Serum do włosów

Joico K-Pak, Protect & Shine Serum Serum nabłyszczająco-ochronne

JOICO K-PAK PROTECT & SHINE 50ml serum nabłyszczające

linea80
    14 listopada 2020 o 14:36
    Polecam włosom suchym i kręconym
    Jestem posiadaczką włosów kręconych, a co za tym idzie niesfornych, puszystych, suchych, grubych i gęstych. Kupując serum miałam lekkie obawy, że może je obciążyć lub przetłuścić, ale jeśli dostosujemy się do zaleceń producenta nic takiego się nie stanie. Serum powinno się stosować na włosy mokre bądź wilgotne. Ja aplikuję na dłonie 3 krople, rozcieram je i następnie ugniatam włosy. Moje loki wchłaniają wręcz serum nie pozostawiając po sobie śladu na zewnątrz w postaci tłustej powłoki. Dlatego też pozwalam sobie ponownie zaaplikować produkt na gotową stylizację. Tym razem rozcieram na dłoni dwie krople serum i wgniatam produkt na wysuszone i ułożone loki. Ponowna aplikacja sprawia, że włosy są nabłyszczone i zdecydowanie bardziej nawilżone. Zauważyłam, że odkąd stosuję JOICO K-Pak Protect & Shine mam nad moimi lokami większą kontrolę. Loki stały się bardziej zdyscyplinowane i wyraziste. Serum stosuję dopiero od dwóch miesięcy, ale już zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów. Ponadto warto tutaj zaznaczyć, iż kosmetyk jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • nawilżanie
    • nabłyszczanie
    Wady:
    millo1
    22 stycznia 2012 o 17:59
    rewelacyjny!
    na początku stosowałam na podsuszone włosy. I co? Pudło! Włosy były tłuste, jakbym nie myła ich tydzień( dodam, że po samym szamponie i odżywce moje włosy są bardzo suche, sianowate). Kiedy zastosuje sie serum na włosy mokre, zaraz po myciu efekt jest rewelacyjny!!! Włosy są nawilżone, gęste, błyszczące. Z całą stanowczością polecam! Mimo, że dość drogi- w hurtowni fryzjerskiej ok. 135 zł. wart swojej ceny ponieważ jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 1miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie