Perfumy w olejku i absoluty

Calvin Klein CK IN2U Women EDT

E-Glamour.pl
Calvin Klein CK IN2U Her woda toaletowa 50 ml dla kobiet
Calvin Klein CK IN2U Her 100ml woda toaletowa
notino.pl
Calvin Klein IN2U woda toaletowa 150ml
Calvin Klein CK IN2U For Her Woda toaletowa dla kobiet, 150 ml 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 804 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2025 o 19:19
    Piękny cytrusowy zapach o średniej trwałości
    Calvin Klein IN2U dla kobiet to świeży, cytrusowy zapach, idealny na ciepłe letnie czy wiosenne dni. Lekka i delikatna kompozycja nie przytłacza zapewniając energetyzujący efekt. To świetny zapach na co dzień, gdyż jest delikatny, lekki. Minusem jest trwałość. Już po kilku godzinach zapach jest ledwo wyczuwalny. Trzeba zaapliwac go ponownie. Jeśli szukacie czegoś długotrwałego, to będziecie rozczarowane. Flakon natomiast prezentuje się elegancko. Jest solidnie wykonany. Ładnie prezentuje się na toaletce.
  • 9 maja 2025 o 18:05
    Klasyk, niezastąpiony na codzień
    Calvin Klein IN2U to mój codzienny, niezastąpiony i niezawodny zapach, który od lat zajmuje stałe miejsce w mojej kosmetyczce. Ma w sobie coś tak wyjątkowego, że mimo upływu czasu, wciąż po niego sięgam. To świeży, kobiecy zapach, który idealnie sprawdzi się na każdą porę dnia jak i w codziennym użytkowaniu. Jestem w stanie użyć tego zapachu na każdą możliwą okazję, ponieważ w żadnym nie czułam się tak dobrze, komfortowo, przyciągająco. Za każdym razem, gdy mam go na sobie, otrzymuje ogrom komplementów oraz zapytań o produkt- co jest największym dowodem na jego wyjątkowość. Choć nie jest to zapach należący do ciężkich lub zmysłowych- przyciąga uwagę kobiet jak i mężczyzn oraz jest bardzo trwały i wydajny, zwłaszcza jeśli mowa tu o tak delikatnej kompozycji. Mało mam takich produktów, do których zawsze wracam i które są dla mnie niezastąpione w codziennym użytkowaniu, ale ten produkt zdecydowanie do takich należy! Sami wypróbujcie, gwarantuje ogrom komplementów!
    • wygląd opakowania
  • 9 maja 2025 o 8:09
    Bardzo świeże nuty zapachowe
    CK In2u zwróciły mój wzrok w trakcie promocji w Drogerii Rossmann. Oczywiście nie było produktu w formie testera, aby wypróbować, ale natychmiast jak zobaczyłam atrakcyjny rabat cenowy postanowiłam poczytać opinie w katalogu KWC i pomyślałam, że to może być świetna propozycja na czas wiosna - lato. Po kilku godzinach od pierwszego spotkania z zapachem wyczułam, że przeplatają się soczyste nuty różowego grejpfruta, orzeźwiającej sycylijskiej bergamotki i liści czarnej porzeczki. Po chwili rozwija się serce, które łączy zmysłową orchideę z kaktusem, dzięki czemu zapach jest bardzo kobiecy, elegancji i uwodzicielski. Całość kompozycji zapachowej podkreśla baza z rozgrzewającego czerwonego cedru i słodkiej wanilii, uzupełnionej akordem ambry. Inspirowane bogactwem natury CK IN2U działają na wszystkie zmysły,które kiełkują w nas przez cały dzień. To eksplozja aromatów,wprawiających w dobry nastrój. Różowy grejpfrut emanuje nonszalancko, niczym odważny nowojorski styl kobiecości. Orzeźwiające sycylijskie bergamotki dodają ekstrawagancji podkreślajac osobowość. Liście czarnej porzeczki dopełniają tą wielowarstwową spójność, która zapiera dech jak wschód słońca i buduje nastrój wieczornego spotkania. Orchidea z kaktusem to serce CK IN2U, które gra sensualnie na akordach, niczym niepochamowane wichry namiętności wplatając czerwony cedr w pieszczotę skóry. Tą hipnotyzującą grę zapachu, spowija słodka wanilia w połączeniu z ambrą,które są jak kobiety, dziewczyny - prawdziwie nieprzewidywalne Podsumowując polecam. Bardzo wyrafinowane.
    Zalety:
    • Trwały zapach
    • Zawiera mnóstwo świeżej nuty
    • Jakość
    • Wykonanie butelki perfum
    • Zgodne z opisem producenta
    • Świeże
  • 7 maja 2025 o 17:51
    Ck perfum
    Uwielbiam ten zapach jak dla mnie nadaje się i w lato i zimę, bardzo długo czuć go na sobie. Często klientki pytają jakiego perfumy używam. Jego zapach jest orzeźwiający i przyjemny. Polecam
  • 3 maja 2025 o 11:31
    perfumy
    Uwielbiam ten zapach! CK IN2U to dla mnie idealna codzienna woda toaletowa – świeża, lekko cytrusowa z takim przyjemnym, kobiecym wykończeniem. Nie jest dusząca ani zbyt słodka, co sprawia, że świetnie sprawdza się do pracy czy na uczelnię. Utrzymuje się całkiem nieźle jak na EDT, a flakon jest nowoczesny i minimalistyczny – dokładnie w stylu Calvina Kleina. Na pewno kupię ponownie
    Wady: