Kremy pod oczy

Filorga Global-Repair Eyes & Lips Multi-rewitalizujący krem pod oczy i do konturowania ust

4 na 51 opinię

• 19 lutego 2024 o 14:11
    Skutecznie ujędrniający i bardzo wydajny krem pod oczy, choć niekoniecznie do konturów ust
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Konsystencja: Bardzo kremowa, o jasno różowym/łososiowym kolorze, całkowicie gładka, przyjemnie rozprowadza się na skórze oraz szybko wchłania Wydajność: Bardzo wysoka, każda z próbek wystarczała mi na co najmniej kilka zastosowań, przy pełnym opakowaniu będzie to na pewno kilka miesięcy przy systematycznym stosowaniu Zapach: Bardzo subtelny, lekko kwiatowy, mało wyczuwalny Działanie: Zgodnie z zaleceniem wypróbowałam zastosowanie zarówno na konturze oczu jak i ust; pod oczami rzeczywiście niemal natychmiastowo niwelował lekkie zmarszczki, wygładzał skórę, zmiękczał ją i ujędrniał; to działanie jest widoczne, choć krótkotrwałe, lecz stosowany systematycznie zapewniał utrzymanie wygładzonego efektu; natomiast w przypadku ust nie zauważyłam żadnej różnicy Podsumowanie: Ciekawy produkt, który w pierwszym momencie wprawił mnie w zakłopotaniem swoim przeznaczeniem tak dokładnie skierowanym co do konturów. W przypadku ust to zastosowanie jest nietrafione i nieskuteczne, nie robi żadnej różnicy, nie wydaje mi się też, aby kontur ust był czymś co wymaga specjalnego wygładzenia. Natomiast na lekkie zmarszczki pod oczami sprawdza się bardzo dobrze, zaraz po jego nałożeniu skóra natychmiast go wchłania i widocznie się wygładza. Czuć, że staje się bardziej miękka oraz ujędrniona. Moim zdaniem ten kosmetyk powinien być raczej reklamowany jako ujędrniający krem pod oczy, ponieważ w tym zastosowaniu jest najbardziej skuteczny.
    Zalety:
    • Ujędrnienie skóry pod oczami
    • Przyjemna, gładka konsystencja
    Wady:
    • Brak działania na okolice ust
    • Specyficzny opis zastosowania co do konturów

Zobacz także inne Kremy pod oczy