Lakiery do włosów

Schwarzkopf Taft Looks, Titan Look Radically Strong Extreme Spray Lakier do włosów ekstramocny

• 20 sierpnia 2013 o 19:44
    moje KWC choc mam ochote na zdrade
    uzywam tego lakieru juz wiele lat i pomimo skowo w bok dalej do niego wracam ma wiele plusow jest bardzo mocny ! i o to chodzi zapach nie powala ale tez nie meczy :) ujdzie jest trwaly wlosy po nim wygladaja dobrze mozna latwo przesadzic i robia sie straczki tak jak z mocnymi lakierami zchodzac matowi wlosy trudno go wyczesac wrecz sie nie da myje sie go doskonale jest cudowny Używam tego produktu od: 3lat Ilość zużytych opakowań: 20
  • 10 sierpnia 2013 o 15:50
    Megamocne utrwalenie.
    Mój numer jeden. Plusy: - Super trwałość, fryzura psiknięta rano trzymała się do następnego dnia. - Piękny, nieduszący zapach. - Zero sklejonych włosów. -Użycie lakieru pozostaje moją słodką tajemniącą: w ogóle nie widać,że użyłam jakiegokolwiek kosmetyku do stylizacji, a fryzura trzyma się perfekcyjnie. - Nie widać go na włosach, choćby użyty w dużej ilości nie pozostawia białych pyłków. - Bardzo wydajny, a ja używam naprawdę sporo. - Nie niszczy włosów, nie powoduje wysuszenia, nadaje leciutki połysk, chroni przed słońcem i blaknięciem. Minusy: Brak. Używam tego produktu od: Miesiąca. Ilość zużytych opakowań: Jedno.
  • 20 września 2012 o 20:03
    Doskonały lakier
    Jest idealny! Nie używam go na całość włosów, nakładam go tylko na grzywkę i przód włosów. + Utrwala idealnie, grzywki nie ruszy żaden wiatr, bieg, nadmuch... nie do ruszenia + Łatwo go wyczesać + Nie niszczy włosów + Nie widać, że "trzyma" włosy + Pięknie pachnie + Przystępna cena + Ładnie nabłyszcza włosy - mało wydajny Używam tego produktu od: z przerwami 5 lat Ilość zużytych opakowań: dużo
    jinx182
    5 lutego 2012 o 1:10
    uwielbiam
    pierwszy raz kupiłam go głównie ze względu na cudowny utrzymujący się na włosach zapach mam niefarbowane jasne blond włosy i bardzo ważne dla mnie jest żeby lakier nie przyciemniał koloru-ten tego nie robi utrwala bardzo dobrze, ale trzeba go dość sporo zaaplikować nie klei włosów, po wyczesaniu nie zostawia białych pyłków Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 17 sierpnia 2011 o 18:10
    Jeden z najlepszych lakierów
    Świetny lakier +bardzo mocno utrwala, szczególnie moje krótkie włosy +można wyczarować świetne fryzury, które przetrwają każdą imprezę oraz silny wiatr +poręczne opakowanie + spryskuje do góry, co oznacza że fajnie ułożone włosy nie "usiądą" i nie staną się ciężkie +bardzo ładny, nie duszący zapach - jedyną wadą w mojej opinii jest to, że włosy są dosyć matowe po jego użyciu Dlatego wolę inną wersje tego lakieru a dokładnie Ultra strong glam Look Shine spray