Płatki pod oczy

bebeauty Refreshing Hydrogel Eyepads, Kiwi & Kombucha Hydrożelowe płatki pod oczy

• 17 kwietnia 2025 o 9:33
    Zadowalające efekty
    Płatki kupiłam podczas promocji w Biedronce. Spełniają swoje zadanie. Pielęgnują skórę pod oczami . Działają rozświetlająco, napinają skórę. Cienie i opuchlizna znikają. Mam bardzo wrażliwa skórę wokół oczu. Muszę dobierać kosmetyki , ktore będą skuteczne i jednocześnie delikatne. Produkt spełnił oczekiwania również w tym zakresie . Nie powoduje uczuleń, podrażnień. Ma przyjemny zapach , dość intensywny ale mi to nie przeszkadza. Po użyciu płatków skóra jest długo promienną. Dużym mankamentem jest to, że płatki nie trzymają się dobrze na swoim miejscu aplikacji. Zjeżdżają co utrudnia funkcjonowanie z nimi na twarzy.
  • 7 marca 2025 o 21:24
    Fajny, tani gadżet. Jestem nieco zdumiona
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam je zupełnie przypadkowo. Ale z perspektywy czasu nie ubolewam, bo po pierwsze - 5 zł to nie majątek, po drugie bardzo fajnie mi się sprawdziły i ich aplikacja była turbo przyjemna, a po trzecie nie jest to szkodliwy/nasycony plastikiem produkt o nazwie "nic". Mimo że z reguły takie płatki i ogólnie kosmetyki pod oczy nie sprawdzają mi się jakoś wybitnie, tak tymi byłam po prostu zauroczona. To jedyne płatki, które wcześniej schłodziłam w lodówce i to był chyba właśnie ten game changer i dzięki temu zostawiam im wysoką ocenę. Polecam ten patent. Opakowanie Płatki są zamknięte w kartoniku z ładną grafiką. Fajnie, że zostawiono w nim okienko i można sobie te płatki podejrzeć w sklepie. Grafika kiwi sprawia wrażenie, że płatki są odświeżające i dodają energii. Z tyłu znajdziemy ich krótki opis, skład. Czy miałam jakiś problem z otwarciem torebki? Nie. Gdy dostaniemy się już do środka to znajdziemy plastikową, przezroczystą tackę, a na niej dwa płatki w kształcie łezek. Konsystencja i zapach No dobrze, więc jak już rozpakujemy kartonik to musimy je jakoś zdjąć z tacki. Ja nie miałam z tym problemu, mimo że z reguły moje paznokcie są długie. Nie naderwałam ani jednego płatka. Poza tym jakie one są przyjemne w dotyku. Miałam ochotę je cały czas miziać i nie ukrywam, że po ich zdjęciu zrobiłam z nich papkę (w ramach odstresowania się w pracy). To taka galaretka, w kolorze zielonym, z mieniącymi się drobinkami. No po prostu są urzekające i przy tym dość solidnie wykonane. Są też w idealnym rozmiarze i kształcie, w związku z czym nie miałam kłopotu z nałożeniem je pod oczy. Pachną słodko, lekko owocowo. Trzymałam je pod oczami długo, bo chyba nawet pół godziny (zamyśliłam się w pracy zdalnej), ale nie zrobiły mi krzywdy przez ten czas w postaci nieciekawych aromatów. Umilały mi ten cały czas swoją świeżością. Działanie Czego ja w zasadzie oczekuję od płatków? Przede wszystkim ukojenia niekiedy przesuszonej skóry pod okiem, zniwelowanie drobnych zmarszczek (może być tylko chwilowo) i zmniejszenia opuchlizny. I dokładnie to wszystko uzyskałam. Jak już wcześniej wspomniałam - trzymałam je pod oczami pół godziny. Przez cały ten czas one trzymały się skóry, nie zjeżdżały z niej. W sumie prawie bym o nich zapomniała, gdyby nie lekki zapach. Po zdjęciu skóra była naprawdę przyzwoicie wygładzona i oko takie jakieś fikuśne, wiecie jakie, z błyskiem. Niesamowicie dobrze schłodziły naskórek. Sama się zdziwiłam, że produkt za 5 zł może dać taki efekt. Mogę śmiało powiedzieć, że obietnice producenta zostały spełnione. Nikt nie wspominał o zmniejszeniu cieni pod oczami i ja tego nawet od nich nie oczekiwałam, bo wiem, że to nie jest takie hop siup do osiągnięcia. Ale za bardzo ładne uwieńczenie mojej twarzy wrażeniem zdrowego oka, daję okejkę, po prostu. I tym oto sposobem stwierdzam, że na pewno będę sobie do nich regularnie wracać. Cena i dostępność to kolejna z ich zalet. Fajny gadżet, według mnie wiele osób się nie zawiedzie. Bardzo pozytywnie się zaskoczyłam i to naprawdę jest niebywałe dla mnie, że zostawiam tak wysoką ocenę produktowi tego typu. Nie wzięła się znikąd.
