WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

NIVEA Pearly Shine Pielęgnująca Pomadka do Ust 4,8g
Nivea Pielęgnująca Pomadka Do Ust Pearly Shine 5,5ml
NIVEA LIP CARE Pomad.piel. Pearl &Shine (z perł.blask) 4.8 g

• 18 sierpnia 2024 o 12:28
    Nivea pomadka pielęgnująca do ust
    Używając tej pomadki miałam do niej większe oczekiwania ponieważ myślałam że wspaniale nawilżać moje usta ale nic z tego po tygodniowym używaniu widziałam efekty po dwutygodniowym używaniu usta były szorstkie spierzchnięte i popękane dlatego produkt nie spełnił moich oczekiwań nawet przy regularnym używaniu z ręką na sercu nie polecam
    Zalety:
    • Produkt ma ładny zapach i opakowanie
    Wady:
    • Produkt to totalny Buble kosmetyczny sprawił że moje usta były szorstkie wierzchnięte i popękane
    Ganette
    30 marca 2023 o 13:29
    Czy to faktycznie ochronną pomadka? Jakoś tak nie do końca...
    Znam ta pomadke od dawna, ostatnio się skusiłam, bo zauważyłam że firma zmieniła opakowanie i pewnie też formułę. Pomadka daje perłowe różowy, całkiem ładny efekt, dobrze się nakłada i jest bardzo wydajna... Tylko ochrony niestety brak... dla moich dość suchych ust jest niewystarczająca. Ani nie nawilża ani nie chroni, czyli niewiele się zmieniło prócz opakowania. Kolorek jest ładny, ale do niej nie wrócę, bo potrzebuje jednego dobrego produktu do ust.
  • 30 marca 2023 o 9:28
    Lekki kolor
    DOSTĘPNOŚĆ – w wielu drogeriach, stacjonarnych i online OPAKOWANIE – produkt w sztyfcie SZATA GRAFICZNA – dominuje kolor różowo-perłowy SKŁAD – bardzo dobry WYDAJNOŚĆ – ponad miesiąc ZAPACH – delikatny KONSYSTENCJA – kremowa TRWAŁOŚĆ – efekt nawilżonych ust utrzymuje się przez długi czas EFEKT – nawilżone usta, nanosi delikatny kolor, ale niestety podkreśla suche skórki ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – sprawdza się, nie niszczy, nie odkręca CENA – ok. 10 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • efekt
    • podróż
    Wady:
    • podkreśla suche skórki
    pysiam
    24 marca 2022 o 12:48
    nie dla mnie
    Pomadka ma wystarczające dla mnie właściwości nawilżające, ale mam zdrowe i zadbane usta. Do bardzo suchych i popękanych na pewno będzie za słaba. Jedyną rzeczą, która sprawia mi kłopot w przypadku pomadki jest jej perłowy kolor. Mam średnią karnację w żółtej cieplej tonacji i tą zimną białą perłą na ustach wyglądam na co najmniej chorą, żeby nie powiedzieć: jak trup :-D Co gorsza, pigment rozkłada się nierównomiernie zostawiając na ustach smugi. Z tego powodu i aby nie straszyć ludzi na ulicy, pomadki używam jedynie w domu. Zastanawiam się, kto może wyglądać dobrze w takim kolorze, może jakaś subtelna blondynka, ale też nie jestem przekonana do tego.
    OlaMK
    26 maja 2021 o 8:00
    Bardziej bym ją pod kolorówkę, niż pod pomadkę ochronna podciągnęła
    Nie chcę być złośliwa ale jak na markę, której jednym ze sztandarowych produktów były pomadki ochronne, to nie rozumiem, po co z małej gamy działających produktów zrobić morze chłamu. Była pomadka Oryginale w granatowym opakowaniu- każdy wiedział, że mając problem spierzchniętych ust, warto kupić (dostępne wszędzie). Teraz tych pomadek jest milion pięćset sto dziewięćset, w smakach od masła po wisienkę z tortu, w sztyfcie, w kulce, od bezbarwnych po Pollocka. Ta pomadka ochronna… jest nieochronna. Kolor ładny. Ochrony brak. A czy ją jeszcze kupię? Całkiem możliwe :) bo mi akuratnie kolor jasnego, satynowego różu pasuje. A do ochrony ust coś innego.
    Zalety:
    • kolor perlistego różu
    • bardzo miły zapach gumy balonowej
    • ładnie się rozprowadza i wtapia w usta
    • niedroga (i do tego częste promocje na Nivea), łatwo dostępna
    Wady:
    • to nie jest pomadka ochronna

Zobacz także inne Balsamy do ust