają usta chroniąc je przed wysuszeniem, do tego lekko nawilżają oraz zmiękczają. Trwałość mają typowo błyszczykową,-szybko się zjadają, ale przez dłuższy czas usta są mięciutkie oraz lekko lśniące, do tego nie wylewają się za kontur warg. Aplikator klasyczny, nieduża pacynka-precyzyjna i nabierająca dobrą ilość produktu, nie trzeba tysiąc razu zanurzać jej w opakowaniu by dobrze pokryć usta. Zapach jest ładny, jak budyń śmietankowy. Chociaż muszę przyznać, że ostatnio większość błyszczyków pachnie w takich budyniowych klimatach i mi się trochę to przejadło, chcę coś soczystego i owocowego w końcu :D