Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 5 stycznia 2023 o 10:45
    Wart zakupu
    Kolejny dobry pędzel od Hebe. Pędzelek do blendowania cieni to tak naprawdę na upartego jedyny, który jest niezbędny do nakładania cieni - można nim zrobić wszystko. Cienie bardzo dobrze się blendują. Włoski nie wypadają, plastikowe części nie rozpadają się nawet z biegiem lat i częstego użytkowania. Włoski są miękkie, dobrze zbite, utrzymują swój kształt. Polecam!
  • 7 marca 2022 o 1:57
    Przydatny
    Ostatni już pędzelek od Hebe w mojej (niewielkiej) kolekcji. Pędzel posiada miękkie włosie, przyjemne w dotyku. Absolutnie nie podrażnia oka. Cienie dobrze się go chwytają, nawet te mocno sypkie lepiej współpracują z włosiem. Działanie cienia jest dokładnie takie, jakiego oczekiwałam- pięknie rozciera granice i wtapia je w skórę, tworząc gładkie przejście koloru. Często używam go do nakładania jaśniejszego cienia pod łuk brwiowy, gdyż efekt jaki daje jest subtelny, naturalny, ale widoczny- daje "to cos". Pięknie można w ten sposób pokreślić brwi.
    Dinulka
    13 lutego 2022 o 11:36
    Dobry
    Pędzelek jest dobrej jakości, nie niszczy się ani włosie, ani trzonek. Samo włosie jest w porządku, w miarę przyjemne w dotyku, nie gubi się. Pędzelek ładnie rozciera, choć do mojej małej powieki jest sporawy i mało precyzyjny.
  • 16 lipca 2021 o 0:04
    Najlepszy
    To mój ukochany pędzelek od Hebe. Używam go praktycznie codziennie od ponad roku. Jest bardzo dobrze wykonany, nic się z nim nie dzieje. Mięciutkie włosie, wygodna rączka, świetnie nakłada się nim cienie i rozciera. Podczas mycia włosie nie wypada oraz się nie niszczy. Polecam
    mm2991
    12 maja 2021 o 6:30
    Bardzo dobry z dobrą jakością
    Pędzel z Hebe kupiłam już dawno - mam te pędzle kilka lat i powiem szczerze że nic się z nimi nie dzieje, myje często, ponieważ często wykonuje makijaż a pędzle dalej jak nowe. Nie zauważyłam żeby włosie wypadało. Ten pędzel świetnie sprawdza się w swojej roli, ładnie rozciera - ja go uwielbiam. Jest mięciutkie.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu