Płyny do demakijażu

AA Help Dwufazowy płyn do demakijażu oczu 150 ml
AA Help Dwufazowy Płyn do Demakijażu Oczu 150ml

• 23 września 2024 o 20:34
    Zawiodłam się
    Produkt zakupiłam na promocji w Rossmann. Markę AA już trochę poznałam i myślałam, że ten produkt sprawdzi się u mnie idealnie. Na początek opakowanie. Jest przezroczyste, dzięki czemu widzimy ile płynu nam pozostało w środku. Nie wyczułam tutaj zapachu. Ale to dla mnie na plus. Zmywa makijaż ale tak nie do końca. Kilka wacików musiałam zużyć, żeby zebrać makijaż. Niestety po zmywaniu tego płynu wodą a później innym produktem myjącym, zauważyłam, że pozostałości po makijażu dalej są. Nie radzi sobie zbyt dobrze z tuszem do rzęs przede wszystkim. Nie piecze w oczy ani nie podrażnia czy uczula. Dodatkowo pozostawia taką dziwną smugę na twarzy. I bardzo ściąga twarz. Ogólnie się zawiodłam.
    Zalety:
    • Brak zapachu
    Wady:
    • Nie radzi sobie z tuszem
    • Ściąga
    • Niemiłe uczucie
  • 3 czerwca 2024 o 1:29
    Świetny!
    Jeden z lepszych produktów do demakijażu jakie miałam! Po nieumiejętnym wprowadzeniu retinolu do pielęgnacji, moja skóra była bardzo, ale to bardzo mocno podrażniona. Nie byłam w stanie zmyć makijażu kilkoma innymi produktami do tego dedykowanymi bez uczucia pieczenia. Totalnie załamana natknęłam się na ten produkt i jakie było moje zaskoczenie przy zmywaniu makijażu! Zero pieczenia przy użyciu jak i po oraz nawilżona i ukojona skóra. Polecam każdemu z uszkodzoną barierą hydrolipidową oraz wrażliwym cerą!
    Zalety:
    • uczucie ukojenia skóry
    • skuteczne i szybkie usunięcie makijażu
    • brak podrażnienia skóry