Topy do paznokci

Semilac Base/Top 2 in 1 Hard & Glossy Baza/Top 2w1 do lakierów klasycznych

Semilac Baza/Top 2w1 do Lakierów Klasycznych Hard & Glossy 7 ml

• 26 lutego 2025 o 22:32
    Rewelacja
    Jakiś czas temu zrezygnowałam z „żelowych paznokci” bardzo długo szukałam czegoś co pozwoli utrzymać się lakierowi na paznokciach dłużej niż dwa dni! No i znalazłam za 12 zł w rossmanie, stosuję te bazę pod lakier i na lakier. Lakier mimo długich paznokci ( i braku zmywarki) nie odpryskuje, noszę taki manicure aż odrost mi nie przeszkadza. Górną warstwą dodatkowo jakby ujednolica lakier który czasem się „rozmarzę”, paznokcie są grube. Zmywa się zwykłym zmywaczem, tylko trochę trudniej schodzi ;)
  • 4 listopada 2023 o 11:53
    Szybkoschnący lakier 2w1
    Bazę/Top do lakierów klasycznych kupiłam, bo chciałam mieć klasyczny bezbarwny lakier, a że lubię markę Semilac, to trafiłam właśnie na ten produkt i postanowiłam go sprawdzić. Jak już sama nazwa wskazuje w jednej buteleczce znajdziemy aż 2 zastosowania, jako bazę czyli taki klasyczny, bezbarwny lakier, który ładnie wyrówna i utwardzi nam płytkę paznokcia oraz top, który zaaplikujemy na klasyczny lakier, aby przedłużyć trwałość lakieru. Ja lubię go stosować również na lakiery hybrydowe, które są już lekko zniszczone, a nie mam czasu na cały nowy manicure. Przedłużam sobie wtedy trwałość hybrydy, a bezbarwny lakier sprawia, że moja stara hybryda wygląda znów pięknie. Lakier wysycha bez lampy bardzo szybko, fajnie utwardza płytkę, dlatego polecam go osobom, które mają cienkie i łamliwe paznokcie. Lakier długo utrzymuje połysk, nakłada się go bardzo sprawnie.
    Zalety:
    • Wszechstronne zastosowanie

Zobacz także inne Topy do paznokci