Szampony do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów, Szampon `Intensywne nawilżanie kiełki pszenicy`

bialastokrotka.pl
Ziaja Szampon intensywne nawilżanie kiełki pszenicy 400ml
Ziaja Szampon intensywne nawilżanie kiełki pszenicy 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 listopada 2021 o 0:48
    Totalny bubel
    Po użyciu tego szamponu moje włosy są obciążone u nasady. Zwykle myję włosy co 3-4 dni. Jednak po umyciu ich tym szamponem po 1 dniu wyglądały fatalnie. Już na wieczór były przetłuszczone. W dodatku na 2 dzień zaczęła swędzieć mnie głowa a następnie pojawił się łupież ( nie mam wrażliwej skóry głowy ) . Dodam , że używam odpowiednią ilość szamponu i bardzo dokładnie go spłukuję więc raczej nie ma tu mowy o błędach z mojej strony. Najgorszy szampon jakiego używałam. Jakby tego było mało włosy stały się po nim przesuszone. Miałam do niego kilka podejść ale już się poddaje.
    Wady:
    • daje uczucie obciążenia u nasady
    • powoduje , że włosy szybciej się przetłuszczają
    • włosy zamiast być nawilżone stały się jeszcze bardziej suche
    • u mnie spowodował powstanie łupieżu
  • 1 maja 2021 o 8:29
    Gorzej niż przed użyciem
    Szampon do włosów suchych. Mam zdrowe, niefarbowane, piękne długie włosy które tolerują wiele szamponow. Używam głównie gliss kur, dove. Ale ten szampon to porażka. Włosy już w trakcie mycia wydają się bardzo suche, szampon działa jak oczyszczający A nie jak nawilżający. Tylko tyle zalet że nie plącze włosów.
    Wady:
    • siano po użyciu na zdrowych włosach
    Drogeria Jasmin
  • 18 września 2020 o 16:34
    Jak najbardziej na tak
    Zakupiłam ten szampon gdy po farbowaniu włosów miałam całą poparzoną głowę. Skład pantenol, pszenica i aloes jak najbardziej mnie zachęcił. Cena też jest tania. Bardzo fajnie nawilża skórę głowy, regeneruję ją i zmiękcza włosy. Włosy stają się bardzo lekkie i nawilżone. Jak najbardziej przypadł mi do gustu ten szampon i kupię go ponownie ;)
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruję
  • 15 października 2017 o 8:41
    Rzeczywiście nawilża
    Lubię kosmetyki marki Ziaja. Tym razem jestem na etapie wypróbowywania kosmetyków do włosów. Muszę przyznać, że szampon nawilżający jest naprawdę świetny i co ważne niedrogi. Zgodnie z zapewnieniem producenta szampon nawilża włosy. W dodatku ich nie obciąża. Włosy długo zachowują świeżość. Co dla mnie ważne, nie powoduje swędzenia, jak wiele droższych drogeryjnych szamponów. Kosmetyk dobrze współpracuje z odżywkami, maskami czy olejkami. Myślę, że odkryłam bardzo dobry szampon za niewielkie pieniądze.
    Zalety:
    • działanie, cena
  • 30 września 2017 o 16:09
    bardzo dobry
    stosuje od jakiegoś czasu kombo ten szampon i odżywka z organic shop z glinką i algami. I jak na razie sprawdza się świetnie. Mnie po tym szamponie nie wysypało ani za uszami ani na czole ani nigdzie więc nie wiem czy ktoś robi sobie jaja czy ma po prostu mega skłonną skórę do zapychania. Mało tego- szampon jest świetny. Ale uwaga nie łudźmy się że bez maski czy też nawilżającej odżywki jesteśmy w stanie zregenerować włosy. Wracając do szamponu z ziaji. Bardzo dobrze myje, włosy są po nim mięciutkie w dotyku, skóra głowy jest nawilżona, delikatnie się przetłuszcza ale tylko minimalnie (moje włosy są czasem bardziej suche u nasady niż na końcach). Do tego szampon ten jest wydajny, tani i pięknie pachnie. Reasumując polecam ten produkt.