Balsamy do ust

Eveline Cosmetics Gloss Lip Oil Olejek do ust

• 30 grudnia 2024 o 0:04
    standardowy olejek
    Bardzo przyjemny standardowy olejek. Ładnie wygląda na ustach, powiększa je optycznie i nawilża. Kupiłam kolor 05 i liczyłam, że kolor będzie widoczny, ale jest praktycznie bezbarwny. Nie klei się i nie rozlewa. Nie jest super trwały ani wydajny, ale nie spodziewałam się niczego innego po produkcie tego typu. Duży plus za porządne opakowanie, bo kilka innych olejków rozlewało mi się w torebce.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ładnie wygląda na ustach
    • porządne opakowanie
    Wady:
    • brak koloru
    Meg_xxx
    7 grudnia 2024 o 21:50
    4/5 całkiem spoko
    Eveline Cosmetics Gloss Lip Oil to jeden z tych produktów, który zaskakuje swoją jakością i efektami, mimo że początkowo nie miałam wielkich oczekiwań. Jest to olejek do ust, który przyciąga wzrok dzięki eleganckiemu, przejrzystemu opakowaniu i delikatnemu, ale kuszącemu zapachowi. Moje doświadczenia z tym produktem są bardzo pozytywne, szczególnie że kupiłam go w czasie wakacji, co czyni go dla mnie jeszcze bardziej wyjątkowym. To mała pamiątka z letnich dni, którą miło wspominam za każdym razem, gdy używam olejku. Zakupiłam wersję w kolorze 02, odcień pomarańczowy z delikatnym brokatem, który bardzo ładnie wygląda na ustach. Kolor ten dodaje ustom świeżości i blasku, a brokat subtelnie mieni się w świetle, tworząc efekt lśniących, zdrowych ust. Jest to bardzo naturalny, ale zarazem wyrazisty kolor, który pasuje zarówno do codziennych, jak i wieczorowych stylizacji. Zalety: 1. Odżywienie i nawilżenie: Największym atutem olejku do ust od Eveline jest jego nawilżająca formuła. Moje usta są po jego użyciu miękkie, nawilżone i gładkie, a efekt utrzymuje się przez długi czas. Po kilku aplikacjach widziałam poprawę w wyglądzie moich ust – stały się one mniej suche i spierzchnięte. 2. Naturalny połysk z subtelnym brokatem: Gloss Lip Oil w kolorze 02 daje przepiękny, naturalny połysk z delikatnym brokatem, który nie jest nachalny, ale dodaje ustom eleganckiego efektu. To świetny wybór, jeśli szukasz czegoś, co będzie wyglądać świeżo, a jednocześnie subtelnie wyróżniać się na tle innych produktów do ust. 3. Przyjemny zapach: Olejek ma lekki, przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, ale wciąż sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. To bardzo subtelny aromat, który nie przytłacza zmysłów, co dla mnie jest dużą zaletą. 4. Lekka konsystencja: Formuła olejku jest lekka i nie klei się. Produkt łatwo się rozprowadza na ustach, nie zostawiając żadnych nieestetycznych smug. Jest to idealny produkt na co dzień, zwłaszcza gdy nie mam czasu na precyzyjne aplikowanie tradycyjnych pomadek. 5. Eleganckie opakowanie: Opakowanie jest proste, ale eleganckie. Aplikator w postaci pędzelka jest wygodny i precyzyjny, dzięki czemu łatwo nałożyć odpowiednią ilość produktu na usta. Wady: 1. Słaba trwałość: Choć olejek doskonale nawilża i nadaje ustom ładny połysk, jego trwałość nie jest powalająca. Efekt znika po kilku godzinach, szczególnie gdy pijemy lub jemy. Wymaga to częstszej aplikacji, co może być nieco uciążliwe. 2. Cena w stosunku do pojemności: Choć produkt jest jakościowy, jego pojemność (zaledwie 7 ml) w porównaniu do ceny może nie być dla wszystkich korzystna. Na dłuższą metę może się okazać, że olejek zużywa się szybciej niż oczekiwano. 3. Brak intensywnego koloru: Jeśli ktoś liczy na wyrazisty kolor na ustach, może być nieco rozczarowany, ponieważ olejek daje tylko bardzo subtelną barwę, niemalże przezroczystą. Nie jest to wada, jeśli szukamy produktu, który po prostu nawilża i nadaje połysk, ale dla osób szukających bardziej intensywnego efektu, może to być minus. Podsumowanie: Eveline Cosmetics Gloss Lip Oil to produkt, który z pewnością mogę polecić każdemu, kto szuka lekkiego olejku nawilżającego do ust. Używam go regularnie i cieszę się każdym zastosowaniem, zwłaszcza że przypomina mi wakacyjne chwile, kiedy go kupiłam. Kolor 02, pomarańczowy z delikatnym brokatem, idealnie pasuje do każdego dnia, dodając subtelnego blasku moim ustom. Choć ma kilka drobnych wad, jak konieczność częstej aplikacji czy stosunkowo mała pojemność, to i tak uważam go za produkt, który spełnia swoją rolę. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i wspominam ten zakup bardzo pozytywnie. Daję mu ocenę 4/5, ponieważ mimo że spełnia większość moich oczekiwań, mógłby nieco dłużej utrzymywać się na ustach.
