WIZAŻ logo

• 17 października 2025 o 19:19
    Adidas Power Booster, 72h Antyperspirant w sprayu
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Antyperspirant w sprayu przykuł moją uwagę prostotą opakowania. Ma bardzo dobry spray, nie zacina się, nie wyrzuca dużej ilości jak niektóre przez co produkt sypie się z pod pach. Nie ma uczucia mokrych pach, szybko schnie. Nie robi plam na ubraniach i nie podrażnia skóry. Ma przyjemny, lekko pudrowy zapach. Zmniejsza wydzielanie potu i maskuje jego zapach.
  • 28 września 2025 o 23:08
    Uratował mnie przed zakupem dermatologicznego dezodorantu
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam niestety spore problemy z potliwością, dlatego szukam skutecznego antyperspirantu, ale również bez duszącego zapachu prowokującego kichanie, tak jak to często niestety bywa. Recenzowany antyperspirant znajduje się w wizualnie estetycznym i minimalistycznym opakowaniu o pojemności 150ml. Produkt ma sprawny i precyzyjny aplikator oraz dobrą formułę. Bezpośrednio po aplikacji pachy są suche, nie mają uczucia lepkości ani mokrości, nie zostawia białych plam na skórze ani na ubraniach – można ubrać się od razu po aplikacji. Zapach jest neutralny/pudrowy, trochę taki unisex? Jeśli ktoś zna zapach linii Organique Bloom Essence to to jest dokładnie ta nuta zapachowa :D Zazwyczaj zapach antyperspirantów mnie przydusza i łaskocze w nozdrzach, z tym antyperspirantem nic się takiego nie dzieje. Nie wchodzi w dziwne reakcje z zapachem potu ani nie zmienia swojego zapachu po aplikacji – skóra pozostaje odświeżona. Większość produktów tego typu wręcz zwiększa u mnie uczucie mokrości i kompletnie nie pomaga z potliwością, a wręcz nierzadko ją wzmaga. W przypadku dezodorantów nie ma często nawet mowy o blokowaniu zapachów przez te przysłowiowe 24 godzin. Jednak z tym antyperspirantem czuję się naprawdę świeżo i komfortowo! Faktycznie wydaje się działać przez dobre 72 godzin, nie pojawia się ani przykry zapach, ani nadmierne uczucie mokrości, ani żadne inne dolegliwości. Wszystko nagle jak ręką odjął :o Uważam, że te dziesięć złotych na promocji to uczciwa cena za ulgę, jaką czuję po aplikacji tego produktu i chętnie kupię go ponownie, o ile jeszcze jest gdzieś dostępny.
  • 20 lipca 2025 o 0:03
    Nie ma szału, nie kupię ponownie
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Jeden z gorszych antyperspirantów jakie używałam. Nie działał praktycznie wcale na mnie, mimo że zapowiadał się naprawdę fajnie. Aplikowałam go mnóstwo razy dziennie bo nie dawał mi takiego uczucia świeżości jakiego oczekuję. Męczyłam się żeby zużyć go do końca. Zapach na początku był okej ale po paru użyciach zaczął mi już przeszkadzać i mnie drażnić. Z plusów to że nie podrażnia.
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Zapach po dłuższym używaniu mocno średni
    • Nie daje kompletnie nic
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 3 lipca 2025 o 20:36
    Dobra ochrona
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zapach jest świeży, męski, ale nie nachalny. Co najważniejsze – nie drażni gardła ani nosa zaraz po aplikacji. To ogromny plus, szczególnie jeśli ktoś jest wrażliwy na intensywne zapachy aerozoli. Działa tak, jak powinien – zapewnia ochronę przed potem przez cały dzień, nie zostawia plam na ubraniach i nie podrażnia skóry.
    Zalety:
    • atrakcyjna cena
    • przyjemny, nienachalny zapach
  • 11 lutego 2025 o 12:56
    Jest ok, ale raczej do niego nie wrócę
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Antyperspirant marki Adidas kupiłam w Rossmanie za kilkanaście złotych. Ma dość fajny zapach, ale po dłuższym stosowaniu jakoś on zaczął mi przeszkadzać. Ogólnie chroni przed nieprzyjemnym zapachem, nie podrażnia skóry pod pachami więc nie jest źle. Ale nie jest to jakoś niesamowicie długotrwały efekt. Znam i stosowałam lepsze produkty.
    Zalety:
    • Wygodny aeorozol
    • Nie podrażnia
    • Pozostawia zapach na skórze
    Wady:
    • Nie jest bardzo długotrwały

szukaj