Tusze do rzęs

notino.pl
Maybelline Lash Sensational Firework Mascara tusz do rzęs Very Black 10ml
Maybelline New York Lash Sensational Firework
Maybelline Maskara Lash Sensational Firework 10 ml

Nasi użytkownicy zostawili 186 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2025 o 9:40
    Tusz do rzęs Maybelline New York Lash Sensational Firework
    Tusz do rzęs Maybelline New York Lash Sensational Firework już samym opakowaniem zachwyca i przyciąga uwagę. Tusz znajduje się w opakowaniu w kolorze fuksji więc na półce sklepowej przyciąga uwagę i kusi do zakupu. Jego pojemność to 10 ml. Kolor o intensywnej czerni. Natomiast szczoteczka jest bardzo elastyczna, włosie ułożone w kształt spirali więc bardzo łatwo można nią manipulować i nakładać produkt. Bardzo dobrze rozczesuje rzęsy, wydłuża je i podkręca. Dodatkowo nie brudzi górnej powieki i nie kruszy się po czasie, a także nie rozmywa. To co mnie także zachwyciło, że nie tworzy grudek bo to bardzo mnie irytuje. Dodatkowo nie tylko można nim stworzyć piękny makijaż oka, ale także pielęgnuje Nasze rzęsy bo zawiera w składzie witaminę B5. Produkt, który nadaje rzęsom efekt taki jaki każda kobieta chce osiągnąć. Czyli piękne, wyraziste i zalotne oko.
    • szczoteczka
    • efekt na oku
    patt_19
    16 marca 2025 o 12:16
    Ciekawy tusz, choć mało popularny
    Tusz poleciła mi koleżanka. Początkowo byłam sceptycznie do niego nastawiona, gdyż nie ma tak wielu opinii, jak inne tusze tej marki. Jednak postanowiłam zaryzykować. Tusz zamknięty jest w grubszej buteleczce w ładnym, różowym opakowaniu. Ma wygodną sylikonową szczoteczkę. Jeśli chodzi o jego działanie to bardzo fajnie pogrubia i lekko wydłuża rzęsy. Daje fajny naturalny efekt. To co uważam za duży plus to wydajność tuszu. Nie zasycha tak szybko jak inne tusze. Użytkowałam go dobrych kilka miesięcy i cały czas był wilgotny i nie osypywał się. Zaletą była też trwałość. Nie odbijał się oraz nie rozmazywał, nawet jak czasami łzawiły mi oczy od wiatru. Jedynie czego mi w nim brakowało to podkręcenia rzęs. Dobrze je wydłużał, ale trochę za mało je podkręcał. Jednak polecam ten tusz, warto go wypróbować! Jedynie jaką mogę dać radę to żeby nie kupować go w regularnej cenie. Można dorwać na promocji za połowę ceny ;)
    • Nie wysycha szybko
    • Pogrubia
    • Wydłuża
    • Intensywny czarny kolor
    • Fajna szczoteczka
    Wady:
    • Opakowanie bardzo brudzi się, gdyż zbiera dużo tuszu wokół szyjki
  • 4 marca 2025 o 15:45
    Odciska się na powiece
    Tusz zamknięty w ładnym różowym opakowaniu, perforacje sprawiają że nie wypada z rąk. Ma klasyczną silikonową szczoteczkę i intensywnie czarny kolor. Tusz pogrubia rzęsy, jest go dużo i sporo nakłada się też na same rzęsy. Niestety za każdym razem odbijał mi się na górnej powiece, nawet gdy siedziałam cały dzień w domu i nie wychodziłam na zewnątrz. Z plusów łatwo było go zmyć, jednak nie kupię ponownie.
    Dariax_
    16 lutego 2025 o 12:32
    Niewarty ceny tusz do rzęs
    Ogólnie dla mnie nie jest to najgorszy tusz, na pewno ładnie rozdziela, nie skleja. Ale ta konsystencja, która jest bardzo rzadka i mokra sprawia, że mam ten tusz na powiece i pod oczami. Nie da się nim pomalować żeby się nim nie pobrudzić. Efekt na pewno jest delikatny, ale ja lubię takie tusze na codzień. Tylko za tą cenę według mnie nie jest za bardzo tego warty. Dla takiego delikatnego efektu można znaleźć mnóstwo tańszych opcji. Szczoteczka jest bardzo wiotka i elastyczna, przez co też ciężej się nią maluje. Chyba wolę te sztywniejsze. Opakowanie mi się podoba. Myślę, że do niego nie wrócę, nie warty ceny jak dla mnie i już mnie irytuje te codzienne czyszenie powiek, gdzie ja nakładam jedną warstwę.
    Zalety:
    • Ładnie rozdziela rzęsy i nie skleja ich
    • Daje delikatny efekt, idealny na co dzień
    • Estetyczne opakowanie
    Wady:
    • Bardzo rzadka i mokra konsystencja, przez co łatwo się nim pobrudzić
    • Osadza się na powiekach i pod oczami podczas aplikacji
    • Szczoteczka jest zbyt wiotka i elastyczna, co utrudnia precyzyjne malowanie
    • Wysoka cena w stosunku do efektu – można znaleźć tańsze, równie dobre tusze
    • Konieczność codziennego czyszczenia powiek po aplikacji
    • Raczej nie jest wart swojej ceny
  • 8 lutego 2025 o 10:57
    Pod każdym względem jestem na tak jedynie trafiło mi się wadliwe opakowanie i w połowie niezużyte tusz trafił do kosza...
    Maybelline New York swego czasu, jakieś iks lat temu było moją ulubioną marką zwłaszcza pod kątem mascar. Było nawet tak jak pojawiała się nowość to musiałam ją mieć...Każdą! później w mojej kosmetyczce pojawiały się inne marki a o Maybelline zapomniałam. Nie da się jednak ukryć, że dobry PR robi swoje i jak widzę te reklamy o blasku i fajerwerkach to jak tu się nie skusić. Tą konkretnie Mascarę otrzymałam w prezencie więc tymbardziej 'powrót do przeszłości' był jeszcze przyjemniejszy :-) Tusz umieszczony jest w pięknym wyrazistym różowym opakowaniu z blyszczacymi srebrnymi napisami. Kocham róż od zawsze więc wszystko co różowe jest u mnie top :)) szukając go w pośpiechu nie na się nie zauważyć. Szczoteczka silikonowa z różna długością włosków więc dopasowuje się bardzo dobrze. Tusz bardzo przypadł mi do gustu bo moje rzęsy są krótkie i cienkie, a on je wydłużał nieziemsko. Efekt zagestnienia też był zauważalny więc efekt końcowy mnie zachwycał. Kilka osób pytało vo za mascare używam więc nie tylko ja widziałam ten świetny efekt. Niestety trafiło mi się chyba jakieś wadliwe opakowanie bądź po prostu się zepsuło. Sprezyna/pompka odbijająca szczoteczkę przestała działać i ani nie mogłam nabrać tuszu ani dokręcić szczoteczki aby zamknąć opakowanie. A szkoda bo poszło w kosz.