Perfumy w olejku i absoluty

Yves Saint Laurent NU EDP

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lipca 2017 o 17:45
    Zaskoczenie
    Koleżanki zachwalaly ten zapach. Postanowiłam to kupić. Totalnie się zawiodłam. Wiedziałam jak pachnie po jakims czasie, przecież używała ich koleżanka jedna, druga. Po zakupie zmieniłam zdanie. Zapach ciekawy jednak nie dla mnie. Nie wszystko wszystkim musi się podobać.
  • 25 października 2014 o 19:59
    Wciąż piękny
    Oceniam nową wersję w kremowym flakonie. Fakt - to nie są dokładnie te same perfumy, których namiętnie używałam kilka dobrych lat temu. Nowa wersja niestety została trochę zmodyfikowana. Temat przewodni jest ten sam, a więc orchidea i kadzidło, lecz kompozycja jest lżejsza i mniej skomplikowana. Byłam straszliwie zawiedziona, kiedy po raz pierwszy zaaplikowałam sobie wytęsknioną chmurę ukochanych perfum. Zapach był płaski i kwaśny. Nie wyczułam pieprzu, nie było słodkiej wanilii. tylko przeraźliwy syntetyk . Nu zostało rozebrane ! Absurdalna sytuacja, ale ja również poczułam się naga ... Na szczęście baza na mojej skórze okazała się się identyczna z tą którą zapamiętałam, chociaż składniki tu użyte są zgoła inne. Brakuje mi co prawda tej złożoności i bogactwa klasyka ( niestety to znak naszych czasów ) ,ale nie jestem drobiazgowa... W takiej postaci Nu nadal jest dla mnie na tyle dobre,że z przyjemnością rozpocznę z nim sezon jesienno- zimowy. Trwałość przyzwoita - na mojej skórze przynajmniej 8 godzinna, ale projekcja mizerna... Szkoda.... Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 80 ml
    nina732
    4 stycznia 2014 o 18:49
    zapach pełen przypraw
    Piękny, klasyczny zapach, nasycony przyprawami, niezwykle bogaty. Prym na moim nosie wygrywa dzika orchidea, przenosząc mnie do pierwotnej dżungli. Świetny na jesień i zimę z kategorii ciepłych otulaczy, bardzo elegancki. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 10 ml
  • 20 grudnia 2012 o 1:40
    Niebanalny
    Zapach kupilam oczywscie w ciemno po przeczytaniu tylu pozytywnych recenzji.Niestety bardzo sie zawiodlam :( Zupelnie inaczej sobie ten zapach wyobrazalam-myslalam,ze bedzie cieply ale na mojej skórze wcale taki nie jest..Oczywiscie nie jest to zly zapach-jest wyjatkowy,tak jak ktos juz napisal \'\'wielowymiarowy\'\' czuje duzo pieprzu i innych przypraw.Zapach jest bardzo trwaly i niebanalny ale uwodzicielskim w zyciu bym go nie nazwala.Brakuje mi tu bardziej slodkiej nuty.. Dajé 3,5 za te niebanalnosc..Szkoda,ze mój nos nie polubil tego zapachu... Używam tego produktu od: od ok. roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100ml. i nie wiem kiedy to zuzyje..
    Maja102
    17 września 2012 o 19:32
    Spocone kadzidełka
    Podchodziłam do Nu kilka razy i za każdym razem musiałam się pogodzić z myślą, że to nie jest zapach dla mnie. A szkoda, bo jest naprawde interesujący. Zaczyna się świeżym powiewem bergamotki, ale to tylko chwilę trwa, a potem zaczyna się rozwijać w stronę pieprzno-ziołową. Magiczną. W bazie odrobina drewna i kwiatów, a nad wszystkim unosi się lekki dymek, jak z indyjskich kadzidełek. Ale cóż z tego i moich chęci zaprzyjaźnienia się, skoro po upływie kilku godzin Nu na mojej skórze kwaśnieje i zalatuje potem. Wizja kadzidełek układanych na półce rękami spoconego Hindusa niezbyt do mnie przemawia. To już wolę zasugerować się pięknym plakatem reklamowym z Emmanuelle Seigner i sobie wyobrazić, że to spocone ciała kochanków po miłosnych uniesieniach, heh. Tak czy siak zapach się ze mną nie polubił. Fajny minimalistyczny flakon.