Pędzle do twarzy

Hakuro Pędzel do różu / bronzera H24

Hakuro H24 pędzel do różu bronzera

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Nasi użytkownicy zostawili 208 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 12:41
    Bardzo dobry
    Pędzel Hakuro H24 to zdecydowanie jeden z moich ulubionych akcesoriów do makijażu! Jako osoba, która naprawdę kocha makijaż i spędza sporo czasu na dobieraniu idealnych produktów, ten pędzel okazał się strzałem w dziesiątkę. Przede wszystkim, jego jakość jest naprawdę wysoka w stosunku do ceny – pędzel daje wrażenie solidnego, profesjonalnego narzędzia, które posłuży mi przez długi czas. Włosie syntetyczne jest bardzo miękkie, co sprawia, że aplikowanie różu, bronzera, czy rozświetlacza to czysta przyjemność. Bardzo zależy mi na tym, by pędzle nie zostawiały włosków na twarzy, a ten spełnia te oczekiwania w 100% – włoski nie wypadają, co bardzo cenię w akcesoriach do makijażu. Dodatkowo, pędzel jest bardzo precyzyjny dzięki długości włosia (3,3 cm), a jednocześnie nie za mały, żeby komfortowo nałożyć produkt na większą powierzchnię. Kolejną rzeczą, która mi się podoba, jest trzonek wykonany z naturalnego drewna – wygląda bardzo elegancko i profesjonalnie. Całość świetnie leży w ręce, co sprawia, że aplikacja kosmetyków jest naprawdę łatwa i przyjemna. Pędzel jest również bardzo łatwy do czyszczenia, co jest dla mnie ważne, bo nie lubię spędzać zbyt dużo czasu na pielęgnacji akcesoriów. Wystarczy kilka ruchów i pędzel wygląda jak nowy. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolona z zakupu tego pędzla. Dobrze się sprawdza zarówno do codziennego makijażu, jak i do bardziej precyzyjnych aplikacji. Cena w pełni odpowiada jakości, którą otrzymujemy, a jego wygląd i funkcjonalność sprawiają, że stanowi dla mnie niezbędny element w kosmetyczce.
  • 5 września 2024 o 12:13
    Solidny i Idealny dla początkujących
    Solidnie wykonany pędzelek w estetycznej kolorystyce. Łatwo się nim pracuje. Używam do paletek łączonych typu rozświetlacz, róż, brązer. Jestem bardzo zadowolona
    Zalety:
    • estetyczny
    • łatwy w czyszczeniu
    • łatwy w użytkowaniu
  • 18 lipca 2024 o 0:18
    Mam już od kilku lat
    Hakuro, Pędzel do różu/bronzera H24, to świetny wybór. Jego miękkie włosie doskonale aplikuje kosmetyki, zapewniając równomierne wykończenie. Jest trwały i łatwy w użyciu, co czyni go niezastąpionym narzędziem w mojej codziennej rutynie makijażowej.
    KardiaM
    16 maja 2024 o 9:28
    Miękki i trwały
    Jestem miłośniczką makijaży, więc postanowiłam zainwestować w akcesoria do aplikacji, zwłaszcza po usłyszeniu wielu pozytywnych opinii na temat tej konkretnej Firmy. Pędzel prezentuje się bardzo estetycznie i wygodnie leży w dłoni. Włosie jest mięciutkie i nie drażni skóry. Nabiera odpowiednią ilość kosmetyku i łatwo mi się go użytkuje. Nie ma problemu z czyszczeniem pędzla, nie zauważyłam również wypadania włosia. Mam go już przez dłuższy czas, często używam, a mimo to nadal sprawuje się bardzo dobrze. Myślę, że jest to zakup wart przemyślenia i inwestycji, ja nie żałuję :)
    Violsaa
    13 marca 2024 o 21:50
    Dokładne polskie wykonanie
    Wbrew pozorom Hakuro to Polska firma. Miałam przyjemność z nimi współpracować i oprócz profesjonalizmu to przemili ludzie. Ten konkretny pędzel służy mi od ponad 2,5 roku. Używam go do każdego makijażu i nadal jest idealny. Precyzja z którą został wykonany- klasa! Polecam z całego serca! Gwarantuje, że to dobra inwestycja a pędzle są piękne i zapakowane z klasą!
    Zalety:
    • Precyzyjne wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy