Pasty do zębów

UltraBlanc Duo, Wybielająca hybrydowa pasta do zębów

Ultrablanc Duo

gumija
    3 marca 2025 o 18:58
    Zdecydowanie dobrze myje, ale nie wybiela
    Zdecydowanie jedna ze słabszych propozycji past tej marki, ponieważ po prostu nie wybiela. Na plus odświeżenie, dokładne mycie i przyjemny zapach, ale jednak brak tego wow. Dostępna w Rossmannie, w niskiej cenie, więc zdecydowanie warto na sobie wypróbować, ponieważ dobrze myje jednak nie można oczekiwać od niej wybielenia.
    Zalety:
    • dokładnie myje
    • lekko się pieni
    Wady:
    • brak efektu wybielenia
    KardiaM
    13 października 2024 o 18:52
    Odświeża, oczyszcza i nie podrażnia
    Borykam się z nadwrażliwością zębów, osłabionym szkliwem, a jednocześnie zależy mi na optycznym rozjaśnieniu uśmiechu oraz odświeżeniem. Dlatego zdecydowałam się na zakup tej pasty. Ma ona dość rzadką konsystencję, dlatego trzeba uważać, by nie wylało jej się za dużo. Posiada niebieski kolor, ale nie brudzi umywalki. Nieźle się pieni, więc wystarczy niewielka ilość. Ma przyjemny, miętowy i odświeżający smak. W moim przypadku nie spowodowała pieczenia, szczypania czy wzmożonej nadwrażliwości. Skutecznie czyści zęby i odświeża jamę ustną. Nie liczyłam na wybielenie i odbudowę szkliwa, więc w tej kwestii się nie zawiodłam (ale odejmuję gwiazdkę, bo takie były zapewnienia). Nie wiem, czy kupię ten sam wariant, ale myślę, że wypróbuję inne produkty tej Firmy.
    Elanita
    28 lutego 2024 o 3:30
    Zawiodłam się
    Opakowanie ładne zachęcające, myślę sobie a noz kupie. Naczytałam się o blanksach a tu takie rozczarowanie.. nie wiem moze dla innych wizazanek zadziała. Ładny miętowy posmak i fajnie odświeża. Ale czy wybiela. Powiem tak... jak ktoś ma uszkodzone szkliwo (jak ja) to nic nie pomoże. A jeśli na paście pisze ze rekinalizuje bądź odbudowuje szkliwo to nie dajcie się nabrać. Niestety lekarz mi to powiedział. A szkoda bo pasta ładnie wygląda, starcza na długo etc
    Zalety:
    • Starcza na długo
    • Odswieza
    Wady:
    • Nie wybiela