Perfumy w olejku i absoluty

Bvlgari Man EDT

Bulgari MAN Woda toaletowa 60ml spray.

nowy48
    15 października 2013 o 20:10
    pogranicza świeżosci
    Pierwszy strzał z atomizera spowodował myślenie o jak najszybszym pozbyciu się tego "fiołkowego ozoniaka" . druga szansa dana Bvlgari-emu zmyła troche pierwotne odrzucenie. Zapach nieco się wysłodził-wylazły z niego nuty drzewne,wetiwer, d.kaszmirowe, cypriol osłodzony miodem pszczelim, ale nie tym znanym z Anteus-a (z lat 80). Ogólnie rozwodzić sie nie będę bo to nie do końca moja kategoria zapachów, które kocham. Man jest na pograniczach miedzy całkiem przyjemnym świezakiem letnich pór roku, a odrzucającym ogórkowcem, doprawionym cytrusami-które to działają na mnie jak płachty na byka. \\nNa szczególną uwagę zasługuje trwałosć bo ta powyzej 7 h-chociaz w końcowej fazie wyczuwalny jest juz tylko syntetyczny sandałowiec-oraz przepiękny masywny flakon-ja posiadam wersję Silver wiec pół ocenki za samo opakowanie dodaję. Projekcja przeciętna. Sugeruję kilkukrotne testy dla tych których zapach nie powalił na wejściu. Bo generalnie zapach dobry.
  • 30 października 2012 o 17:26
    Uniwersalny
    Wachajac ten zapach po raz pierwszy, bardzo szybko sie do niego zrazilem. Jednakze zrobilem podejscie nr 2. I w sumie nie zaluje. Nie jest to co prawda jakas rewelacja, no ale tragedii tez nie ma. Calkiem przyzwoite, wywazone zapachowo perfumy. Drzewno - kwiatowy jest to zapach, z dodatkiem tego paskudnego zielska, jakim jest wetiwer. Jak wspomnialem, za pierwszym razem mnie odrzucil. Ale jak troche go ponosic, to calkiem przyjemna ma prezencje, nie powiem. Chyba tak na wiosne sie nadaje najbardziej.Używam tego produktu od: testyIlość zużytych opakowań: zero, ale flaszka na celowniku. Edit: coraz bardziej mi sie zaczyna podobac. I jest zdecydowanie uniwersalny, nawet powiedzialbym, ze caloroczny. Kompozycja jest bogata, na szczescie wetiwer jest malo wyczuwalny. U mnie czuc miod i pizmo wyraznie, co sprawia, ze zapach jest bardzo cieply. Coraz powazniej rozwazam zakup.
    Icarium
    14 lipca 2012 o 22:04
    Fiu, fiu
    W zasadzie to miał być Pour Homme, którego bardzo lubię i który mi się skończył niedawno. Zamówiłem go i przez pomyłkę otrzymałem ten. Trochę narzekałem, ale wyszedłem na tym wspaniale. Zapach bardzo dobry, kompozycja przechodząca z nut świeżych, poprzez orientalne, mające finał w wetiwerowo ciepłej bardzo trwałej bazie.Nie pozwala zanadto rozbujać się tutaj ulubionemu przeze mnie wetiwerowi, ale to dobrze bo w upalne dni byłby z niego tylko kwasik i zielona zgniłka, a tak bardzo ładnie podkreśla drzewne akordy. Zapach ma bardzo męski charakter jest wyważony i bardzo czysty, po porażce z Blu i Wodą, nie myślałem, że jakiś ze stajni Bulgari dorówna mojemu PH. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: pierwsza setunia
    roqfort
    28 kwietnia 2012 o 20:56
    Ekstrakt męskiej subtelności...
    Chyba znowu zwariowałem, ale nie mogłem się oprzeć. Niuchnąłem, zamknąłem oczy i po dłuższej chwili poczułem, że coś nerwowo szarpie mnie za gonady. Pochyliłem się i zobaczyłem małego Bvlgariego. - Kup mnie – proszę – nieśmiało wyszeptał. Będę cię kochał, przytulał i w subtelny sposób przypominał, że bycie mężczyzną, to nie tylko odrapane pięści wielkości bochnów chleba, ale także zarost na osobowości. I ja ci ten zarost wyostrzę. I kiedy będzie trzeba, twoją niepospolitą arogancję wykończę aksamitem, żeby jeszcze bardziej wysubtelniała. A kiedy będziesz zasypiał, będziesz uśmiechał się do swoich snów. Tylko kup mnie proszę... No i jak miałem kur... nie kupić? On tak cudnie do mnie przemawiał, a ja mam serce o twardości ptasiego mleczka... Od teraz, do najbliższej wypłaty, będę omijał naciągaczy... Kocham ten zapach. Ma w sobie wszystko, co znalazłem w YSL L\'Homme, a może nawet więcej? Urzeka mnie od samego początku do zgaśnięcia. Idealny dla RoQ\'a i jego potrzeb. Trwałość podobna do L\'Homme. Projekcja także. Pięknie przytula się do mego ciała i delikatnie uwodzi. Jeszcze za wcześnie na globalne wnioski, ale już ma u mnie piątaka. Za kompozycję, za subtelność, nowoczesność i nienachalną projekcję. No i za to, że mogę go nosić przez cały rok. Wygląda na to, że będzie to numer jeden wśród rodziny Bvlgari, a może nie tylko... I choć po chłopach mnie mdli, to kocham pana, panie Morillas. You made my day :) Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: 0,2 opakowania 100ml
  • 12 września 2011 o 14:17
    bardzo kulturalnie i poważnie.
    Niczego zaskakującego się nie spodziewałem i tak jest już chyba od kilku lat. Nic nadzwyczaj nowego jedynie nowa odsłona po lekkim liftingu zapachów, które znamy. Dość wytworny. Wieczorowy, ale ostatecznie dość uniwersalny, każdy dzień i każda okazja nie będzie grzechem. Początkowo świeży, nieco póżniej cieplejszy i głębszy, ale nadal z nutą świeżości i delikatności, nie ewoluuje w żadną konkretną stronę. Typ orientalno-drzewny w najlepszym tego słowa znaczeniu dla tych, którzy nie lubią zbyt ostro:). Zbytnio nie wierci nosa wetiwerem, czuć owocowy akcent bergamotki i ocieplenie piżma. Fajny ale bez rewelacji. Bardzo bezpieczny, idealny na prezent. Przepiękny kilogramowy flakon, metalizujący i pancerny, robi wrażenie. Dużo siły należy użyć do uruchomienia atomizera (chyba, że tylko mój egzemplarz taki), czyli dla facetówo o silnych dłoniach. Na mój gust dla użytkowników bez ograniczeń wiekowych. Przyjemny średniak.