Wody perfumowane damskie

Avon Love to the Fullest by Reese Witherspoon EDP

• 5 września 2018 o 13:54
    Uwielbiam
    Ogromna szkoda, że nie dostaniemy go już, od dawna zresztą, w katalogach Avonu. Zapach ten jest tak niebanalny, piękny, bajeczny, że jestem bardzo zdziwiona, że go wycofali, bo mnóstwo osób go lubi. Ma lekko wyczuwalną męską nutę, jednak to akordy drzewno-kremowe odgrywają pierwsze skrzypce. Woda ta jest otulająca, ocieplająca, moim zdaniem idealna na jesień i zimę. Ostatnio kupiłam przez olx i jestem przeszczęśliwa z tego powodu :D Tak bardzo za nim tęskniłam.. może kiedyś powróci do katalogu... A i jeśli chodzi o trwałość- jest ok, jest to woda perfumowana, wystarczą dwa psiknięcia, projekcja bardzo dobra. Prześliczny flakon przypominający mi bańkę mydlaną, świetnie oddający bajeczny zapach tego perfumu.
    • Flakon
  • 1 stycznia 2016 o 19:00
    Średniaczek
    Nie przepadam za zapachami z Avonu, ale ten nawet nieźle mi podpasował. Zalety: - flakonik - atomizer, który się nie psuje - wydajny - uniwersalny, dzienny zapach, który nie drażni nosa ostrością i intensywnością - zadowalająca trwałość: ciało: 3 h, ubranie: około 12 h Wady: - wysoka cena katalogowa jak na produkt tak przeciętnej jakości Używam tego produktu od: wrzesień - grudzień \'15 Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 7 lipca 2014 o 9:59
    Niebanalny
    Zapach jest bardzo oryginalny, zupełnie nietuzinkowy. Z jednej strony jest świeży (nie żaden cytrus), z drugiej jakby lekko gorzki. Pasuje do nowoczesnej, pewnej siebie kobiety. Do tego jest bardzo trwały i dość intenswyny, również wyczuwa go otoczenie. :) Szkoda, że aktualnie jest tak trudno dostępny - nie można go kupić z katalogu AVON. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: pierwszy flakon
  • 15 sierpnia 2013 o 0:37
    maść eukaliptusowa
    Pierwsze skojarzenie po niuchnięciu zapachu - maść rozgrzewająca z dzieciństwa, bodajże eukaliptusowa (z dodatiem aloesu chyba), tylko nie tak świeża. Do woni tej maści dochodzi mydlano-pudrowa chmurka. potem jest lepiej, ale to uderzenie początkowe mnie odrzucało. Ciągle je potem czuć, ale juz delikatnej. Perfumy nie są ogoniaste, tylko bliskoskórne. Są oryginalne jak na avon i to im trzeba przyznać. Mi osobiście nie przypadły do gustu, ale mogą się podobać. Na pewno nie są banalne, ulepkowate, odrzucająco-cytrusowe, ale są ...no po prostu oryginalne i ciekawe, ale dla mnie brak jakiegoś konkretu, którego doszukuje się w zapachu - albo świeżości z leciutką dozą słodyczy ale nie landrynkowej czy cytrusowej, albo pociągającej, głębokiej, eleganckiej, konkretnej ale ni eostrej nutki. Tutaj nie ma tego dlatego dla mnie odpada, ale na pewno nie jest to śmierdzioszek. Radzę powąchać przed zakupem Używam tego produktu od: kilka lat temu, przez długi czas Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 4 grudnia 2012 o 17:08
    Bardzo lubie :)
    Jest to moj ulubiony zapach z 3 bombkowych zapachow by Reese (nie liczac in Bloom). Otwarcie pachnie mi dojrzalymi czeresniami, tak samo jak pachnie mgielka Czeresnia & Galka Muszkatolowa, ktora kiedys mialam. A najlepsze przychodzi po chwili, kiedy wydobywa sie...ANYŻ - ajjj uwielbiam nuty anyzu w perfumach, a wiec mila niespodzianka. Chociaz ponoc nie ma go w skladzie... ta faza czyni go podobnym do fioletowego jabluszka Lempockiej, tyle ze jest mniej intensywny, bardziej spacyfikowany, mniej oczywiscie kontrowersyjny. Cudny. Mysle, ze powinien spododac sie wiekszosci ;) Bylby to moj KWC, ale trwalosc...2 h i finito Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie