Cienie do powiek

Stars from the stars Blanket, Cozy Nude, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Stars from the Stars Blanket Paleta Cieni do Powiek Cozy Nude

• 5 maja 2025 o 2:06
    Paleta cieni niczym kosmetyk marki premium
    Jestem pod ogromnym wrażeniem tej palety cieni, śmiało mogę stwierdzić, że przewyższa jakością wiele palet znanych, prestiżowych marek. Rewelacyjna formuła – suche cienie rozprowadzają i blendują się niczym kremowe. Praca z nimi to czysta przyjemność, są łatwe w aplikacji i idealnie się blendują. Piękne, dobrze napigmentowane kolory pozwalają stworzyć makijaż na każdą okazję, nawet dla osób o mniejszym doświadczeniu w makijażu oczu. Intensywne kolory utrzymują się ponad 12 godzin. Nic nie blaknie, nie osypuje się, dotyczy to zarówno matowych cieni, jak i brokatowych. Formuła jest tak dobrze opracowana, że cienie nie osypują się nawet podczas nabierania z opakowania, a co dopiero podczas aplikacji – okolice oczu pozostają czyste. Jestem zachwycona i z pewnością pozostaną ze mną na dlugo.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze napigmentowane
    • Rewelacyjna formuła, którą świetnie się aplikuje i blenduje bez niepotrzebnych plam
    • Wytrzymują w nienaruszonym stanie ponad 12 godzin
    • Nie osypują się
    • Nie zbierają w załamaniach powieki
    • Nie podrażniają wrażliwych oczu
    Wady:
    • Nie ma
    malazu
    12 grudnia 2024 o 21:39
    Najpiękniejsza paletka, jaką miałam ❤️
    Paletkę wypatrzyłam przypadkiem podczas zakupów w Rossmannie i od razu się w niej zakochałam. Ma przepiękne kolory, którymi można zrobić zarówno codzienny, jak i wieczorowy makijaż. Cienie są fantastycznie napigmentowane - zarówno maty, jak i te błyszczące. Dobrze się blendują oraz się nie osypują. Kolory są prześliczne i mają idealne tony. Przyznam, że długo szukałam paletki w tym stylu. Dodatkowo, ma ona wyjątkowe opakowanie - materiałowe i milutkie w dotyku. W środku znajduje się również luterko. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i myślę, że w przyszłości na pewno jeszcze sięgnę po cienie tej marki ze względu na świetną jakość.