    Zalety:
    • Zalety:
    • 1. Odżywienie i nawilżenie: Największym atutem olejku do ust od Eveline jest jego nawilżająca formuła. Moje usta są po jego użyciu miękkie, nawilżone i gładkie, a efekt utrzymuje się przez długi czas. Po kilku aplikacjach widziałam poprawę w wyglądzie moich ust – stały się one mniej suche i spierzchnięte.
    • 2. Naturalny połysk z subtelnym brokatem: Gloss Lip Oil w kolorze 02 daje przepiękny, naturalny połysk z delikatnym brokatem, który nie jest nachalny, ale dodaje ustom eleganckiego efektu. To świetny wybór, jeśli szukasz czegoś, co będzie wyglądać świeżo, a jednocześnie subtelnie wyróżniać się na tle innych produktów do ust.
    • 3. Przyjemny zapach: Olejek ma lekki, przyjemny zapach, który nie jest zbyt intensywny, ale wciąż sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. To bardzo subtelny aromat, który nie przytłacza zmysłów, co dla mnie jest dużą zaletą.
    • 4. Lekka konsystencja: Formuła olejku jest lekka i nie klei się. Produkt łatwo się rozprowadza na ustach, nie zostawiając żadnych nieestetycznych smug. Jest to idealny produkt na co dzień, zwłaszcza gdy nie mam czasu na precyzyjne aplikowanie tradycyjnych pomadek.
    • 5. Eleganckie opakowanie: Opakowanie jest proste, ale eleganckie. Aplikator w postaci pędzelka jest wygodny i precyzyjny, dzięki czemu łatwo nałożyć odpowiednią ilość produktu na usta.
    Wady:
    • 1. Słaba trwałość: Choć olejek doskonale nawilża i nadaje ustom ładny połysk, jego trwałość nie jest powalająca. Efekt znika po kilku godzinach, szczególnie gdy pijemy lub jemy. Wymaga to częstszej aplikacji, co może być nieco uciążliwe.
    • 2. Cena w stosunku do pojemności: Choć produkt jest jakościowy, jego pojemność (zaledwie 7 ml) w porównaniu do ceny może nie być dla wszystkich korzystna. Na dłuższą metę może się okazać, że olejek zużywa się szybciej niż oczekiwano.
    • 3. Brak intensywnego koloru: Jeśli ktoś liczy na wyrazisty kolor na ustach, może być nieco rozczarowany, ponieważ olejek daje tylko bardzo subtelną barwę, niemalże przezroczystą. Nie jest to wada, jeśli szukamy produktu, który po prostu nawilża i nadaje połysk, ale dla osób szukających bardziej intensywnego efektu, może to być minus.
  • 1 grudnia 2024 o 17:53
    Przyjemnie nawilża i zapewnia komfort ustom
    Recenzuje olejek nr 1 w odcieniu lawendowym ze złota poswiata. To co mi się nie podoba to cena. Kupiłam przez przypadek w Biedronce bo myślałam że jego cena to 12,99 a okazało się że 28 zł. Jak dla mnie przesada. Gdyby nie moje niedopatrzenie nigdy bym go nie wzięła. Poza tym małym minusem reszta elementów jest na plus. - przyjemny owocowy zapach który uprzyjemnia częste aplikacje - wygodny aplikator który dozuje odpowiednią ilość - gesta otulająca konsystencja - formula która faktycznie nawilża, zmniejsza suchość, likwiduje suche skórki i zapobiega powstawaniu nowych - ładnie błyszczy i zapewnia mokry połysk - trwałość też ok jak na tego typu produkt - skład wzbogacony olejkiem jojoba,makadamia i awokado Przyjemnie się go używa zarówno w domu, w pracy jak i na spacerze. Można go nakładać bez użycia lusterka. Świetny produkt ale będę obiektywna i odejmę gwiazdkę za wysoką cena jaką proponuję Eveline.
    Zalety:
    • ładnie nabłyszcza i nawilża usta
    Wady:
    • wysoka cena
  • 8 listopada 2024 o 16:36
    Kolejny świetny olejek do ust
    Produkty do ust Eveline skradła moje serce. Uwielbiam je od jakiegoś czasu. Olejek również trafił na listę moich ulubieńców. Jest bardzo wydajny , dobrze się rozprowadza . Nie rozmazuje się, nie spływa z ust . Dlugo sir utrzymuje . Pięknie się błyszczy, usta są dzięki niemu nawilżone, miękkie i gładkie. Wyglądają bardzo ładnie. Zapach również należy do przyjemnych . Kolejny strzał w dziesiątkę.
  • 8 czerwca 2024 o 2:00
    Skradł moje serce
    Olejek jest bardzo wygodny w noszeniu,jego formuła wzbogacona jest o odżywcze olejki, które doskonale nawilżają i odżywiają usta Po jego zastosowaniu usta stają się miękkie, gładkie i pięknie się błyszczą. Dodatkowo, ma bardzo przyjemny zapach, nie klei się,co sprawia, że można go nosić na co dzień. Doskonale sprawdza się również jako baza pod inne produkty do ust. Jedynym minusem jest jego krótka trwałość, co wymaga częstszego ponownego nakładania. Jednak, biorąc pod uwagę wszystkie zalety tego produktu, uważam, że taki drobny minusik jest do zaakceptowania. Warto wypróbować ten olejek, szczególnie dla osób borykających się z problemem suchych ust oraz dla tych, którzy unikają mocnego makijażu,ale chcą podkreślić naturalne piękno ust