Perfumy w olejku i absoluty

Lancome Hypnose Elixir de Parfum

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 marca 2025 o 0:05
    Bardzo lubię
    Perfum ma bardzo przyjemny słodki zapach, czuć cukier , budyń , wanilie, ładnie pachnie na ciele ale trwały nie jest przez cały dzień nie czuć go. Cena jest wysoka. Piękny niebieski mój ulubiony kolor. Jestem zachwycona.
  • 2 lutego 2012 o 9:04
    bardzo, bardzo lubię
    W sumie to o zapachach nie powinno się dyskutować, albo się podobają, albo nie :) Ja wszelkie wersje Hypnose uwielbiam. W ogóle nie odczuwam tego zapachu jako ciężki. On się jakoś tak stapia z moją skórą tworząc idealne połączenie :) Zapachu Hypnose Elixir używam intensywnie tej zimy, choć może to głupie, ale pomaga mi on przetrwać te wielkie mrozy. Jest taki ciepły, otulający, słodki, no cudowny na zimę :) Prawdopodobnie nie kupię kolejnej butelki, bo zapach jest już wycofany, chyba że uda mi się go dorwać na Allegro. Używam tego produktu od: roku (ale nieregularnie) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej butelki: 50 ml
  • 28 sierpnia 2011 o 18:33
    Nie, dziękuję
    Temu zapachowi mówię stanowczo nie! Dla mnie jest za bardzo mdlący, "zapychający" i "ciężki". Wyczuwam tu orientalne nuty, jednak w tym wypadku nie jest to na plus, bo dodają tutaj tylko takiej tajemniczej, ale strasznie "ostrej" nuty. Rozumiem, że dla kogoś mogą być idealne, bo są różne gusta (moja siostra je uwielbia), ale ja zdecydowanie wolę delikatniejsze perfumy, a z takich bardziej orientalnych to akurat Hypnose nie zaliczyłabym do najlepszych. Jedynie bardzo podoba mi się flakon, jest elegancki, ciekawie zaprojektowany, klasa sama w sobie. Używam tego produktu od: używałam rok temu przez jakiś czas Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    Vanilla
    19 lutego 2011 o 16:09
    cukier wanilinowy z cukrem pudrem
    Słodycz wręcz ekstremalna:) Nie jestem w stanie wyróżnić poszczególnych nut, ponieważ ja czuję tylko cukier, cukier, cukier. Nie czuję budyniu ani bananów, choć pod wpływem sugestii może lekki ich cień..:noniewiem: Owa słodycz jest w jakiś sposób jest mdląca i muląca, ale nie robi mi się niedobrze (choć to jest naprawdę granica po której nie wiem co by było...:) Perfumy nie są mocne, intensywne, skondensowane. Delikatnie osnuwają moje nozdrza mgiełką polukrowanego czegoś co i może ma w składzie banan (bo i m dłużej myślę nad tym bananem, to zaczynam go momentami leciutko wyczuwać:). Całość jest puchata, milutka i słodziutka (dosłownie). Hypnose Elixir nie rozwijaja się się się wcale, ciągle czuję to samo - na początku i na końcu trwania zapachu. Totalnym nieporozumieniem jest wg mnie przypisanie do kategorii drzewno-orientalnej... ktoś sobie chyba zażartował;) Flakon w kształcie granatowego "wiru" podoba mi się, powiedziałabym nawet, że jest elegancki:) Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: próbka+niepełny flakon w trakcie używania
    akawa
    15 kwietnia 2010 o 15:49
    puchaty i niepokojący
    Zapach jest niepokojący, charakterystyczny, orientalny, wyczuwam w nim jaśmin i wanilię, jest bardzo "puchaty", w sam raz na jesienne wieczory. Postanowiłam się do niego zbytnio nie przywiązywać, bo jest to edycja limitowana i praktycznie już niedostępna. Przez kilka dni używałam klasycznej wersji Hypnose (dopóki się nie rozbiła...) i elixir wydaje się być jej mocno skondensowaną odsłoną - jest cięższy i trudniejszy. Z pewnością nie pasuje do każdej kobiety, wydaje mi się, że nie sprawdziłby się u perfekcjonistki ani u romantyczki... Pasuje do niespokojnych i głodnych wrażeń, pewnych siebie osób. Lubię go, ale zdradzam z innymi :) Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego