Tusze do rzęs

Clinique Lash Power, Lash Curling Mascara Tusz podkręcający

• 26 czerwca 2020 o 14:58
    Nie polecam
    Słaby moje rzęsy są rzadkie i cienkie i nietrudno je podkręcić, ale ten tusz tego nie zrobił -rozmazuje się i kruszy po jakimś czasie - jest dosyć drogi i spodziewałam się czegoś lepszego
    Zalety:
    Wady:
  • 8 lutego 2015 o 19:22
    nie wart swojej ceny
    Tusz nie jest wart swojej ceny. Wydawało mi się, że za takie pieniądze będę miała produkt bez zarzutu a tu niestety: skleja rzęsy, rozmazuje się i jest mało wydajny. Konsystencja nie bardzo mi odpowiada, zbyt gęsta, powoduje że rzęsy wyglądają na posklejane. Faktycznie trochę podkręca, ale niestety nie zauważyłam, aby to wyglądało atrakcyjnie. + podkręca + mocna, intensywna czerń +łatwo go zmyć - wysoka cena - skleja rzęsy - rozmazuje się Używam tego produktu od: 3-4 miesiące Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 31 października 2012 o 22:00
    fajny, ale nie wart swojej ceny
    Tusz fajnie podkręca rzęsy, w moim przypadku nie sklejał ich, super oddzielał i wydłużał. Nie mogłam się na początku przyzwyczaić do jego zmywania ciepłą wodą ale po jakimś czasie tusz zrobił się słabszy, zaczął się osypywać i łatwiej było go zmyć. Zniechęca mnie do niego trochę cena, nie potrzebuje hipoalergicznego tuszu do rzęs ale tusz o podobnym działaniu kupię za połowę ceny a jedno opakowanie starcza mi na około 2 miesiące. Dla kogoś, kto poszukuje naturalnego efektu - jak najbardziej, ale są lepsze tusze. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: nadal 1 opakowanie
  • 31 października 2009 o 18:32
    Może innym razem...
    Przetestowałam 3 różne tusze do rzęs clinique i wszystkie dają naturalny efekt...Ale ten tusz naprawde nie jest warty swojej ceny...Owszem delikatnie podkręca rzęsy ale niestety potrafi je posklejać czego nie znoszę i co nieprzydarza się ani high impact ani extension visible...Może dlatego się skusiłam się też na ten tusz...Niestety powtarzam żadnego zachwytu ale to może dlatego że liczyłam na mocniejsze podkreślenie oka... Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    marcia
    28 marca 2006 o 19:24
    [śliczny efekt]
    Używałam tego tuszu około rok temu... Kilka miesięcy:) Po nałożeniu ładny efekt: podkręcone BEZ ZALOTKI rzęsy, głęboka czerń, ładne rozdzielenie! Nawet delikatne pogrubienie... Daję **** a nie *****, ponieważ pamiętam, że nie zawsze był idealny cały dzień - jakieś delikatne podkówki; ale nie co dzień. Dla mnie efekt + trwałość = ideał Polecam,tania,wydajna,superszczoteczka