Gąbki i aplikatory do makijażu

Action Beauty Blender set with Holder Kaktus, Gąbka do makijażu ( różne rodzaje )

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 27 października 2024 o 17:12
    Super polecam
    Bardzo długo tego szukałam uwielbiam gabeczki do makijażu z action a tu jest z pojemniczkiek. Bardzo polecam w podróży wygoda gabeczka do pojemniczka i nie ubrudzić kosmetyczki można w każdej chwili wyjąć i schować a gabeczki do makijażu idealne. Dobrze się nimi pracuje. Długi wytrzymują ale ja lubię zmieniać szybciej mimo że dbam o gabeczki. Jest kształt ok.
  • 8 września 2024 o 14:53
    Kaktusik
    Staram się nie wydawać dużo pieniędzy na gąbeczki do makijażu ponieważ uważam że te tanie równie dobrze się sprawdzają , są tak samo miękkie i pomocne w nakładaniu podkładu. Moja najdroższa gąbeczka kosztowała ok.30 zł i było to Boho Beauty. Najwięcej w zasobach ma takich drogeryjnych (Wibo Eveline AA) czy marketowych ( Niuqi, Action, Pepco) Kaktusika kupiłam w jednym z w/w sklepów za 5 zł. No oczywiście skusiło mnie opakowanie które jednocześnie jest pudełkiem do przechowywania. Ja mam wersję błękitna ale było jeszcze kilka innych kolorów do wyboru. Opakowanie nawet mocne z grubego plastiku. Posiada dziurki na spodzie i u góry które zapewniają cyrkulacje powietrza gdy umieścimy tam gąbkę wypraną, wilgotną choć ja przyznaje że suszę ją zawsze na powietrzu a nie w opakowaniu. Dodatkowo mamy gumowy wieszaczek aby produkt gdzieś powiesić. Mi kaktus służy tylko do przechowywania suchej gąbki lub zabezpieczenia jej w bagażu/transporcie przed wygnieceniem. Kształt ma standardowy bo to jajko ścięte u podstawy pod kątem. Jest ona miękka i znacznie powiększa swój rozmiar po zmoczeniu. Z rozprowadzaniem podkładu, czy korektora nie ma najmniejszego problemu. Nie robi smug i plam. Rozkłada podkład równomiernie cienką warstwą i wygląda to naturalnie. Myje ją zawsze olejkiem z Isany i zazwyczaj wszystko schodzi. Niestety zauważyłam że ostatnio marki wprowadzają tak napigmentowane róże że nie idzie potem ich sprać z gąbki dlatego też nie inwestuje w drogie gadżety tylko kupuje te tanie akcesorium bo jak już jest mocno zaplamione i nieestetyczne to bez żalu wyrzucam. Polecam.
    Zalety:
    • opakowanie w kształcie kaktusa do przechowywania
    • miękkość
    • dobrze się nią pracuje
    • kilka kolorów do wyboru
  • 10 lutego 2024 o 19:23
    Bardzo dobra gąbeczka do makijażu w ciekawym opakowaniu
    Uwielbiam gąbeczki do makijażu, bez nich nie wyobrażam sobie nakładania podkładu. Mam ich w swojej kolekcji dość dużo. Zazwyczaj kupuje że średniej półki, w niezbyt wysokich cenach. Uważam, że te tańsze są rów ie dobre, jak te w wysokich cenach. Recenzowaną gąbeczkę zakupiłam w Action za ok. 5 zł. Cena rewelacyjna, tymbardziej, że w skład wchodzi gąbeczka oraz pudełko. Nie jest to kosmetyk typu bubel, jest to godny polecenia gadżet do makijażu. Zestaw ten był w różnych, pastelowych kolorach do wyboru. Osobiście wybrałam żółty. Od razu mi się spodobał. Opakowanie gąbeczki jest plastikowe w kształcie kaktusa. Otwierane jest w połowie, wystarczy przekręcić i gotowe. Dół opakowania ma kolor żółty, natomiast góra jest przezroczysta. Opakowanie solidne, z mocnego plastiku, napewno posłuży długo. Dodatkowo ma żółtą zawieszkę, więc swobodnie może gdzieś zawisnąć. Opakowanie ma też dziurki, także jest przewiew powietrza. Nawet, gdy gąbeczkę umyjemy, woda scieknie oraz ona sama wyschnie i nie stęchnie. Co do gąbeczki. Ma kolor żółty, z jednej strony jest nieco ścięta. Jest bardzo miękka. Idealnie nakłada się nią podkład, puder oraz wszelkie inne kosmetyki na mokro. Nie zjada produktu. Bardzo łatwo wklepuje się nią kosmetyki. Zwłaszcza podkład ładnie osiadania skórze i nie tworzy plam. Ma idealny kształt, dociera do każdego zakamarku na twarzy, zwłaszcza pod oczy, wokół nosa. Bardzo łatwo utrzymać ją w czystości. Podczas mycia, łatwo schodzi z niej brud, a kolor jej pozostaje nie naruszony. Osobiście myje ją zwykłym mydłem w płynie lub żelem do kąpieli. Bardzo dobra gąbeczka, która nalewno posłuży mi długi czas. Wielki plus za opakowanie, dzięki niemu gąbeczka jest bez zarazków, łatwo ją znaleźć, można utrzymać w czystości. Robienie z nią makijażu jest szybkie, bezproblemowe. Naprawdę nie spodziewałam się, że za taką cenę produkt może być tak rewelacyjny. Dla mnie gąbeczka na 5.
    Zalety:
    • gąbeczka w fikuśnym opakowaniu w kształcie kaktusa
    • jest miękka, kształtna, łatwo rozprowadza kosmetyki na skórze
    • łatwo utrzymać ją w czystości, podczas mycia brud szybko schodzi
    • opakowanie ma dziurki, dzięki temu gąbeczka ma powietrze i nie stęchnie
    • Bardzo niska cena, a produkt rewelacyjny
    • dostępna w różnych, pastelowych kolorach
    Wady:
  • 3 lutego 2024 o 17:40
    Gąbka do makijażu
    Opakowanie w kształcie kaktusa w pastelowych kolorach, idealne do torebki lub na wyjazd.,Idealna ochrona przed zabrudzeniami.Gabeczka super mięciutka idealna do nakładania podkładu i korektora.Cena rewelacja.
    Zalety:
    • Opakowanie,którego nie da się nie zauważyć i przejść obojętnie