Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Long & Curl Mascara Wydłużająco - podkręcający tusz do rzęs

Eveline
Tusz do rzęs wydłużająco-podkręcający false definition
Eveline Extention Volume 4D Wydłużająco-podkręcający tusz do rzęs 10 ml
Bodyland.pl
Eveline Extension Volume 4D Mascara tusz do rzęs 10ml zielony
Eveline Extension Volume 4D Mascara tusz do rzęs 10ml zielony

Nasi użytkownicy zostawili 544 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bpjvx
    15 maja 2025 o 21:58
    Dla mnie tragiczna
    Z plusów niestety tylko to, że jest tania. Bardzo szybko mi wychła w opakowaniu,z rzędami nie robiła nic prócz sklejania ich, osypuje się, po 3h wyglądałam jak panda. Dawno z żadnym tuszem mi się tak nie działo
  • 7 maja 2025 o 16:51
    Bardzo udany tusz!
    Nie zliczę ile zużyłam rodzajów mascar od Eveline, ale ciągle znajdzie się jakaś, z którą styczności jeszcze nie miałam. A że kocham testować nowości i poznawać kosmetyki sięgnęłam po wersję Extension Volume 4D. Rzecz jasna na wpływ zakupu miały dobre opinie na portalu wizaz.pl, a na równi z tym argumentem znajomość marki Eveline i pewność, że można liczyć na naprawdę fajne perełki. Tusz oceniam na rzęsach średnio gęstych, z natury zakręconych, dość długich a przynajmniej wyróżniających się wśród kobiet z otoczenia, bo zawsze dostaję komplementy odnośnie długich rzęs, więc może coś w tym jest. Niemniej wolę napisać ten fakt, bo nie gwarantuję, że na rzęsach krótkich czy rosnących prosto da się osiągnąć ten sam efekt. Szczoteczka jest zgrabna, silikonowa z dobrze rozstawionymi włoskami choć gęsto. Myślę, że z powodu zgrabności będzie dobrą propozycją dla rzęs krótkich. Ostatnimi czasy stosowałam mascary głównie z włosia naturalnego i trochę odzwyczaiłam się od sztucznego, bo aż zaskoczona byłam czystością powieki podczas aplikacji tego kosmetyku- z reguły te z naturalnego włosia narobią mi kropek na powiekach. To co robiło u mnie wrażenie WOW od pierwszych stosowań to efekt tak pięknie i precyzyjnie rozdzielonych rzęs. Naprawdę efekt jak przy sztucznych, a jednocześnie są one zagęszczone. Nie myślcie, że to oddzielne chude patyczki, to pogrubione estetycznie wyglądające włoski, które sprawiają, że optycznie rzęs mamy o wiele więcej. Produkt pięknie podkręca i to podkręcenie utrzymuje się przez cały dzień, w moim przypadku bez wspomagania zalotką. Jest bardzo trwały, nie osypuje się, nie rozmazuje przy dolnych rzęsach ani też nie odbija na górnej powiece. To co mi się w niej podoba to to, jak dobrze i estetycznie można budować nią gęstość, długość i głębokość koloru. Serio - od naturalnego lekkiego koloru i subtelnego podkręcenia po efekt sztucznych rzęs. Nie zastyga w mig, więc można z nią troszkę popracować. Nigdy nie zdarzyło mi się, by moje rzęsy wyglądały jak pajęcze nogi, nigdy żadnego sklejenia. Nie wiem co to za formuła, ale nie rozmazuje się jak wspominałam pod wpływem potu, deszczu, a jednocześnie bardzo szybko daje się ją usunąć podczas demakijażu, a to wcale nie oczywiste, niektóre mascary trzeba się mocno natrzeć, by usunąć. Bardzo polecam ten kosmetyk! Nie kosztuje wiele, ale jego efekt prezentuje się o wiele drożej. Od lat Eveline jest u mnie pewniakiem jeśli chodzi o mascary, chętnie siegnę ponownie po tę, ale i z ciekawości potestuję jeszcze, których nie znam.
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor, który da się budować
    • stabilne wydłużenie i podkręcenie
    • świetna szczoteczka
    • niska cena
  • 29 kwietnia 2025 o 10:30
    Tusz Eveline
    Jednym słowem tani hit:) Tusz do rzęs Eveline to naprawdę fajny produkt, który świetnie wydłuża rzęsy. Po nałożeniu rzęsy wyglądają na dłuższe i bardziej wyraziste, co bardzo mi się podoba. Szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy, co zapobiega ich sklejaniu. Dodatkowo, tusz nie kruszy się w ciągu dnia, co jest dużym plusem. Efekt, jaki uzyskuję, jest naturalny, a jednocześnie zauważalny. To zdecydowanie jeden z lepszych tuszy, które miałam okazję używać, i z pewnością będę go polecać! :)
  • 22 kwietnia 2025 o 20:02
    Tani hit
    Ten tusz to totalne zaskoczenie! Za śmieszne pieniądze dostajesz efekt jak z droższych marek. Rzęsy są mega wydłużone, podkręcone i pięknie rozdzielone – zero grudek, zero sklejenia. Szczoteczka silikonowa robi swoje, dociera nawet do najmniejszych rzęs. Idealny na co dzień, ale i na większe wyjście da radę.
    Zalety:
    • Wydłużenie
    • Podkręcenie
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Zmywanie
  • 21 kwietnia 2025 o 19:43
    Stosunek ceny do jakości TOP!????
    Mój ulubieniec od czasow podstawowki! Na początku dostałam od przyjaciółki, która bardzo chwaliła ten tusz. Dzięki niej przepadłam. Od lat niezmiennie dokupuje tylko nowe opakowania. Jedyna szczoteczka, która wydłuża bez sklejania rzes, a przy tym od razu nie "oklapuje" ich. Dodatkowo na promkach kosztuje totalne grosze. Jedyny minus jest taki, że po naprawdę ekstremalnym dniu (trening, impreza) może się osypywac, ale jak dla mnie bomba!????????