Perfumy w olejku i absoluty

Avon Far Away Beyond The Moon Le Parfum

Nasi użytkownicy zostawili 120 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 grudnia 2024 o 8:41
    Far Away Beyond The Moon
    Opakowanie perfum bardzo ładne i proste. Zapach początkowo mocno kwiatowy, mi kojarzący się odrobinę z Asdaf Ameerat Al Arab. Po kilku minutach na mojej skórze staje się bardziej waniliowy i słodki. Nie powiedziałabym, że jest to zapach męczący, ale niestety nie wpasowujący się w moje nuty zapachowe. Myślę, że jest to zapach zarówno na dzień jak i na wyjście dla każdej kobiety, która lubi takie zapachy. Jeśli chodzi o trwałość niestety na mojej skórze utrzymuje się dosyć krótko, bo około 3-4h Za tę cenę uważam, że jest ok, ale wiem że można w tej cenie znaleźć perfumy z dużo większą trwałością.
  • 20 grudnia 2024 o 11:21
    Orientalne, eleganckie perfumy
    Perfumy mają przyciągający zapach, jest on tajemniczy i orientalny, mi osobiście bardzo się podoba. Z początku wydaje się być intensywny, ale zaraz przechodzi w delikatniejszą nutę. Nuty zapachowe: Nuty głowy: dzika czereśnia Nuty serca: kwiat Belle de Nuit Nuty bazy: drewno sandałowe Jeśli ktoś tak jak ja nie przepada za duszącymi, kwiatowymi zapachami to ten będzie idealny. Wygląd flakonika też jest ciekawy i przyciąga wzrok, więc na prezent jak najbardziej się sprawdzą.
  • 19 grudnia 2024 o 12:13
    Tańczy na pograniczu nut orientalnych i kwiatowych - ciepły zapach na długie, chłodne wieczory
    Miałam przyjemność po latach wrócić do zapachów Avon i wypróbować nową inkarnację kultowego Far Away - "Beyond the Moon". Na przestrzeni lat flakon przeszedł facelift, ale dobrze było odkryć, że nadal skrywają dobrze skomponowane, intrygujące zapachy. Już po kolorze flakonu spodziewałam się raczej nut cięższych, otulających, bliskich zapachom aksamitnym i orientalnym. Nie pomyliłam się - wyraźnie wyczuwalna jest tu zarówno dzika czereśnia, jak i odsłaniająca się po dłuższej chwili wanilia. Owocową nutę głowy po jej wybrzmieniu bardzo fajnie przełamuje kwiat Belle de Nuit. Zapach zdecydowanie ciekawy, rozwijający się w dość nieprzewidywalnym kierunku. Nuty zapachowe: ➼ nuta głowy: dzika czereśnia ➼ nuta serca: kwiat Belle de Nuit ➼ nuta bazy: drzewo sandałowe, wanilia z Madagaskaru Trwałość, o której wspomina producent, nie do końca pokrywa się z moimi doświadczeniami - nawet po zastosowaniu na lekko natłuszczoną skórę utrzymuje się do max. 3 godzin, rozwija się dość szybko. Wyczuwalność nuty głowy to bardzo przyjemne, ale jednak mgnienie :D. Następnego dnia nie jest już zauważalny np. na ubraniach lub szaliku, co jest też w sumie zaletą, bo można go używać wymiennie z innymi perfumami. Polecam w szczególności na jesień/zimę, zapach jest dość uniwersalny i sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjście. Zapach orientalny z mocno wyczuwalnym, owocowym podbiciem i delikatnym mleczno-waniliowym akordem - idealnie otulający na zimowe wieczory. Dla mnie subiektywnie będzie raczej jednorazową przygodą, bo w tej kategorii mam już swoich faworytów i pomimo przyjemnego zapachu, trwałość i finalny efekt rozwiniętych perfum nie plasują go w topce.
  • 18 grudnia 2024 o 15:55
    Są cudowne ????
    Perfumy Avon Far Away Beyond The Moon Le Parfum EDP to niezwykła kompozycja, która zdecydowanie przyciąga uwagę. Słodki, zmysłowy zapach sprawia, że czuję się pewnie i elegancko. Już przy pierwszym psiknięciu uderza mnie owocowy akord, który jest jednocześnie świeży i intensywny. Nutami głowy są owocowe akcenty, które szybko ustępują miejsca kwiatowym tonom, tworząc słodką, ale nie przytłaczającą aurę. Kwiaty i wanilia w bazie dodają perfumom wyjątkowej głębi i ciepła, co sprawia, że zapach jest idealny zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Trwałość perfum jest na wysokim poziomie – utrzymują się na skórze przez wiele godzin, a ich aromat rozwija się w trakcie dnia, co sprawia, że są wyjątkowo satysfakcjonujące w codziennym użyciu. Butelka jest elegancka i przyciągająca wzrok, co świetnie oddaje charakter samego zapachu. Podsumowując, Avon Far Away Beyond The Moon Le Parfum EDP to piękna kompozycja, która zachwyca zarówno intensywnością, jak i równocześnie delikatnością. To perfumy dla kobiet, które pragną wyróżnić się w tłumie, pozostawiając za sobą urzekający ślad. Zdecydowanie polecam!
  • 17 grudnia 2024 o 13:09
    Pięknie pachnie!
    Avon Far Away Beyond The Moon Le Parfum EDP to zapach, który zachwyca swoją głębią i trwałością. Jest intensywny, ale jednocześnie delikatny, idealny na wieczorne wyjścia. Zapach ma nuty kwiatowe i orientalne, które sprawiają, że jest bardzo kobiecy i zmysłowy. Opakowanie prezentuje się elegancko i luksusowo, co dodaje mu uroku. Osobiście uwielbiam nosić ten zapach, ponieważ trzyma się długo i dodaje pewności siebie. Moja skóra jest dość sucha, ale ten perfumowany olejek nie sprawia mi żadnych podrażnień ani uczuleń. Polecam go wszystkim, którzy lubią intensywne, kwiatowe zapachy o orientalnym charakterze.