Żele pod prysznic

Palmolive Sweet Delight Shower Gel Żel pod prysznic

• 15 listopada 2024 o 15:30
    Przyjemnie pachnący żel o konsystencji galaretki
    Żel posiada niesamowicie gęstą konsystencję. Przypomina ona galaretkę/ kisiel. Niemniej jest fajna, tworzy obfitą, gęstą i przyjemną pianę. Jednocześnie owa piana nie robi skórze krzywdy, nie wysusza i nie podrażnia. Zapach jest niesamowity- słodki, owocowy, ale w moim odczuciu z jakąś specyficzną, pasującą na aktualną porę roku nutą. Jest to zapach trwały, wyrazisty, ale bynajmniej nie jest on mdły, chemiczny czy też męczący. Ja w każdym razie oceniam go na plus. Żel pozostawia skórę miękką i gładką. Nie ma żadnego uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Wydajność jest super. Gęsta konsystencja sprawia bowiem, że żel zużywa się bardzo, bardzo powoli. Z dostępnością chyba nie ma problemu. Ja kupiłem go w popularnym dyskoncie. Opakowanie jest typowe dla marki- mnie osobiście się podoba. Polecam.
  • 3 marca 2024 o 10:41
    Świetne odświeżenie!
    Żel pod prysznic skradł moje serce już w sklepie wąchając jego zapach. Bez zastanowienia sfinalizowałam zakup. Wieczorny prysznic z tym żelem był orzeźwiający i pachnący. Piękny zapach maliny unosił się w całej łazience, a moja skóra była otulona malinową pianą. Fajna, gęsta konsystencja. Żel bardzo wydajny, wystarczy odrobinka a piany już jest mnóstwo. Moja skóra lubi takie pachnące produkty myjące. Dodatkowo żel wygładza skórę, sprawia że jest taka delikatna. Bardzo polecam wszystkim miłośnikom pachnących żeli pod prysznic. Ja kupiłam w markecie za około 15 zł.
    Zalety:
    • cudowny malinowy zapach
    • fajnie się pieni
    • orzeźwia i odświeża
  • 7 lutego 2024 o 10:48
    Dobry i ładnie pachnie
    Zapach tego żelu jest absolutnie przepiękny. Słodki, delikatny aromat sprawia, że każda kąpiel staje się prawdziwą przyjemnością dla zmysłów. Jest on delikatny, nie przytłaczający, co sprawia, że mogę cieszyć się nim przez cały czas trwania prysznica. Konsystencja żelu przypomina mi trochę galaretkę, co sprawia, że dobrze się pieni i łatwo rozprowadza na skórze. Ale przez to łatwo jest przesadzić i nałożyć za dużo produktu co wpływa na jego wydajność. Żel pod prysznic bardzo dobrze oczyszcza skórę, pozostawiając ją miękką, gładką i odświeżoną. Nie wysusza skóry, co jest dla mnie bardzo istotne, zwłaszcza że mam skłonność do przesuszenia skóry po kąpieli. Dodatkowo, opakowanie produktu jest praktyczne i estetyczne. Łatwo się otwiera i zamyka, a jednocześnie estetycznie prezentuje się na mojej półce łazienkowej.

Zobacz także inne Żele pod prysznic