Wody toaletowe damskie

United Colors of Benetton Colors de Benetton Woman EDT

Dinulka
    8 stycznia 2019 o 15:12
    Fajne
    Zaskakujące, nie spodziewałam się niczego charakternego po tej marce, a Colors są oryginalne, drzewno-korzenne, w tle majaczą nuty zielone. Ciekawe, intensywne, czuć mnogość składników. Dziwi mnie, że nie są zaklasyfikowane jako uniseks, myślę, że dobrze by się nosiły na mężczyźnie.
  • 14 sierpnia 2018 o 16:57
    W zaczarowanym lesie
    To jeden z tych zapachów, który doceniam i podziwiam ale nie umiem go nosić. Wywołuje we mnie zaciekawienie, pobudza wyobraźnię i przywodzi na myśl bajkę o Czerwonym Kapturku. Otwarcie zapachu to jeszcze spokojna droga dziewczynki od rodzinnego domu w stronę lasu. Czuć szałwię i bazylię z przydomowego ogródka. Na polanie kwitną hiacynty w pełnym słońcu. Niestety droga skręca gwałtownie do lasu, dusznego i mrocznego. Jeszcze w tle majaczy zapach dzikiej róży by po chwili zginąć pod upajającymi oparami tuberozy i jaśminu. Gdy mrok lasu gestnieje na dobre, pod stopami czuć mech dębowy, intensywny drzewny zapach cedru. W nosie i gardle drapie ostra, żywiczna woń. Za późno by wrócić, za daleko od domu, leśne aromaty nęcą i kuszą. Niestety w tle czai się niebezpieczeństwo - animalne nuty sprytnie ukryte w zieloności.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa
    • Projekcja
    • Dostępność
    W perfumerii
  • 17 lipca 2014 o 9:23
    Stanowczo nie dla mnie
    Początkowe wrażenie jest bardzo dobre. Zapach wyrazisty, choć nie ciężki. Potem, przynajmniej u mnie, zaczyna się tragedia. Po czasie zapach ten zaczyna po prostu brzydko pachnieć i tworzyć efekt zapachu niedopranych ubrań. Zdecydowanie nie komponuje się ze mną. Buteleczka też nie powala. Niby prosty dsign, ale czegoś brakuje. Jest zbyt prosty, ładny przy pierwszym spojzeniu z czasem traci, zupełnie jak zawartość. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: Psiknęłam się tym ok 10 razy.
  • 20 października 2013 o 5:49
    Jeden z ulubionych. Chyba nawet ulubiony.
    Zdecydowanie nie jest to zapach dla wszystkich. Mogę mieć podejrzenia, że na każdym rozwija się zupełnie inaczej, stąd tyle negatywnych ocen. Zdecydowanie nie jest zapachem ani słodkim, ani świeżym, jest raczej mydlano-ostry. Dla mnie jest idealnym zapachem, kiedy potrzebujemy otulenia i zastrzyku pewności siebie. Jest idealny na uczelnię w okresie jesienno-zimowym. Wolę zdecydowanie używać go w niewielkim stopniu na skórę, w większym na szalik i czapkę, ponieważ najzwyczajniej w świecie jest mi w nim ciepło i bezpiecznie. Zadziorny i pełen takiej "pazurzastej" kobiecości. ;> Jest bardzo dopracowany i "pełny", wydajny, butelka jest schludna, choc wcale nie oddaje charakteru zapachu. Według mnie zbyt surowa. Jak mi się skończy (setka jest nie do wykorzystania, bo woda jest "obrzydliwie" wydajna), to z pewnością pobiegnę po nowe opakowanie do Superpharmy. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1x100ml, nie mogę skończyć!
  • 25 listopada 2012 o 21:46
    nie polecam
    bardzo dziwaczna woda toaletowa. niby ładna, ale miałam momenty podczas jej stosowania, że nagle mnie bardzo denerwowała i zwyczajnie mi śmierdziała. butelka fajna, korek po czasie robił się trochę zniszczony. dość długo się utrzymywała na ciele. Używam tego produktu od: ponad rok temu Ilość zużytych opakowań: jeden , bodajże 75 ml