Tusze do rzęs

Bell Pumpkin Deep Brown Mascara Brązowa mascara pogrubiająca i wydłużająca rzęsy z ekstraktem z dyni

• 15 października 2024 o 20:27
    Na szczotce brąz- na oku czerń
    Używa od:próbka
    To mój pierwszy tusz do rzęs w kolorze brązowym i niestety już wiem, że będę musiała spróbować upragnionego produktu ale innej firmy. Na szczotce kolor piękny, brązowy. Na oku czarny- jak to mozliwe?! Niestety jestem rozczarowana, nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • Kolor na oku czarny
    • Szczotka ani nie wydłuża rzęs ani nie pogrubia
  • 8 sierpnia 2024 o 22:36
    rozczarowanie
    Lubię kolekcje Bell dla biedronki, ale ten tusz to kompletne nieporozumienie. Do zakupu zachęcił mnie brązowy kolor maskary, ale niestety u mnie wygląda na czarny, może sprawdzi się to na bardzo jasnych rzęsach. Ma klasyczną silikonową szczoteczkę, którą lubię i dość dobrze rozdziela rzęsy. Nie pogrubia ich jednak ani nie wydłuża, więc efekt jaki daje jest dla mnie zbyt subtelny nawet w makijażu dziennym. Największym grzechem tego produktu jest to, że nie zastyga, odbija się na powiekach oraz pod oczami. W ciągu dnia trzeba od czasu do czasu sprawdzić czy się nie rozmazał. Nie skończyłam nawet tego jednego opakowania, bo miałam już go dosyć.
    Zalety:
    • rozdziela rzęsy
    Wady:
    • za ciemny kolor
    • nie pogrubia, nie wydłuża
    • odbija się na powiekach
  • 26 czerwca 2024 o 13:44
    śweitny tusz w dobrej cenie
    Szczoteczka jest zaprojektowana tak, aby równomiernie rozprowadzać tusz, bez grudek i sklejania rzęs. Brązowy kolor tuszu jest subtelny, idealny dla tych, którzy preferują naturalny wygląd, ale chcą dodać spojrzeniu głębi i wyrazistości. Unikalnym składnikiem tego tuszu jest ekstrakt z dyni, który ma właściwości pielęgnujące. Dynia jest bogata w witaminy A i C, które wzmacniają rzęsy, poprawiają ich elastyczność oraz wspomagają ich zdrowy wzrost. Dzięki temu tusz nie tylko upiększa, ale również dba o kondycję rzęs. zapewnia naturalny, lecz zauważalny efekt. Rzęsy są wydłużone, delikatnie pogrubione i pięknie podkręcone. Formuła jest trwała, nie osypuje się w ciągu dnia, co jest dużym plusem, zwłaszcza dla osób aktywnych. Mimo to, tusz łatwo się zmywa, co sprawia, że demakijaż jest szybki i przyjemny.
    Zalety:
    • Subtelny, naturalny brązowy kolor
    • Wzmacniający rzęsy ekstrakt z dyni
    • Trwała formuła bez osypywania
    • Łatwa aplikacja i demakijaż
    Wady:
    • Może być za delikatny dla osób preferujących mocno wyrazisty makijaż oczu
  • 20 listopada 2023 o 20:03
    Rozczarowanie
    Jesienna, dyniowa kolekcja od Bell od razu przyciągnęła moją uwagę, zwłaszcza, że dawno nie miałam okazji testować kosmetyków z limitowanych kolekcji Bell. Zdecydowałam się tylko na maskarę, bo jeszcze nie używałam brązowego tuszu do rzęs, a bardzo lubiłam niebieski tusz z kolekcji azteckiej. Maskara ma wygodną, silikonową szczoteczkę, która z łatwością dociera do każdej rzęsy. Efekt jaki daje Pumpkin Deep Brown Mascara to subtelne podkreślenie rzęs, wydłużenie i to w zasadzie tyle. Mimo dokładania kolejnych warstw, używania zalotki efekt jest niestety marny, dla mnie brakuje tutaj efektu objętości i pogrubienia, którego oczekiwałam po tym tuszu. Na plus jedynie ładny odcień czekoladowego brązu i przyzwoita trwałość. ZALETY Brązowy odcień Wygodna i precyzyjna szczoteczka Trwałość WADY Brak efektu pogrubienia Zbyt delikatny efekt Przy kolejnych warstwach lubi sklejać rzęsy
  • 10 listopada 2023 o 19:22
    Delikatna maskara
    Jest to tusz w ciemno brązowym kolorze co w sumie zaważyło na tym, że go kupiłam. Nie miałam wcześniej maskary w tym kolorze i chciałam sprawdzić czy spisze się podczas codziennych makijaży. Niestety tusz bardzo mnie rozczarował - oprócz delikatnego przyciemnienia rzęs i nadania im wyrazu nie robi on nic. Nie wydłuża moich rzęs ani ich nie pogrubia. W dodatku formuła maskary powoduje, że trzeba się na prawdę mocno napracować, żeby coś nałożyć na rzęsy. Na plus fakt, że się nie osypuje, nie kruszy i nie odbija. Jest długotrwała i nie skleja rzęs.