    Zalety:
    • bardzo tanie i dostępne od strzału w hipermarkecie
    • opakowanie to kartonowa torebka, w środku tacka z płatkami. Są dobrze zabezpieczone. A wyjęcie ich nie robiło mi trudności. Dla mnie wszystko było wygodne, czytelne i ładne dla oka
    • płatki mają niesamowicie przyjemną konsystencję, są mocno żelowe, zielone, z drobinkami (bardzo ładnie się mienią)
    • pięknie pachną, tak soczyście i owocowo
    • mocno przylegają do skóry i nie zsuwają się
    • są w idealnym rozmiarze i kształcie
    • wyjęte z lodówki cudnie zmniejszają opuchliznę pod oczami, dodają oku wyrazistości, zdrowia
    • ciekawe ekstrakty w składzie, za taką cenę aż szok
    • ładnie nawilżają skórę pod oczami i dodają jej wygładzenia
    Wady:
    • ja w sumie nie znalazłam żadnych
  • 27 stycznia 2025 o 15:54
    Chłodząca
    BeBeauty Refreshing Hydrogel Eyepads, Kiwi & Kombucha to świetny sposób na szybkie odświeżenie skóry pod oczami. Dzięki ekstraktowi z kiwi i kombuchy płatki nawilżają, rozjaśniają i redukują opuchliznę. Przyjemnie chłodzą, pozostawiając skórę bardziej wypoczętą i promienną. Idealne na szybki relaks w domowym zaciszu.
    limot
    6 września 2024 o 7:33
    Moim zdaniem naprawdę warto ‼️‼️
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam w promocji w biedrze, dwa opakowania w śmiesznej cenie jak za pół darmo, tę wersję i niebieską. Obie są jednakowo dobre moim zdaniem. Nałożyłam je przed snem a rano po spojrzeniu w lustro okazało się że sucha skóra pod oczami jest nawilżona, zmarszczki "rozprostowane" i w ogóle lepiej wygląda. A więc działają, warto wypróbować bo cena zachęca!
    simsa22
    30 sierpnia 2024 o 10:29
    LEPSZYCH W TEJ CENIE NIE ZNAJDZIECIE! ❤️
    Płatki trzymałam około pół godziny gdy ucięłam sobie drzemkę. WAŻNA INFORMACJA - na 15 minut przed zaaplikowaniem schodziłam je w lodówce! Efekty doskonałe! ❤️ ✔️zmniejszają widoczność cieni i „worków” pod oczami ✔️poprawiają jędrność i nawilżenie skóry ✔️dają efekt wypoczętych oczu, ✔️działają jak chłodzący kompres Często bywają na promce w biedrze więc śmiało możecie brać w ciemno, na pewno nie zaszkodzą!