Odkryj cudowną moc arganowego eliksiru zamkniętego w ekskluzywnej buteleczce – HairGlow Serum Arganowe. Unikalne serum o działaniu regenerującym, które ożywi Twoje włosy i przywróci im zdrowy, naturalny blask.
Wysokiej jakości serum do włosów z olejkiem arganowym jest wzbogacone o filtr UV, który chroni Twoje pasma przed szkodliwym działaniem promieniowania ultrafioletowego. Filtr UV jest szczególnie ważny dla ochrony włosów latem, gdy promienie słoneczne są najmocniejsze, ale pamiętaj, że promieniowanie UV może szkodzić włosom przez cały rok. Dzięki zawartości filtra UV, nasze serum zapewnia Twoim włosom ochronę, o jakiej zasługują, niezależnie od pory roku.
Serum HairGlow opiera swoją moc na wyjątkowym składzie, w którym prym wiedzie olejek arganowy. Główne składniki to:
Argan: Ten wyjątkowy olejek, zwany też „złotem Maroka”, jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-6. Olejek arganowy głęboko nawilża, odżywia i regeneruje włosy, zabezpieczając je jednocześnie przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
Filrt UV: chroni włosy przed promieniowaniem słonecznym
Termoochrona: serum arganowe posiada właściwości termoochronne, zabezpiecza przed suszarką i prostownicą.
Witamina E: Naturalny antyoksydant, który chroni włosy przed wolnymi rodnikami, hamując procesy starzenia się.
HairGlow Serum Arganowe to kosmetyk dla wszystkich, którzy pragną przywrócić swoim włosom zdrowie, blask i gładkość. Starannie dobrany zestaw składników gwarantuje, że nawet najbardziej suche, zniszczone i matowe włosy odzyskają swoją dawna świetność.
HairGlow Serum Arganowe jest rekomendowane dla wszystkich typów włosów, ale szczególnie dla tych zniszczonych, przesuszonych, farbowanych, a także po różnego rodzaju zabiegach fryzjerskich, takich jak keratynowe prostowanie, laminacja, b-tox czy nanoplastia.
HairGlow Serum Arganowe to produkt o wszechstronnym działaniu, dzięki czemu z powodzeniem sprawdzi się w pielęgnacji każdego rodzaju włosów. Jest jednak szczególnie polecany dla osób zmagających się z określonymi problemami związanymi z kondycją włosów:
Dla włosów suchych i zniszczonych: Głęboko odżywcze składniki serum, w szczególności olejek arganowy, doskonale regenerują, nawilżają i wygładzają suche, zniszczone włosy, przywracając im zdrowy wygląd i blask.
Dla włosów farbowanych: Serum HairGlow chroni kolor i przedłuża jego trwałość, a także odżywia włosy, które często są osłabione po zabiegu farbowania.
Dla włosów po zabiegach fryzjerskich: Kosmetyk jest polecany szczególnie po takich zabiegach jak keratynowe prostowanie, laminacja, b-tox, nanoplastia, które wymagają odpowiedniej pielęgnacji i ochrony.
Dla włosów matowych i pozbawionych blasku: Dzięki swoim właściwościom wygładzającym i nadającym blask, serum sprawia, że włosy stają się lśniące i pełne życia.
Dla osób z problemem puszenia się włosów: HairGlow Serum Arganowe pomaga utrzymać włosy pod kontrolą, eliminując puszenie się i nadając im gładkość.
Nie ma znaczenia, czy Twoje włosy są proste, falowane, czy kręcone – HairGlow Serum Arganowe zawsze przyniesie im korzyści, nadając zdrowy blask i piękno.
HairGlow Serum Arganowe wyróżnia się swoją unikalną konsystencją – choć jest gęsty, posiada jednocześnie lekkość, która ułatwia jego aplikację. Kosmetyk jes wydajny – nawet drobna ilość serum pozwala na skuteczne pokrycie końcówek włosów, które często są najbardziej narażone na uszkodzenia.
W przypadku włosów suchych i puszących się, serum zaleca się nakładać od linii ucha w dół. Takie zastosowanie produktu gwarantuje głębokie odżywienie, bez obciążenia górnych partii włosów, co mogłoby prowadzić do efektu “przyklapnięcia”.
Dodatkowo, aby uniknąć ryzyka przesadzenia z ilością preparatu, Serum Arganowe HairGlow wyposażone jest w specjalnie skonstruowaną pompkę. Jej precyzyjne działanie umożliwia kontrolę nad dozowaniem produktu, zapewniając optymalne efekty jego stosowania. Pamiętaj – w przypadku tego kosmetyku mniej znaczy więcej, co przekłada się nie tylko na piękno Twoich włosów, ale również na długotrwałość samego produktu.
Gęste, a lekkie, do tego mega wydajne. Włosy są wygładzone.
Serum o pojemności 50 ml mieści się w smukłej, szklanej butelce z atomizerem. Posiada korek.
Etykieta słodka, w kolorze różowym. Po wielu miesiącach użytkowania w kilku miejscach nadruk na etykiecie potrafi się zedrzeć, zwłaszcza od wpływem przejechania jej niechcący paznokciem. Jednak przy wszystkich zaletach samego produktu i uwzględnieniu jak długo go już używam zupełnie mi to nie przeszkadza.
Opakowanie pozwala śledzić zużycie.
Serum ma kolor delikatnie słomkowy.
Atomizer działa sprawnie, choć dozuje niewielkie ilości produktu. Podejrzewam jednak, że może to być celowe działanie, by nie przesadzić przy aplikacji. Moje włosy są za łopatki, więc zużywam 2-3 pompki. Pompka dozuje produkt oszczędnie. I teraz to, co mnie mega zaskoczyło. Używam tego serum regularnie co drugi dzień od kilku miesięcy i ledwie zużyłam połowę opakowania. Przyznam, że ta wydajność mocno mnie zaskoczyła. Przy nie tak niskiej cenie regularnej jest to ogromna zaleta i tak naprawdę sprawia, że produkt okazuje się nie aż tak drogi, skoro starcza na tak długo.
Serum ma delikatny, przyjemny zapach. Jest dość gęste, ale jednocześnie lekkie. Nie jest tłuste. Rozcieram je w dłoniach i aplikuję równomiernie na wilgotne włosy od wysokości ucha. Tak zabezpieczone włosy traktuję za każdym razem suszarką. Serum nie obciąża włosów, nie skleja ich, po wysuszeniu są one cudownie miękkie, lekkie i bardziej lśniące. Wyglądają dużo lepiej, co przy moich kapryśnych i traktowanych farbą włosach, które lubią się puszyć jest zauważalne.
Czy serum chroni i przedłuża trwałość koloru? W moim odczuciu raczej nie. Z pewnością jednak ma właściwości termoochronne i mogę spokojnie używać suszarki. Co ciekawe serum ma posiadać też filtr UV chroniący włosy przed promieniowaniem słonecznym, co latem było na wagę złota (i włosa).
Za jego niesamowitą wydajność, zauważalnie miękkie i bardziej lśniące włosy z pewnością zakupię ponownie.
Świetne serum polecane do każdego rodzaju włosów.
Bardzo dobrze regeneruje dzięki czemu wspomaga suche i zniszczone pasma włosów.
Świetnie chroni przed czynnikami zewnętrznymi oraz jest także super termoochroną- zabezpiecza przed wysokimi temperaturami suszarki, lokówki a także prostownicy.
W widoczny sposób wygładza i dodaje blasku, dodatkowo eliminuje efekt puszenia.
Serum to totalny hit! Mam zniszczone włosy, tonowane, regularnie poddawane różnym zabiegom prostowania. Kiedy pierwszy raz nałozylam serum byłam w szoku - gładkie, lśniące, zdrowo wyglądające włosy. Do tego serum jest niesamowicie wydajne. Żaden inny tego typu kosmetyk nie dawał u mnie tak dobrego efektu.
Serum arganowe od HairGlow to moje odkrycie tego roku. Kupiłam już 2 opakowanie, stosuję od 3 miesięcy i zauważyłam widoczną poprawę w kondycji moich włosów. Są one dużo bardziej lejące, wygładzone i nawilżone. Przy rozczesywaniu się nie mam problemów z plątaniem włosów i zauważyłam, że dużo mniej się elektryzują, nawet teraz kiedy noszę czapkę. Dodatkowym atutem tego produktu jest zapach, pachnie przepięknie. Polecam wypróbować!
Zalety:
Poprawił kondycję moich włosów, jest to produkt przystępny cenowo, obłędnie pachnie!
Od jakiegoś czasu na Instagramie ciągle widzę Arganowe Serum do włosów marki HairGlow. Różowe opakowanie i ten rozgłos zachęciły mnie do sięgnięcia po ten kosmetyk.
Zapach serum jest delikatny i ładny, ale nie wiem do czego go porównać. Jest na prawdę przyjemny, taki stonowany, nienachalny - i to jest na plus.
Konsystencja mnie zaskoczyła, bo jest dość gęsta, trochę lepka i żelowa. Sera innych firm, jakie miałam do tej pory, były rzadsze.
Pierwszą kroplę rozprowadziłam na dłoni i stała się ona gładka i połyskująca. To samo robi z włosami, czyli sprawia, że są błyszczące, gładkie, ładnie się układają.
Ułatwia rozczesywanie włosów i po prostu sprawia, że aż chce się ich dotykać! Dobrze dociąża włosy (ale nie przeciąża) i bardzo ładnie je wygładza. Pomaga okiełznać „latające”, puszące się włosy.
Jestem bardzo z niego zadowolona. Nakładam je na mokre włosy przed suszeniem i w sumie nie czuję, że potrzebuję reaplikować.
Produkt działa także jako termoochrona i zawiera filtr UV.
Serum jest wydajne, używam od miesiąca, a niewiele go ubyło.
Paczka przyszła w różowym opakowaniu. Wewnątrz był kartonik z różową kokardą i naklejką z nazwą.
Serum zamknięte jest w podłużonej butelce z pompką z - oczywiście - różową naklejką. Całość prezentuje się fantastycznie i uroczo. <3
Mam włosy niskoporowate, długie, rozjaśniane. Mają tendencję do plątania się. Bardzo często, gdy nakładam jakieś serum na końcówki, są one po jakimś czasie zlepione i postrąkowane. Ten produkt jest świetny, bo nawet nałożony w większej ilości nie obciąża moich włosów. Ma piękny zapach, pompkę z dozownikiem, dzięki czemu można łatwo wycisnąć potrzebną ilość. Dodatkowa obecność filtru UV sprawia, że świetnie zabezpieczy włosy podczas upałów, ale nie tylko. Rzeczywiście ułatwia rozczesywanie. Bardzo polecam ;)
Serum intensywnie nawilża włosy, odżywia, regeneruje oraz zapewnia gładkość. Włosy są miękkie w dotyku.
Nie obciąża włosów, jest bardzo wydajne
( wystarczą 2 pompki produktu)
Serum można stosować zarówno na mokre jak i suche włosy.
Pieknie pachnie, ma gęstą konsystencję. Dużym plusem jest opakowanie z pompką.
Fenomenalne, luksusowe Serum.Dobroczynne Złoto Maroka. Każda z nas powinna je używać. Zmiękcza, nabłyszcza, wzmacnia, nawilża, chroni, regeneruje.Super skuteczne i odżywcze serum do włosów.Must have.
Od wieków kobiety w Maroku stosują olejek arganowy, który jest nazywany Złotym Olejkiem Maroka. Zatem nic dziwnego, że serum przykuło moją uwagę i w krótkim czasie skradło moje serducho.
Już na pierwszy plan wysuwa się nietuzinkowy design, wysokiej jakości szklane solidne opakowanie, które stanowi o luksusowej jakości premium marki, a to wszystko w przystępnej cenie.
Myślałam, że nie ma na rynku cudownego środka na włosy, który będzie tak samo skuteczny w działaniu, jak te stosowane w salonach fryzjerskich, póki nie trafiłam na Serum arganowe od Hairglow.
Marka bazuje na formułach dopasowanych do różnych typu włosów - suchych, zniszczonych, farbowanych, łamliwych i wymagających nawilżenia.
Moje włosy są półdługie,
średnioporowate(nieznacznie rozchylone łuski), które są problematyczne, zmęczone codzienną stylizacją, z tendencją do plątania się, ale dzięki zastosowaniu serum struktura włosów jest wygładzona, odbudowana,nawilżona i wzmocniona.
Jestem zakochana od pierwszego użycia, ponieważ olej arganowy stymuluje i wspomaga, co przekłada się na blask i witalność włosów.
Jestem zachwycona, że nie trzeba długo czekać na efekty,ponieważ to serum arganowe nie tylko wspiera, ale również odbudowując regeneruje i dyscyplinuje niesforne włosy.
Czy to brzmi dobrze? To brzmi fenomenalnie, bo właśnie takie jest Serum arganowe od HairGlow.
Nawet po zabiegu nanoplastii aplikuję serum na mokre, bądź suche włosy, dzięki czemu włosy zyskują i dostają potężną dawkę dobroczynnych substancji.
Jakby tego było mało, to za każdym razem przed prostowaniem, czy też pracą z lokówką aplikuję serum, a włosy tylko zyskują.
Zapewniam, że olejowanie od HairGlow to przyjemny kompres, bo niesie za sobą same superlatywy-chroni włosy przed czynnikami zewnętrznymi , zapobiega puszeniu się i ich łamaniu czy rozdwajaniu,włosy z łatwością się rozczesują, a przy tym to serum jest bardzo wydajne.
Moje włosy wreszcie stały się gładkie,miękkie, elastyczne i przyznam, że nigdy wcześniej nie były równie mocne i lśniące.
Z przyjemnością zakupię ponownie i polecam serdecznie serum arganowe dla zdrowego wyglądu, odżywienia i wiatalności włosów, bo przecież włosy to nasz atrybut.
Dla mnie to serum, to cudowne odkrycie kosmetyczne i uwierzcie, że będziecie zachwycone efektami niczym z salonu fryzjerskiego.
Zalety:
Niebanalny, elegancki design
Szklane opakowanie
Zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i 6
Zawiera naturalny olej z nasion Argania Spinosa
Zawiera kwas hialuronowy
Zawiera skwalen, który zmiękcza i nadaje naturalny blask
Jest wydajne
Bogata formuła
Dostępność
Ułatwia rozczesywanie
Można używać po zabiegach laminacji, botoksie, nanoplastii, keratynowym prostowaniu
Skusiłam się na to serum ze względu na efekty, które niby daje i hmm, muszę szczerze stwierdzić, że efekty naprawdę są niesamowite. Mam włosy średnioporowate, skłonne do puszenia się. Serum nakładam zazwyczaj na mokre włosy i suszę je potem na szczotce. Włosy są wygładzone, błyszczące i absolutnie się nie puszą. Co ważne, nawet nie puszą się w wilgotne czy deszczowe dni, gdzie włosy wtedy zachowywały się najgorzej... To jakieś cudo. Zamknięte w szklanej buteleczce z plastikową pompką. Nakładam go niewiele z uwagi na efekt, że to co dobre trzeba oszczędnie, a i tak daje efekty i schodzi go bardzo mało. Jest mega wydajne. Fajnie, że też jest termoochroną. Ułatwia również rozczesywanie i mogą go używać osoby, które miały robione keratynowe prostowanie czy botoks na włosy. Ma oleistą, zbita konsystencję i ładny zapach. Rzadko prostuje włosy, ale gdy to już robię to serum daje jeszcze lepsze efekty. Włosy po nim są miękkie i sypkie. Zdecydowanie jestem na tak.
Od dawna wiadomo , że olejek arganowy jest sprzymierzeńcem w uzyskaniu zdrowych i pięknych włosów dlatego zainteresowałam się serum arganowym HairGlow.
Czy spełniło moje oczekiwania ?
Opakowanie - elegancka , smukła obudowa zakończona pompką , która idealnie dozuje odpowiednią ilość produktu .
Konsystencja -gęsta olejowa ,
barwa- słomkowa ,
zapach - przyjemny z dominacją nut olejku arganowego, długo utrzymujący się na włosach.
Olejek można stosować na suche i mokre włosy ,
w moim przypadku doskonale sprawdził się w obu wariantach .
Wystarczyła niewielka porcja produktu , by osiągnąć wygładzone , zmiękczone włosy, które łatwo się rozczesują i stylizują . Po zastosowaniu nigdy nie doświadczyłam puszenia
i elektryzowania włosów .
Pasma były błyszczące i wyglądały zdrowo .
Z tygodnia na tydzień moje włosy są lepiej nawilżone , odżywione i zregenerowane .
Co istotne ten efekt uzyskałam bez
obciążania włosów i przetłuszczania .
Olejek spełnił moje oczekiwania , polecam!
Zalety:
działanie nawilżające , wygładzające , regeneracyjne i odżywcze
Olejków pielęgnacyjnych do włosów ci u mnie dostatek ale ten otrzymałam w prezencie i tak bardzo mnie zaciekawił że od razu przystąpiłam do jego stosowania.
Opakowanie proste ale poręczne i bardzo eleganckie. Buteleczka jest szklana, zawiera 50 ml serum i i posiada wygodną w dozowaniu pompkę. Opasa ją etykieta w pastelowym różowym kolorze na którym znajdziemy nazwy produktu, logo firmy oraz szczegółowy opis dotyczący przeznaczenia, stosowania i składu.
Konsystencja serum jest gęsta olejowa o delikatnym słomkowym zabarwieniu.
Zapach mega przyjemny wyczuwalnymi nutami olejku arganowego, słodki i świeży. Długo wyczuwalny na włosach po aplikacji.
W składzie z substancji aktywnych znajdziemy: filtry UV chroniące przed niepożądanym wpływem promieni słonecznych, substancje zabezpieczające włosy przed działaniem wysokiej temperatury, olejek arganowy, witaminę E, lotny silikon oraz parafinę która unikam w kosmetykach do twarzy natomiast w przypadku włosów szczególnie suchych i puszących wykazuje ona dobroczynne działanie. Reszta do dodatki w postaci zapachu, konserwantów i barwników.
Serum można stosować na suche i na wilgotne włosy u mnie sprawdza się w oby dwóch tych przypadkach. Pompka odmierza minimalną ilość kosmetyku wielkości ziarna groszku , bo jest to mocno skoncentrowany produkt i nie wymaga nakładania dużej ilości. Należy rozprowadzać je na długości włosów od wysokości ucha, dlatego też serum cechuje się ogromną wydajnością i posłuży nam miesiącami.
Aplikacja jest łatwa i przyjemna, mimo gęstej konsystencji łatwo rozprowadza się na włosach. Wygładza je dyscyplinuję i nadaję im blasku. Ułatwia również z rozczesywanie, stylizacje , zapobiega puszeniu i elektryzowaniu włosów. Nałożone w rozsądnej ilości nie obciąża włosów i nie powoduje ich szybszego przetłuszczania. Ja serum stosuję ponad miesiąc i zauważam jego pozytywny wpływ na stan i wygląd moich włosów. Włosy odzyskały blask i zdrowy wygląd. Są widocznie odżywione, nawilżone i zregenerowane. Znacznie zmniejszyła się ich łamliwość, przestały się puszyć, są łatwe do ułożenia i wyglądają naprawdę zdrowo. Wielki plus za ochronę przeciwsłoneczną i ochronę przed wysokimi temperaturami przy stylizacji włosów.
Podsumowując serum Luxury Argan Oil to świetnie działający wielozadaniowy kosmetyk który ma dobroczynny wpływ na włosy. Konsystencja gęsta i bardzo wydajna, zapach mega przyjemny a działanie wyśmienite. Na moich włosach się sprawdza - zakupię ponownie.
Zalety:
gęsta olejowa konsystencja
przyjemny zapach z dominacją nut olejku arganowego, długo utrzymujący się na włosach
wygładza, zmiękcza włosy, ułatwia ich rozczesywanie i stylizację
zapobiega puszeniu i elektryzowaniu
nadaje włosom blasku i zdrowego wyglądu
nawilża, odżywia i regeneruje
włosy są sypkie, lekkie, pełne objętości
chroni przed niekorzystnym wpływem wysokich temperatur i przed promieniowaniem słonecznym
może być stosowane zarówno na włosy wilgotne jak i suche
nie obciąża włosów, nie ma wpływu na szybsze ich przetłuszczanie
Używam tego serum od około miesiąca i jestem w nim zakochana. Moje włosy są błyszczące, a nie suche tak jak wcześniej. Dzięki wygodnej pompce wygodnie dozuje sobie odpwiednia ilość, a przez to że opakowanie jest przezroczyste widzę ile jeszcze zostało produktu. Serum jest bardzo wydaje i ma dobrą konsystencję dzięki czemu dobrze rozprowadza się na włosach. Na pewno kupię je ponownie.
Doskonałe serum dzięki któremu włosy wyglądają olśniewająco
Serum mieści się w w wygodnym i higienicznym opakowaniu z pompką. Buteleczka jest przezroczysta dzięki czemu możemy na bieżąco kontrolować jego zużycie.
Konsystencja serum jest gęsta ale lekka dlatego dobrze się je wprowadza we włosy. Produkt nie obciąża włosów, więc nie przetłuszczają się one szybciej.
Serum ma działanie termoochronne dlatego nakładałam je na mokre włosy przed suszeniem.
Dzięki serum włosy zyskały blask, zostały niesamowicie miękkie i gładkie w dotyku. Bez problemu się rozczesują, nie elektryzują się już i nie puszą.
Moje suche dotąd włosy zostały dobrze nawilżone i zregenerowane.
Serum ma fajny skład. Jest bogate w składniki aktywne.
Produkt jest bardzo wydajny, na jedną aplikację zużywa się go niewiele.
Z calego serca polecam serum arganowe od HairGlow. Jest genialne do pielęgnacji suchych włosów. Posiada filtr UV, co jest wielkim atutem tego kosmetyku. Moje włosy po zastosowaniu tego serum stały się miękkie i pięknie lśnią. Nie mogę nie wspomnieć tutaj o przepięknym zapachu serum, który utrzymuje się na włosach nawet przez caly dzień. Uwielbiam ten produkt również za to, że ułatwia rozczesywanie moich włosów. Dodatkowo mozna go uzywac po takich zabiegach jak laminacja oraz keratynowe prostowanie wlosow.
Zalety:
Piękny zapach, prosty skład, świetne efekty po użyciu