WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płyny do demakijażu

Dottore Cosmeceutici Sensitore Aqua Sensitive Płyn micelarny dla skóry wrażliwej (nowa wersja)

• 11 sierpnia 2024 o 16:22
    Zapach nie mój ale działanie zdecydowanie na plus
    Uwielbiam markę Dottore, choć przytrafiło mi się trafić na produkty marki, które delikatnie mówiąc mnie rozczarowały. Jeśli mówimy o demakijażu zdecydowanie preferuję mleczka, ewentualnie mleczka micelarne, czystych miceli raczej unikam. Oceniany produkt był jednak częścią składową zestawu,więc w imię zasady,że darowanemu koniowi nie patrzy się w w zęby dałam mu szansę. Opakowanie kosmetyku jest bardzo na plus, preferuję opakowania z pompką, pozwalają bowiem dozować odpowiednią ilość aby bez rozlewnia itd. zapach kosmetyku tym razem mi nie podszedł,nie jest on jakiś ordynarny ale po prostu nie mój. Ale jak ten produkt świetnie sobie radzi z demakijażem i oczyszczaniem skóry,to zdecydowanie rekompensuje ten zapach. Naprawdę przeżyłam autentyczne zaskoczeniem jak dokładny jest to produkt. Daje radę nawet z opornymi wodoodpornymi kosmetykami,czyści pory i dba o skórę nie podrażniając jej. Jest bardzo wydajny i warty zainteresowania pieniędzy. Polecajka!
    melody7
    1 listopada 2023 o 19:36
    Wart rozważenia
    Doskonały produkt, który warto mieć w swojej domowej kosmetyczce. Jest delikatny, dlatego sprawdzi się u osób ze skórą wrażliwą i skłonną do alergii. Doskonale zmywa makijaż, nawet wodoodporny tusz do rzęs, nie podrażniając przy tym oczu. Na każdym kroku widać profesjonalizm - w końcu mamy do czynienia z wyspecjalizowaną marką kosmetyczną. I stąd też wynika jej dostępność - trzeba się nieźle nagimnastykować, aby kupić pożądany produkt. Jednak warto się wysilić - efekty są super!
    Zalety:
    • marka
    • działanie
    • jakość
    Wady: