Yves Rocher Culture Bio, Lip Balm (Odbudowujący balsam do ust) (stara wersja)

Szarex
    23 czerwca 2014 o 23:35
    Raczej nie...
    Uważam, że nie jest to aż taki fenomenalny produkt, który będzie zarówno dobry na lato jak i na zimę. Jego najgorszą wadą jest brak nawilżenia, w sumie to nawilża ale na bardzo krótki czas. Patrząc na jego cenę, za takie pieniądze można kupić coś zdecydowanie lepszego, osobiście preferuje mocne nawilżenie ust. Pomimo tego, że produkt ma gęstą konsystencję nie potrafiłam go zużyć, nie odpowiadało mi jego działanie. plusy: - skład, - daje ładny mleczny kolorek na ustach, - opakowanie, - gęsta konsystencja. +/- zapach i smak był mi obojętny minusy: - cena (można kupić z rabatem, na szczęście produkt nie ma zielonego znaczka), - krótkotrwałe nawilżenie, - brak działania. Ten balsam zupełnie się u mnie nie sprawdził, ale jak wspominałam moje usta potrzebują mocnego nawilżenia. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno i nigdy więcej
  • 12 marca 2014 o 15:45
    Najlepszy!
    Chyba pierwszy balsam, który kupiłam ponownie! Balsam poleciła mi pani w sklepie. Za normalną cenę raczej bym się nie skusiła, ale miałam na niego 50% zniżki. Jest super wydajny, ma naprawdę niesamowity wpływ na usta, nawet najbardziej popękane. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: drugie
    anninko
    15 lutego 2014 o 23:44
    dobry
    kupiony na promocji, poleciła mi koleżanka, jednak trochę mnie zawiódł. nie nawilża ust tak dobrze jak carmex, szybko się wchłania i znika przykleją się strasznie włosy do ust :/ ładny zapach cena trochę droga
    koral9
    8 grudnia 2013 o 11:46
    bardzo lubiałam
    Bardzo fajny!! Plusy: + naturalny skład, +pomagał moim ustom w zimie bardzo, + piękny mleczny połysk, + nie wysuszał, + zapach i konsystencja mi odpowiadała, lekko tłustawa + opakowanie, + cena na promocji, Minusy: - nie zauważyłam, chyba to, że go wycofali, ale polecam nową wersję :) Na prawdę bardzo lubiłam:)) Używam tego produktu od: roku, już skończyłam Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    czedy
    11 kwietnia 2013 o 22:02
    leniuszek
    Balsam intryguje po pierwsze, ze jest eko a po drugie cena wywołuje zawrot głowy. Wiec myśle: zapewne dziala super. A tu takie prawie nic. Mazia,w ktorej wyczuwam olejki eteryczne, a tak naprawde...jakby mokry papier plus olejki. Naklada sie na usta malo wygodnie, tą scieta rurka nie da sie go nałozyc w sam raz. Trzeba poprawiac paluchem, czego nie lubie zwłaszcza poza domem. Własciwosci pielegnacyjnych zadnych. Zwykła zapacowa wazelinka robi z ustami to samo, a moze lepiej pielegnuje ( jesli \'petrolatum\' mozna nazwac pielegnacją... :S ) Kolejny zawod z yr,ale wiem,ze gdyby był gratisem, to go nie chce. Używam tego produktu od: rok , lezal lezal i poszedl w niepamięc Ilość zużytych opakowań: 1 tubka standard