Kule i płatki do kąpieli

Bi-es Kids, Barbie Bath Bomb Pineapple Musująca kula do kąpieli

5 na 51 opinię

• 8 października 2023 o 23:34
    Dodaje urozmaicenia podczas kąpieli
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kulka musująca z kultową Barbie. Rzec, by można, iż to typowy kosmetyk dla dzieci. Otóż ma ciekawość sięgnęła zenitu i musiałam ją wypróbować. Kupiłam ją w zwykłym sklepie podczas codziennych zakupów. Kulka ma 165 g, także jest spora, na 1 kąpanie idealna. Ja miałam żółtą o zapachu ananasa. Kulka zapakowana jest w papierowe pudełeczko, bardzo kolorowe. Główną postacią jaką widnieje na opakowaniu jest oczywiście Barbie. Kulka jest nasycona w 100% naturalnymi olejkami. Ma super zapach ananasa. Po wrzuceniu do wody musuje i się rozpuszcza. Barwi wodę na lekko żółty kolor. Zapach ananasa towarzyszy całą kąpiel. Jednak później zapach ten niestey nie pozostaje na skórze. Oczywiście kulka nie barwi ani ciała, ani potem ręcznika po wycieraniu. Produkt nie uczula i nie podrażnia skóry. Powiedzialbym, że kosmetyk nadaje się do każdego rodzaju skóry. Miałam wrażenie, że kulka zmiękcza wodę. Po osuszeniu skóra jest bardzo gładka I nawilżona. Dla mnie super produkt nie tylko dla dzieci, ale i dla dorosłych też. Bardzo urozmaica kąpiel. Zapach bardzo relaksuje. Napewno niejednokrotnie sięgnę po taka kulkę.
    Zalety:
    • ananasowy zapach
    • musująca kulka, która barwi wodę
    • nawilża skórę
    • kultowa Barbie na opakowaniu
    • doskonała dla dzieci i dorosłych
    Wady:

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli