Serum do włosów

so!flow Ochronna mgiełka do włosów

So!Flow Mgiełka do włosów ułatwiająca stylizację 150 ml
So!flow Ochronna Mgiełka do Włosów 150ml
so!flow

• 11 listopada 2024 o 2:33
    Przyklap
    Posiadam włosy średnioporowate, które codziennie suszę po myciu (najczęściej chłodnym nawiewem). Mgiełkę kupiłam z myślą o lecie, kiedy to najczęściej stosowałam ją na wilgotne umyte włosy. Mgiełka ma za zadanie zapewnić włosom termoochronę, nawilżyć je i ułatwić stylizację. Zalety: - zdecydowanie plusem będzie zapach, jest bardzo przyjemny i utrzymuje się na włosach, - małe, poręczne opakowanie, - wydajność - dobrze rozprowadza się go na włosach, Wady: - ciężko przeoczyć fakt, że włosy są po nim oblepione. Testowałam już go w różnych ilościach, ale włosy sprawiają dosłownie wrażenie nieumytych, - co do termoochrony - ciężko stwierdzić efekt, - podobnie z nawilżeniem - wszystko przysłonięte przez przykład i obklejenie,
  • 9 października 2024 o 22:11
    U mnie się nie sprawdziła
    Ochronna mgiełka do włosów So!Flow. Ten kosmetyk nie spodobał mi się. Jak spryskałam nim włosy, to robiły się takie suche, trochę posklejane i nieprzyjemne w dotyku. Taki efekt sprawia, że nie chciałam jej używać. Zapach ma być jak orzeźwiajacy koktajl tropikalny, ale porównując go do zapachu peelingu do skóry głowy z tej serii to jest on dla mnie brzydszy. Czy działa ochronnie to ciężko ocenić, wierzę, że tak. Na plus butelka z atomizerem - działa bez zarzutu.
    Inne
  • 24 sierpnia 2024 o 11:24
    Rewelacyjna mgiełka.
    Polecam gorąco. Mam problemy z puszeniem się włosów.Po zastosowaniu tej mgiełki nie mam problemu z rozczesywaniem i puszeniem. Włosy są pachnące i odświeżone.Po kupieniu mgiełki dołączyłam do zestawu maskę.Fajny zapach.polecam...
    Zalety:
    • Zapach,odświeżenie,wydajność. Używam ją po użyciu włosów żadnych problemów z rozczesywaniem.
  • 9 czerwca 2024 o 16:36
    Pozytywne zaskoczenie
    Mgiełkę kupiłam, gdyż moja ostatnia termoochrona bardzo mnie zawiodła. Nie nastawiałam się na spektakularne efekty, ale zostałam pozytywnie zaskoczona. Mgiełka zamknięta jest w poręcznej butelce z atomizerem. Łatwo się rozprowadza, nic nie nie skleja, więc wydobycie preparatu jest łatwe. Przy moich cienkich i szybko przetłuszczających się włosach szukam produktów do termoochrony, które będą lekkie i nie będą dodatkowo ich obciążać. Ta mgiełka jest bardzo lekka, nie skleja włosów i ułatwia ich rozczesywanie. Po wysuszeniu włosy są lekkie, sypkie i ujarzmione. Co najważniejsze, nie są oklapnięte. Wielkim plusem jest to, że mgiełka pachnie tropikalnie tak jak reszta kosmetyków z serii so!flow. Po wysuszeniu zapach jest lekko wyczuwalny na włosach.
    Zalety:
    • wygładzenie
  • 15 maja 2024 o 21:15
    Super!
    Produkt jest świetny, nie tylko do ochrony przed słońcem ,ale także do nawilżenia. Ochronna mgiełka była ze mną przez całe poprzednie wakacje i pamiętam ,że byłam z niej bardzo zadowolona. Teraz ,gdy po kilku miesiącach sobie o niej przypomniałam na pewno do niej wrócę.