Skóra, włosy, paznokcie

5 na 51 opinię

Skuteczność:
    werka89
    4 grudnia 2023 o 11:38
    Cudo, działają - zmniejszają przetłuszczanie włosów
    Zużyłam już 3 opakowania tych kapsułek i jestem w trakcie przerwy, ale 10 grudnia wracam do nich z powrotem. Kapsułki są miękkie, łatwo się je łyka. Poza tym zdecydowanie wzmocniły moje paznokcie. Są teraz znacznie silniejsze, ciężej się łamią. Jednak co najciekawsze w nich zauważyłam to efekt na włosy - nie tylko mniej wypadają, ale też zmniejszyło się przetłuszczanie! To szok. Jednak końska dawka pokrzywy w 2 kapsułkach (200mg) to jednak coś. Moje włosy cierpią na ŁZS - czyli potwornie się przetłuszczają, a po tych kapsułkach przetłuszczanie się zmniejsza się do tego stopnia, że mogę włosy myć co 3 - 4 dni, a nie co 2 co jest rekordem. Cera po nich jest ładniejsza, mniej jest wyprysków, co przy ŁZS jest normą. Ja swoje kupuję w biosklepie w rodzimym mieście za 38zł za 60 szt, czyli za miesięczną kurację. Jednak w necie można dorwać duże opakowanie 120 szt. czyli na 2 miesięczną kurację. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Działanie na przetłuszczanie się włosów vel jego zmniejszenie
    • wzmocnienie paznokci
    • zmniejszenie wypadania
    • zmniejszenie tendencji do wyprysków
    • cena za ilość kapsułek
    • Skuteczność